Sari la conținut

Accident usor intersectie iancului


dimake
 Share

Postări Recomandate

Salutare colegi, am fost martorul unui accident usor in intersectie la iancului. Motociclistul se deplasa dintre vatra luminoasa spre obor, iar in intersectie la iancului un dobitoc cu un golf alb de braila i-a taiat fata. Baiatul a franat dar nu a mai putut evita impactul. Era intr-o stare ok acuzand anumite dureri

 

Atasez o poza de la cele intamplate, daca il cunoaste cineva sunati-l si vedeti in ce stare mai este

post-91038-0-60770900-1470727933_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca e tocmai un accident usor din moment ce motociclistul acuza dureri. Accident usor ar fi fost daca ii stergea idiotului vreo parte a masinii fara ca motoriclistul sa fie el atins.

A avut noroc ca n-aveau viteza mai mare. Si asa se poate ajunge la spital. :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-am vrut sa intru in detalii, dar ma obligi :)

Acuza dureri in zona genitala, pentru ca in urma impactului s-a oprit in rezervor. Niste investigatii tot trebuie facute pentru ca e o zona sensibila. Sper sa scape fara nici o problema

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mobra e acolo in intersectie, pe mijloc langa scuar, se coace la soare. am trecut acum o ora prin zona in drum spre serviciu.

nu cred ca ar fi bine sa petreaca noaptea in strada, dar nici sa o mutam fara sa stie proprietarul unde anume nu e ok. sugestii?

postez daca o mai vad si diseara la 9 cand ies.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut baieti!

 

Eu sunt protagonistul cascadoriei din Iancului si vreau sa va zic ca sunt ok si sa fac un mic rezumat al accidentului.

Mergeam spre serviciu regulamentar cand aproape de intersectia Iancului am scapat dintr-un dop de aglomeratie si astfel nu mai aveam niciun vehicul in fata iar in intersectie se vedea la semafor ca era verde. Datorita faptului ca nu eram masini care mergeau in fata in intersectie, cei care faceau stanga incepeau sa se bage sa treaca intersectia. Am vazut asta si am lasat-o mai moale pentru orice eventualitate. Cu vreo 200 de metrii inainte de intersectie am inceput sa claxonez ca sa nu mai treaca masinile si parea ca toata lumea se potolise si oprisera cu totii sa imi dea prioritate sa trec. Am bagat vreo 7 claxoane lungi ultimul cred ca cu vreo 20 de metrii inainte de impact. In intersectie erau 4 masini pe 2 randuri care asteptau sa faca stanga. Cu maxim 4 metrii inainte de impact un destept de pe randul doi (practic mascat oarecum de masina din dreapta lui) s-a gandit sa forteze intersectia si s-a bagat cam cu 3 sferturi de masina pe banda mea. Fiind asa din scurt n-am apucat nici macar sa ma ridic in scarite sa ma pregatesc de saritura daramite sa incerc sa franez. L-am lovit in dreptul farului din dreapta iar in momentul impactului aveam circa 40 km/h (maxim 50). Dupa impact blugii de pe mine s-au rupt din zona inghinala pana in dreptul genunchilor si parea ca sunt intr-o fusta dubioasa prin care mi se vedeau chilotii :). M-am lovit deci inghinal de rezervor, coapsa dreapta si laba piciorului drept la impactul cu solul. Am refuzat sa plec cu ambulanta pentru ca durerea inghinala se diminua cu trecerea timpului. Pompierii au spalat uleiul si au tras motorul langa scuar. Ultierior am mers la spital ca sa ma sigur ca nu mi-am rupt vreun organ, unde am facut radiografii, ecografie, teste de sange si de urina. Toate au iesit ok. Acum dupa 3 zile am ramas cu laba piciorului un pic umflata si cu o mare vanataie pe coapsa fara dureri inghinale. Cadru strambat = dauna totala. Roata fata a intrat in radiator si s-a blocat acolo :). Restul nu mai conteaza. Astept devizul de dauna si la revedere.

Ca concluzie: Am motorul de 7 ani si circul cu masina de vreo 14. Nu vreau sa para lauda dar la 250 000 facuti cu masina si vreo 22000 cu motorul nu am avut niciun accident si credeam ca sunt un super sofer si ca mie nu mi se poate intampla. Dar felul in care mi-a taiat ala calea, mie nu imi dadea nicio sansa sa il evit cu orice reflex as fi avut. Va zic, niciun centimetru nu m-am ridicat in scarite, nu frana nu viraj (desi am reflexul sa ma ridic un pic in scarite cand trec prin gropi).

Inca nu m-am decis daca imi mai iau motor dar asa ca sfat as putea sa va zic sa mergeti incet mai ales in intersectii astfel incat orice potential accident sa nu fie cu urmari grave.

 

Asfalt uscat si fara gropi!

 

Marius


» Post actualizat in 12 Aug 2016 10:03

In poza de pe forum se vede o urma de frana. Sa fi franat eu si sa nu imi aduc aminte? Se poate. Dar oricum nu am franat mai mult de 4-5 metrii ca nu aveam de unde.


» Post actualizat in 12 Aug 2016 10:05

Da, cred ca am franat. Se vede si pe roata spate ca e tarsaita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu înțeleg de ce refuzați sa mergeți cu ambulanta pentru investigații, adrenalina maschează multe lovituri serioase, în plus e mai ușor de rezolvat apoi recuperarea daunelor...

Editat de yoyo_man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...