Stau-De-6 Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 (edited) Sunt foarte activi oamenii pe topicurile de MotoGP si (ma bucur ca si) pe WSBK. Dar, in weekend-ul acesta, "se intampla" prima etapa RoSBK din 2016, la Serres. Am vazut cateva schimbari de motociclete la "clasa regina", unde mai ajung si motociclisti ce in trecut s-au dat la Rookies. Eu spun ca o sa fie un sezon de urmarit. Ca o noutate, vad ca cei de la Rookies nu mai sunt obligati sa se dea cu GP Racer pt a puncta. May the best rider win! Calendarul 2016 Sezonul va debuta cu un antrenament oficial la Rijeka in Croatia, urmat imediat de prima etapa care va avea loc in Grecia pe circuitul Serres in perioada 1-3 Aprilie 2016. Organizatorii prelungesc termenul de plata cu discount al taxei de participare pana la 1 martie. Calendar Dunlop Romanian Superbike 2016 11-13 martie - warm-up - official test Rijeka Croatia1-3 aprilie - Etapa 1 - Serres Grecia 13-15 mai - Etapa 2 - Pannoniaring Ungaria6-10 iulie - Etapa 3 - Brno Cehia5-7 august - Etapa 4 - Hungaroring Ungaria9-11 septembrie - Etapa 5 Motorpark Romania Etapele 1, 4 si 5 vor avea cate doua curse si vor cantari dublu in clasamentul final. Din acest sezonu nu va mai exista nici o restrictie referitoare la folosirea unui anumit tip de anvelope la nici una din clasele exitente in competitie. In schimb, sponsorul principal, Dunlop va oferi premi celor mai buni debutanti care folosesc anvelopele GP Racer. Sursa: RoSBK.ro Edited March 31, 2016 by Stau-De-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu_vvu Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Sunt foarte activi oamenii pe topicurile de MotoGP si (ma bucur ca si) pe WSBK. Dar, in weekend-ul acesta, "se intampla" prima etapa RoSBK din 2016, la Serres. Am vazut cateva schimbari de motociclete la "clasa regina", unde mai ajung si motociclisti ce in trecut s-au dat la Rookies. Eu spun ca o sa fie un sezon de urmarit. Ca o noutate, vad ca cei de la Rookies nu mai sunt obligati sa se dea cu GP Racer pt a puncta. May the best rider win! Sursa: RoSBK.ro Vad ca esti din ce in ce mai activ la discutiile cu/despre vitezane. Te incearca un gand? Am un motor bun ptr tine daca vrei sa intri iar pe asfalt de pista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf? Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Nicu a tradat vitezanele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P T R Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Sau e doar nostalgic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex28 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 ce a patit Cazacu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimbrutza Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 A cazut la 200kmh. Probleme la o mana si la coaste. Conform Cosmin Costescu pe fb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 E prma trinta serioasa, cu urmari . Si merge la curse de foarte multi ani.Are de departe, cele mai putine cazaturi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mentalist Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 A cazut avortonu' de Cazacu? Asa un campion sa se dea pe jos? N-as fi crezut! Alora slabi gen Lorenzo li se mai intampla, da lui? Tz,tz,tz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacezerg Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Ne-am intors dupa primul weekend de ROSBK de anul acesta. Vremea a tinut cu noi iar cursele au fost spectaculoase. Felicitari tuturor participantilor! Postez mai jos rezultatele din cele 2 curse: Ziua 1/Cursa 1 - Sambata Rookies 600 Rookies 1000 Supersport Romanian Superbike SBK Challenge Ziua 2/Cursa 2 - Duminica Rookies 600 Rookies 1000 Supersport Romanian Superbike SBK Challenge Hobby & Lady Race Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stau-De-6 Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Sau e doar nostalgic Vad ca esti din ce in ce mai activ la discutiile cu/despre vitezane. Te incearca un gand? Am un motor bun ptr tine daca vrei sa intri iar pe asfalt de pista... Nu, am vazut doar ca, desi incepe prima etapa, n-ati deschis si voi un topic unde sa "va jucati". Nicu a tradat vitezanele Mi-as lua un S1000RR, sa-l pun in vitrina. Si...dupa cum am spus-o si in primul post, o sa fie un sezon de urmarit. Doi rookies de anul trecut au urcat pe podium (Mihai Iuliu in prima cursa - pe 2 - si Bebe in a doua - tot pe 2). Sper ca accidentarea lui Catalin Cazacu sa fie una usoara si sa-l revedem la startul urmatoarei etape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataVan Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Bune rezultatele la SBK,face lupta pentru primele locuri mai "colorata". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 In 2008, primavara, Mistode mergea pe Serres 1.25. Acum cei cu 1.25-1.26 isi iau o tura diferenta de la Mistode in mai putin de 15 ture. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mxWJzt5jYKc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P T R Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ce blanar.interesanta trasa pe virajul 5-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theos_ Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 La minutul 6 se aprinde becul de la ulei ? » Post actualizat in 05 Apr 2016 10:53Asta este motocicleta: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts