likety Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 (edited) Salutare, Vand geaca BYXES cu urmatoarele specificatii: marime XL (mie la 180 cm si 80 kg imi este putin cam mare, asta este si motivul vanzarii) mesada detasabila protectii soft (umeri, coate, spate) masuri orientative - latime 60cm / lungime 64cm (nu stiu cat sunt de corecte masuratorile, nu stiu exact de unde pana unde sa masor) Pret 175 lei negociabil, sau schimb doar cu geaca moto din piele cu protectii + diferenta din partea mea, unde este cazul. Geaca este impecabila, a fost curatata chimic, nu prezinta nici un defect. Pentru alte detalii va stau la dispozitie. Contact MP. Cu stima! » Post actualizat in 22 Aug 2016 13:42Nu vrea nimeni o geaca buna la un pret decent? 160 de lei. Ma impiedic de ea prin casa. Intrebati, negociem » Post actualizat in 31 Aug 2016 20:02Geaca numa` buna de toamna! 149 de lei! » Post actualizat in 11 Sep 2016 18:07Nu mai este de actualitate schimbul cu geaca de piele. 119 lei... Doar cash. Negociabil. Hai cu banu` ca sta degeaba. Edited August 14, 2016 by likety Quote Link to post Share on other sites
likety Posted October 4, 2016 Author Share Posted October 4, 2016 (edited) 119 lei!! Ideala pentru vremea asta! Accept schimb doar cu echipament de dama cu diferenta in functie de caz. Edited October 4, 2016 by likety Quote Link to post Share on other sites
likety Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Pret nou 99 lei. Quote Link to post Share on other sites
macs Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Un pret mai mult decat decent pt o un lucru de calitate, nu sunt genul sa comentez aiurea pe la produse dar jacheta merita toti banii, daca era o marime mai mica o luam eu sa o folosesc pe la enduro.. Quote Link to post Share on other sites
Klaus Cata Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 La fel si eu... chiar aveam nevoie de o geaca ca a ta.. dar mno, sunt hobbit Quote Link to post Share on other sites
_danu Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai pm Quote Link to post Share on other sites
likety Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 Lungime maneca 60-61 cm. Daca serverul nu redimensioneaza poza, la zoom se vede mai bine marimea. N-am talent la fotografie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts