Jump to content

Interviu Iuliu Mihai - prolog Motor Park 2016


Recommended Posts

http://www.rosbk.ro/ro/component/content/article/1-latest-news/302-interviu-iuliu-mihai-prolog-motor-park-20161. Care sunt principalele dvs. provocări pentru etapa de la Motor Park?


Principala mea provocare la aceasta etapa, este aceea de a reusi sa fiu mai rapid cu una sau doua secunde pe tur decat sunt in momentul de fata.2. Ce părere aveți despre această idee a etapei comune RoSBK - FRM?


Este o idee buna si sunt convins ca va fi o etapa foarte disputata avand in vedere ca vor fi mai multi piloti cu experienta pe grila de start. Cu siguranta pentru viitorul acestui sport o colaborare intre FRM si RoSBK , va aduce doar beneficii.3. Cum vi se pare tânăra generație de motocicliști? Care sunt perspectivele ei?


Din pacate in acest sport la noi in tara, tinerii nu sunt sustinuti de institutiile competente si din acest motiv nu am o parere buna, dar le doresc succes.4. Anul acesta suntem la a doua ediție a Grand Prix-ului pe Două Roți, cursa noastră ciclistă de viteză pe circuit. Veți participa și la aceasta? Ce părere aveți de această competiție?


Ma bucur ca se promoveaza si acest gen de cursa, care este binevenita in randul sportivilor si a celor care doresc sa duca o viata sanatoasa.


Cu siguranta am sa particip la aceasta cursa.13996092_1092296607490160_38698209528772


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...