Sari la conținut

Cineva priceput din Tg.Mures care poate vedea o motocicleta?


l.u.v
 Share

Postări Recomandate

  • Admin

Salut,

Am un amic care vrea sa-si cumpere o motocicleta, a gasit-o in Tg.Mures si aici vine rugamintea mea: este cineva priceput in ale motoarelor, cunoscut pe forum, la care poate apela amicul, contra cost evident, sa mearga sa vada motocicleta? Nu ar bate drumul si ajuns acolo sa fie degeaba, daca o poate vedea cineva intai ar fi super.

Sau poate este cunoscuta motocicleta din link, este vorba despre o MotoGuzzi Nevada http://olx.ro/oferta/moto-guzzi-nevada-ID5N9r6.html#b34f4d5191

Multumesc de ajutor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O prietena a vrut s-o cumpere, acum un an. Cineva (local) s-a dus s-o vada pentru ea si i-a facut niste poze de detaliu. Prietena calareste acum o Shadow, care a costat semnificativ mai mult, desi nu era mult mai "proaspata".

Nu vreau sa spun rahaturi despre motocicleta omului, dar povestea de mai sus e reala. Inmatricularea e pe Alba si mi-e greu sa cred ca modelul asta si schema asta de culori sunt atat de raspandite in regiune ca sa fac vreo confuzie.

Prietenul tau a mai vazut / probat modelul asta? Mie mi se pare potrivita doar pentru minioni - am in curte una, modelul ulterior (cu injectie) si stau pe ea ca ursul pe bicicleta. Rugineste destul de usor, bateria e subdimensionata si chargerul (magnetou sau ceva ciudat, oricum) nu e cel mai fiabil lucru din lume, la modul eufemistic.

In fine....succes! In opinia mea, nu merita efortul - in plus, modelul urmator (i.e.) a ajuns la un pret destul de apropiat (cea din curtea mea a fost achizitionata acum un an pentru 2900 eur).

O revizie generala si poate niste piese proaspete ici colo + gume noi 2016 va mai fi ceva suficient cat sa te puna pe ganduri daca sa ii adaugi la "calul lui Harap-Alb" sau la o alternativa.

Totusi, in caz ca o cumpara si nu-i trebuie coburii, sunt dispus sa-i mai scad eu din "paguba" :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...