Sari la conținut

Accident moto DN 7 Simeria foarte grav!


XTY69
 Share

Postări Recomandate

 

 

 

Stie cineva ceva de acest accident?

 

Un accident grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, la intrarea în Simeria. O tânără de 26 de ani, din Simeria, aflată pe motocicletă, a fost lovită de maşină. În urma impactului violent, victima de pe motocicletă a rămas fără un picior. A fost transportată la spital, iar medicii fac eforturi pentru a o recupera.

 

 

Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiază pe Drumul Naţional 7, între localităţile Deva şi Simeria. O tânără de 26 de ani, care se deplasa cu motocicleta dinspre Deva spre oraşul Simeria, a fost lovită frontal de un autoturism, condus de un hunedorean.

„Tânăra a fost adusă la spitalul din Deva, pentru a fi operată. Impactul a fost puternic şi a dus la amputarea pe loc a piciorului victimei. Ea, pe lângă amputaţia traumatică de picior stâng are şi o fractură la cotul stâng şi fractură deschisă la glezna dreaptă”, a declarat, pentru adevărul, medicul Călin Dumitrescu, reprezentantul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

O echipă de medici ortopezi, chirurgi, chirurg plastician încearcă să vadă dacă poate fi reataşat piciorul, dacă membrul mai este viabil. Intervenţia este extrem de dificilă.

Vom reveni cu amănunte.http://m.adevarul.ro/locale/hunedoara/accident-groaznic-dn-7-tanara-motociclista-fost-spulberata-masina-victimei-i-a-fost-amputat-picior-1_5711250f5ab6550cb804ee64/index.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate, exact in momentul in care lumea se strangea pentru a participa la concertul caritabil organizat pentru Mihai (un coleg motociclist victima a unui accident rutier, in urma cu cateva saptamani - /index.php?/topic/735838-accident-moto-deva-decebal-x-zarandului/ ) la mai putin de 30 de km de Deva s-a petrecut un alt accident grav dupa spusele martorilor si a presei. De data asta, o colega motociclista. Doua accidente grave si este doar mijlocul lunii Aprilie...nici nu a inceput sezonul moto cu adevarat. Insanatosire grabnica si multa putere pentru a trece peste ceea ce urmeaza.

Editat de MirceaB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În jurul orei 17:20, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Orăştie, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza oraşului Simeria, din direcţia Simeria-Deva, a pătruns pe contrasens şi a lovit motocicleta care circula regulamentar din sens opus, condusă de o tânără în vârstă de 26 de ani, din Simeria. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistei, a informat IPJ Hunedoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Degeaba se fac marsuri de constientizare pentru soferi,ca exista si motociclisti....am ajuns la concluzia ca pe unii ii doare fix in p..a de noi chiar daca te vad,probabil ca se gandesc ca avem loc doar p un sfert de banda si forteaza. Eu la randul meu fiind patit cu ceva asemanator....unu a depasit un microbuz,obligandu-ma sa o iau pe marginea din dreapta drumului,si nu e vorba ca nu m-a vazut,ne desparteau 20-30m,ci doar l-a durut in p..., probabil nici atat. Sper sa se faca bine motociclista.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

offf. insanatosire cat mai rapida, desi dupa o amputare de genul...

fuck.

 

cum, nu este de vina satanista violatoare de mosi ci tocmai neprihanitul sofer?
adica ala a intrat pe contrasens? cu masina?

nu se poate. nu pot sa cred! nu cumva motociclista depasise viteza luminii iar bietul sofer nu mai avea cum sa o vada??? din fata cum venea?

aia cu masinile sunt niste ingerasi iar motociclistii satane iesite din adancuri care omoara oameni, fac galagie, nu lasa pruncii sa doarma, sperie pensionarii noaptea...

 

am intalnit si eu eroi pe 4 roti cu dot incert, dintre care 2 in plus, care credeau ca eu in curba ar trebui sa circul pe unde ar fi banda de biciclete in oras...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeule! ..... fata asta chiar ar trebui ajutata. Sper din toata inima sa fi reusit doctorii cu ..... nici nu stiu cum sa-i zic, reatasarea piciorului?

Unde te crezi? Aici e Romania, l-au amputat si gata, nu se complica nimeni. Apoi urmeaza proteza, e mai ieftin decat reatasarea piciorului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg gravitatea situatiei, dar "nu trebuie sa fii la ciclu".

Multa tariei fetei. Am avut doi unchi (frati) care au trecut aproape de moarte pierzandu-si gioalele in razboi. Foarte greu, dar s-au transformat in barbati cum rar vezi.

Exista o latura buna in orice, sper sa o gaseasca cat mai curand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate vestile nu sunt bune. Piciorul stang a fost amputat mai sus de genunchi, fractura deschisa de la glezna dreapta se rezolva (nu se stie cu ce urmari) cotul si el se repara. In plus de toate astea, am inteles ca are probleme si la coloana vertebrala in sensul ca la nivelul toracelui sunt 3 sau 4 vertebre fisurate. Probabil ca mai urmeaza alte operatii. :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://hunedoaralibera.ro/ajutor-pentru-iulia-campanie-umanitara-pentru-tanara-accidentata/


» Post actualizat in 19 Apr 2016 13:09

Am mai gasit si asta:
„Situaţia ei este una stabilă. I s-a făcut bontul la piciorul stâng, un bont care ulterior să poată fi uşor protezabil, iar glezna de la piciorul drept, care a fost zdrobită, a fost reparată şi probabil va mai necesita o intervenţie chirurgicală. Ea a mai avut probleme la şira spinării, la coloană. Pentru aceasta încercăm să vorbim cu reprezentanţii unei clinici, din Bucureşti sau Târgu Mureş, să vedem dacă aveam acceptul să o trimitem să facă un control şi mai amănunţit, pentru a vedea dacă este nevoie de a fi trimisă pentru o altă intervenţie chirurgicală şi dacă ea se poate face acolo. Viaţa ei nu mai este pusă în pericol”, a declarat Mircea Laza, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Hunedoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fata a fost transferata la Bucuresti. Poate comunitatea moto se mobilizeaza , si daca tot sunt cele doua evenimente SAM si SMAEB,poate organizatorii initiaza ceva in ajutorul ei.

Ar fi frumos un banner sau ceva prin care sa ii putem ajuta (si pe fata si pe restul) dar din pacate mai importante sunt vanzarile si afacerile.Asa ca eu unul nu cred ca o sa fie asa ceva!

In alta ordine de idei,circuland mult prin Bucuresti am vazut din ce in ce mai multi soferi care te lasa sa treci cu motorul facandu-ti loc (ma refer la semafor).Si dupa cum vad eu per total situatia s-a mai imbunatatit un pic!Acum peste tot sunt giboni in trafic care cred ca le-a facut ma-sa soseaua (pe langa "trotuar").

In rest multa sanatate fetei si sa fie tare !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...