Sari la conținut

Roata spate stricata


Postări Recomandate

pune si tu poze cu butucul, poate fi facuta o bucsa si sa scapi mai usor. am facut la ktm 450 si merge si acum. totul depinde de cat e distrus butucul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Tuturor din nou,tin sa va anunt ca am rezolvat problema...am reusit sa gasesc un strungar bun si mi-a putut bucsa butucul plus rulmenti buni,acu merge foarte bine ,sper sa numai intampin asa problema...toata problema ma costat 300 Ron ,fata de 200 300 Euro cat era o roata....hehe

Editat de Dragos Wyp
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca rulmentii astia ii tii tot cat i-ai tinut pe ceilalti, o patesti iar cu butucul. Deci, mai multa grija, dupa fiecare iesire cu motocicleta, dupa ce o speli, dureaza maxim 1 minut sa ii verifici rulmenti roti, rulmenti jug si pro-link.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E important ca bucsile pe care se invart simeringurile sa fie de fier, nu de aluminiu. Simeringul protejeaza rulmentul. La KTM, ani mai vechi, erau din aluminiu, faceau parte din consumabile. Dar schimbai rulmentii la cateva iesiri mai noroioase. De cand le-au facut din fier, toata treba rezista mult mai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da ,acu am fost si eu invatat de baieti care au experienta mai multa si mi-au spus ce trebuie facut in mare parte sa verific rotile inainte de fiecare iesire si orice surubel care il are motocicleta....sunt incepator si posibil ca din cauza aceasta am patit ce am patit nu am luat in calcul un mic joc la roata de spate ,chiar daca mi sa spus de catre un prieten schimbai....dar na am zis ca mai merge o tura mica si mica a fost ,sper sa numai patesc pe viitor .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...