Sari la conținut

Accident moto Deva (Decebal X Zarandului)


ChrisRR
 Share

Postări Recomandate

La data de 09.03.2016, în jurul orei 18:10, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism din direcția bulevardul 22 Decembrie spre Calea Zarandului, la intersecția semaforizată cu bulevardul Decebal a efectuat un viraj la stânga spre Piața Agroalimentară, neacordând prioritate de trecere motocicletei conduse de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care circula din direcția Calea Zarandului spre Spitalul Județean Deva.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

post-92766-0-09120400-1457607205_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, colegi de forum!

 

Din pacate am citit acum cateva minute acest anunt trist pe pagina de FB a trupei Bucovina. Postez aici anuntul, poate sunt printre noi cativa colegi dispusi sa ajute, fiecare cum poate. Sa nu privim nepasatori la necazul unui motociclist si artist!

 

http://motosuport.ro/impreuna-putem-sa-l-ajutam-pe-mihai-munteanu/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

In cazul asta se poate contopi cu topicul deja existent. Ideea e sa fie cat mai cunoscuta situatia, pentru ca oamenii dispusi sa ajute sa gaseasca usor informatia.

 

Rog un admin sa includa postarea mea in topicul deja existent sau sa lase topicul deschis de mine daca va considera ca are vizibilitate mai mare. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa specific un lucru, ca sa nu existe niciun fel de discutii: eu nu am o legatura directa cu accidentatul, ci doar am gasit anuntul pe pagina de FB a trupei Bucovina, pe care o ascult frecvent si am vrut sa ajut. Conturile sunt cele din anunt, daca vreti mai multe detalii, puteti sa dati add trupei pe FB si sa le trimiteti un mesaj privat. Din pacate, doar informatiile din anunt sunt disponibile la momentul asta. Cu toate astea, vad ca acolo e si nr de tel al prietenei accidentatului, unde puteti incerca sa sunati pt mai multe detalii.

 

Stiu ca sunt discutii cu privire la faptul ca victima nu era asigurata medical, insa cred ca in acest moment nu are rost sa deschidem o polemica pe marginea acestui subiect, ci sa facem ce putem pentru a ajuta. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era doar o curiozitate, imi dau seama ca e foarte rea ipostaza in care se afla, dar nu am inteles de ce e specificat ca nu are asigurare medicala din moment ce nu are relevanta.

 

Nu pot sa-ti dau mai multe detalii in afara de ce e trecut in anunt...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...