Sari la conținut

Ce motor sa-mi cumpar ?


Sorin Țîmboiu
 Share

Postări Recomandate

Am un amic care vinde o aprilia de 50 cu kit de 90. Si stiindu.l pe tip ce ii poate mintea, motorul ala e lansator de rachete. Si vre 550 euro pe el :).

 

Oricum, in 2t cu 50-125cmc cam orice e fugaret

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna-Ziua as vrea sa-mi achizitionez un motocros enduro si nu stiu ce firma sa-mi cumpar bugetu este pana in 1000 euro , am 16 ani .

 

Ai de gand sa il scoti pe strada? Trebuie sa faci scoala de soferi si sa iti iei permis daca vrei sa il scoti pe strada.

Echipament ti-ai cumparat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Salutare dragi colegi,

Am drag de coclauri de mult timp dar acum sunt hotarat sa fac doar asta. Tinand cont de experienta voastra am speranta ca ma puteti ajuta sa imi achizitionez o motocicleta potrivita pentru mine.

Caracteristici pilot: Inaltime 187 cm, Greutate 100 Kg (daca e musai mai tai din ea J).

Experienta: In jur de 14 ani. Am inceput sa merg pe toate comunistele Mink, Jawa, Dnepr… apoi am mers pe sport, touring, chopperite. Enduro / cross nu am mers niciodata in adevaratul sens al cuvantului, am mers pe coclauri in trecut cu diferite comuniste transformate in enduro (sper ca nu vada asta colegii de la “coltul comunistelor” J).

Caracteristici motocicleta:

-Preferabil neimatriculata pentru ca vreau sa merg deloc pe strada si ma gandesc ca o motocicleta inmatriculata costa mai mult la achizitie cat si pe viitor (itp, asigurare).

-Pentru ca locuiesc in Bucuresti si nu beneficiez de curte sau garaj nu imi doresc o motocicleta la care sa lucrez non stop, imi place sa surubaresc si ma pricep, dar poate fi dificil cand faci asta in fata blocului. Sunt constient ca atunci cand ai enduro / cross trebuie sa ii schimbi la cateva ture consumabilele dar trebuie sa gasesc o solutie si pentru asta…

-Am mers, nu foarte mult, pe Suzuki rm125 si mi-a placut, dar am senzatia (poate gresit) ca nu imi ajunge gazul, am simtit nevoia de mai multa putere, dar poate nu era reglata corespunzator..nu stiu.

-Imi doresc o motocicleta care sa fie mai puternica si sa nu moara in sarcina decat una mai agila.

-Buget maximum 3000 E

-As vrea sa nu schimb motocicleta doar dupa cateva sezoane pentru ca as ajunge sa imi doresc mai mult.

Exploatare: Imi doresc sa urc motocicleta in remorca de aproximativ doua ori pe luna (singur sau in grup) si sa merg cu ea la munte unde sa pot parcurge atat trasee pe drumuri forestiere cat si sa pot merge hobby prin padure.

Bazandu-ma pe experienta voastra, sper sa ma puteti indruma catre ce am nevoie.

O zi faina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La bugetul acela eu m as indrepta fara doar si poate la un crf 450 x cat mai nou! La cele vechi sunt oarecare probleme,nu vreau sa intru in detalii. 125 cmc sunt prea mici pt coclauri,noroi si mai ales...100 kg doar tu. Am avut de multe ori ocazia sa merg cu modelul sus mentionat si e .. Avion! Merge mai usor pe o roata decat pe doua, nu glumesc. De fapt este f f f puternic, brutal. Nu as sta pe ganduri la alegerea asta. Plus ca nu il inmatriculezi daca nu vrei. Ideea e ca are si far si stop,modelul r nici nu se inmatriculeaza si nici n ai becuri pe la el...si e si mult mai pretentios. Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 3000 euro iti iei o motocicleta destul de buna. Iti trebuie clar un 4T, de la 250 la 450. Desi am fost toata viata fan Yamaha, iti recomand fara nici o retinere Ktm. La banii astia iei Ktm Exc 400-450 an peste 2009. Daca te fortezi putin, si mai pui vreo 500 E, te incadrezi la un 350 Exc 2012, si aia e cea mai buna motocicleta pentru un tip cu dimensiunile tale, oricat ar comenta unii pe aici cu 2T, ca inveti mai repede, mai corect...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...