Sari la conținut

Taxa intrare SMAEB


Skring
 Share

Postări Recomandate

@speedy.k...Rocipm a avut un punct de vedere corect...viata ar fi mult mai frumoasa fără hatereala ieftina...ca se întoarce un nodinpapurist de la bariera ... ca nu aveau micii destul câine în compoziție...va vanzatorul era arogant pentru ca știa ce vinde...

Relaxati-va...viata e frumoasa! Saloanele sunt frumoase și asa mai departe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 115
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

S-au găsit niște minusuri de vreo 10000 de lei în produse disparute la sfârșitul celor 3 zile.

Căștile erau cam mari să fie furate, deci să fi fost obiecte mici (mănuși, ș.a.) care să fi avut un preț mediu de 300 lei. Asta înseamnă că cel puțin 30 de hoți și-ar fi desfășurat degetele pe la salon.

Cam mare gogoroața!

Că au declarat comercianții niște lipsuri (pentru a fi mai puțin de impozitat) e altă treabă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu chiar. cred ca e usor sa ia un rau-voitor o casca de pe raft, intr-un moment de neatentie a unui angajat al magazinului, ca nu o sa i se para nimanui dubios un motociclist cu o casca in mana la un salon de motociclete...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Nu ma plang de bilet, in mintea mea am platit pentru parcare, pentru ca in rest nu a fost mare lucru.

 

Stand-urile erau cam goale.

Am incercat la un stand sa cumpar ceva, m-au trimis pe site.

M-am dus la alt stand, a venit un nene binevoitor sa ma intrebe daca vreau ceva, dar dupa ce i-am zis ca nu caut ceva pentru "motor de viteza coae" si i-am zis destul de specific ce caut, si-a dat seama ca sa-mi vanda ceva mie nu e un low hanging fruit(gen poate sa se oboseasca sa caute ori sa intrebe un coleg, ceva), asa ca s-a fofilat. Treaba asta s-a repetat inca o data la un magazin.

Am incercat la alt stand de reprezentanta sa caut niste accesorii OEM, mi-au dat cartea de vizita ca nu aveau pe ce sa caute si sa afle disponibilitatea, dar aici am dat macar de cei mai pregatiti si binevoitori oameni.

Cativa de la alte stand-uri nici nu stiau ce vand, si nici in ce situatii se recomanda manusi din piele cu aerisiri, manusi din piele scurte, etc. Oamenii aveau target dar nu si vointa.

A, si am luat contact cu vreo 3 pliante dintre care unul ma astepta frumos in parbriz.

 

Singurul lucru pozitiv e ca m-am revazut cu niste prieteni si, oarecum pozitiv, ca nu au luat pielea de pe noi cand am cumparat niste sucuri.

 

P.S. Cei mai destepti au fost cei de la Kronau care nu numai ca nu au dat aruncat banii pe inchiriat stand si transport de produse, dar au asteptat cumintei la ei acasa cu o reducere de 15% si pe seara, duminica, era aproape gol magazinul.

 

m-am intristat citind postarea :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exagerezi cand compari piata moto din ro cu cea din germania. e ca si cum ai compara un veyron cu un logan. pt ce avem noi, smaebul e vis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • 3 weeks later...

Piata moto din romania e ca si moarta...nu stiu cum supravietuiesc atatea magazine ca romanul vrea si bun dar si mai ieftin

Piata se misca foarte bine in Romania. Singura problema este ca in lipsa unei oferte consistente in intern roanii cumpara de afara.

Nu e nici o rusine sa vrei ievtin, cat mai ieftin. Si cat mai bun. Daca muncesti pentru banii tai fiecare euro conteaza. Primul lucru pe care il vezi in tarile dezvoltate (SUA, Germania si multe altele) este respectul pentru fiecare cent. Doar in balcani am vazut atitudinea asta de 2 lei: Ce e bo$$ nu ai tu bani sa dai atata pe produsu meu? te duci sa iei de la saracii aia cu 30% mai ieftin? sau Ia brandul vere, Ia uite ce sigla beton are. Ce daca e modelul de acum 5 ani, nu il dau redus ca e brand adevarat.

 

In plus: vezi topicul celalalt legat de intrari multiple si plata cu card sau o surs a de cash in locatie.

Mentaliatea de baza: decat sa punem noi bratari de 30 bani / persoana mai bine platiti voi biletul de mai multe ori, ca e mai frumos asa.

Combinat cu lipsa unei metode de plata moderne, care sa imi permita sa iau ceva fara sa stau cu caramida in buzunar , tot ce o sa se intample este faptul ca o sa vin, o a probez, o sa iau notite apoi o sa comand sau sa merg sa iau ce imi trebuie de afara. Sa speram ca macar o sa vedem produse din seriile noi si nu soldurile de afara aduse la noi cu nesimtire drept produs in expozitie.

» Post actualizat in 27 Mar 2017 04:14

Evident: o singura intrare apoi roiul la plimbare. Pot socializa si prin sinaia sau constanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta e doar parerea ta, Zidu, piata de echipamente, accesorii si motoare noi este ca si moarta in romania, consumabilele ce se mai vand si nu vorbesc aiurea ca sa ma aflu in treaba, din 2013 pana anul trecut cand am renuntat am avut posibilitatea sa import echipamente si accesorii la un pret aproximativ jumatate din cel vazut pe fcmoto sau alte site-uri similare, am incercat la un moment dat sa vand niste echipamente ca activitate secundara (echipamente noi cu garantie la doar jumatate din pretul din magazinele de la noi, echipamente dainese, spidi, revit, intercoame noi, casti din gama x-lite 802 etc) mai mult ca sa ajut colegii motociclisti si fara a ma uita sa fac profit pe segmentul asta si cat sa pot intretine relatiile cu distribuitorii italieni dar am renuntat ca nici la jumatate de pret nu se vindeau, cei care au cumparat ceva de la mine pot confirma si preturile si calitatea produselor, din pacate romanii sunt din ce in ce mai saraci si cauta echipamente in magazinele second...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

trist SMAEB !!!! minusuri : Jumatate din standuri golute , multe marci importante lipsa ......(honda, suzuki, kawasaki, ktm,) , mai multe ca anii trecuti , vesnica poveste cu o singura intrare.....

plusuri : au aparut ATM-urile functionale , am putut sa-mi cumpar genunchiere cu cardul (yeeeeee)

 

concluzia mea : motociclete mai frumoase in parcare decat in salon si salon care trebuie total reorganizat pentru a motiva firmele sa vina ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai duminica...

 

Plus ca io nu inteleg o chestie: e cel mai slab, standuri goale, multe marci lipsa...la ce dreaqu vrei intrari multiple?! Te plictisesti acasa vineri, sambata si duminica si te-ai saturat de mol?!

Si daca SMAEB e asa nasol, la anu' duceti-va la SAM. Ca acolo umbla toti producatorii cu covrigi in coada! Anu' trecut a fost moca pentru motociclisti, ba au dat si o bere si-un mic! Duceti-va frate acolo sa intrati gratis sa vedeti doua motociclete si doua bidoane de ulei moto (bine, stiu, la mobrele voastre merge si ala de tractor, ca tot oloi e...)

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...