Sari la conținut

2 pisicute


Părintele
 Share

Postări Recomandate

Incearca sa ii dai pe amandoi unei singure persoane. Vor suferi ulterior foarte mult in cazul in care ii desparti, chestie care le va afecta comportamentul in sens negativ.

Daca ar fi asa cum spui tu, toti puii de pisica ar fi "defecti" pentru ca au fost despartiti de fratii lor, nu?

E ok, sunt mici momentan dar destul de mari pentru a fi adoptate, se vor adapta. Par a fi doua femele calico gri (dilute calico), pe viitor ar trebui sterilizate inainte sa faca si ele pui.

 

@Parintele:

 

Pont: se dau mai usor daca-s macar deparazitate/vaccinate. Daca mai adaugi o litiera, ori cutie cu mancare, o cusca sau o zgarda, atunci sansele cresc si mai mult. Lumea se cam fereste de animale luate direct de pe strada, daca vad ca vin de la altcineva din casa si au fost ingrijite, atunci se vor da mult mai repede. Sau chiar invers, pui un pret (modic) pe ele, si lumea va avea incredere mai mare, cand platesti pentru ceva ai grija mai mare de acel lucru, in cazul asta un animalut, nu obiect.

 

anyway, bafta!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incearca sa ii dai pe amandoi unei singure persoane. Vor suferi ulterior foarte mult in cazul in care ii desparti, chestie care le va afecta comportamentul in sens negativ.

Ai crescut vreun cotoi pana acum sa vezi daca e asa sau nu?

» Post actualizat in 16 May 2016 13:09

Am de dat 2 pui de pisica. 0747 337 178

Incearca pe adoptipisici.ro

 

Acolo va fi mai usor ca sa le gasesti un stapan,cu siguranta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca mergem pe principiul ca sunt animale si se obisnuiesc . . . . . . Am doua pisicute salvate ( a treia a murit la veterinar ) si sunt nedespartite de atunci . Ar fi frumos sa poata continua mai departe impreuna .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In momentul actual am 4 pisici (deh, avantajul de a sta la o curte mare) crescute de mine. Pe parcursul anilor am avut mai multe pisici. Contrar credintei populare, fiecare pisica are o personalitate foarte bine definita si individualizata. Am avut doua pisicute care stateau tot timpul impreuna iar pe una dintre ele am donat-o. Cea care a ramas la mine a devenit din ce in ce mai retrasa in timp.

Pai au stat tot timpul impreuna, s-au obisnuit, pisicile sunt animale care traiesc in colonii dar asta nu inseamna ca daca ai un cuib de 5 pui nu trebuie sa ii desparti intre ei sau de mama lor pentru ca vor muri unul de dorul altuia.

 

Depinde si cat timp le acorzi, cum le formezi, pisica mea ma trage de maneca sa ne jucam cand se plictiseste si nu suporta alte pisici, a fost crescuta singura. Bineinteles ca a avut candva frati si mama.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Normal, eu doar vroiam sa subliniez ca atunci cand incerci sa le dai impreuna scad sansele sa le dai. Gandeste-te numai ca din toti oamenii care vor./cauta animale de companie, doar un procent vor vrea pisici, apoi alt procent si mai mic vor vrea pisici femele (pentru ca fac pui si in Ro sterilizarea e bau-bau pentru unii) si din aia si mai putini vor fi dispuri sa ia doua pisici ambele femele.

 

De aia am si zis, adaugi niste freebies gen o punga cu mancare, o deparazitare, un carnet de sanatate si cresti sansele animalului de a fi adoptat, il scoti din zona de animal luat "de pe strada".

Varianta a doua, pui un pret, atunci omul va atribui o valoare vietii animalului. De multe ori astia care cauta animale "moca" le dau cadou sa le abandoneaza dupa aceea, pentru ca au fost "moca" si nu le pasa.

 

 

Tot ce am scris e strict parerea mea de om care n-a cumparat niciodata un animal ( mereu am luat direct de pe strada si cu o exceptie dintr-un anunt ca cel mai de sus).

 

Sper ca pisicutele sa-si gaseasca o familie/casa permanenta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...