Sari la conținut

Diferenta dintre combinezoane


Postări Recomandate

Oameni rai și făr' de suflet.:)

 

E o chestiune de siguranță.

La o căzătura în urma căreia te duci taras, legatura de fermoar dintre cele doua piese poate ceda și na sa te alegi cu ceva zgârieturi pe partea de piele (proprie :) ), neprotejata.

 

Dar din proprie experienta însă, să știi că nu cedează asa ușor fermoarul de legatura. Asa ca atât timp cat nu tratezi strada precum un circuit, pararea mea ca e ok și din 2 piese.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot dai un ban, ia-ti dintr-o bucata. Am vazut personal cel putin 3 cazaturi care s-au lasat cu sistemul de inchidere al fermoarului intrat in suncile de pe burta, plus burta rascheta pe asfalt. Foarte dureros. Referitor la mersul la buda. La curse ,99% din rideri avem costum dintr-o bucata, si ala care vine fix-fix pe corp. Dupa citeva inbracari-dezechipari, inveti sa-ti dai jos singur partea sus care ramine atirnata la spate. E chestie de obisnuinta doar. Poti sa faci si treaba mare la buda, nu-i un capat de tara. Ai grija sa-ti iei unul foarte ventilat, vara e crima cu cele din 2 bucati care nu prea au asa multa aerisire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cel dintr-o bucata e cea mai buna alegere pentru circuit. cel din doua bucati e gandit ca un compromis pentru sosea. cand te opresti sa bei un cico, pe cel dintr-o bucata il desfaci pana la brau si il tarasti dupa tine. daca poti trece peste inconvenientele astea, pipi, desfacut pana la brau atarnand dupa tine, este mai sigur decat cel din doua bucati. cel din doua bucati e mult mai comod si probabil ca asigura 95% din siguranta celui dintr-o bucata. la capitolul protectii hard/soft sunt identice. daca impactul e atat de urat incat iti rupe fermoarul, un road rash e cea mai mica dintre problemele tale. cu intratul fermoarului in sunci nu stiu ce sa zic, toate modelele de firma pe care le-am vazut aveau fermoarul pe deasupra pantalonilor, nu pe dedesubt. eu am unul din doua bucati pentru ca in cel cel dintr-o bucata ma simt foarte incomod. pe circuit te imbraci, intri, iesi si te dezbraci. pe strada cand faci o plimbare lunga, cand iei o pauza tot ce poti sa faci e sa te dezbraci pana la brau si sa tarasti dupa tine toata greutatea aia. prea mult pentru mine. daca ai ocazia sa imprumuti unul da o tura cu el inainte sa te hotarasti.

Editat de zahei
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...