Sari la conținut

Recomandare service moto in Bucuresti?


Postări Recomandate

:)) Ai dreptate, nu e cine stie ce motocicleta d.p.d.v. mecanic. Tot ce inseamna instalatie electrica functioneaza perfect la ea. Problema cea mai mare a ei este ca dupa ce mi-a lovit-o un tip cu o duba care iesea cu spatele din parcare, am ghidonul usor stramb si trage stanga. Pe camere am identificat silueta a ce a lovit-o, numar de inmatriculare ioc!

Nu as vrea sa dau o gramada de bani ca la finalul reparatiei sa fiu nemultumit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai, trebuiesc luate pe rand:

 

- janta stramba

- furca stramba

- juguri strambe

 

Sau e posibil sa ai noroc si sa fie nevoie doar sa desfaca suruburile si sa alinieze din nou tot acolo si ai scapat ieftin.

 

juguri strambe => cauti in dezmembrari (mare grija sa nu iei altele la fel de strambe)

furca stramba => cauti in dezmembrari (mare grija sa nu iei alta la fel de stramba) sau iti cumperi doar ce e avariat, adica jamba superioara (de obicei asta se stramba) sau, tuburile de sus (cum vrei sa le zici) caz in care te costa cam 100-150E bucata.


» Post actualizat in 30 Aug 2016 09:42

Deci n-ai nevoie de inginer cu studii la MIT ca sa iti spuna ce ai de facut si cat te costa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai, trebuiesc luate pe rand:

 

- janta stramba

- furca stramba

- juguri strambe

Din ce am analizat si eu, cred ca e vorba doar de desfacut suruburi. Pana sa o loveasca nu tragea stanga. Cand a lovit-o cu spatele, nu avea viteza dar mi-a fortat in ghidon si am bucsele de cauciuc ce leaga ghidonul de jug fortate, au joc destul de mare, mai ales cel de pe stanga. A impins usor cu spatele in ghidon, a inchis unghiul pana a dat-o jos de pe cric. Abia atunci a vazut si el si s-a oprit. Nu s-a urcat cu roata pe furca sau ceva. Oricum si eu iau in considerare variantele cu janta, furca si juguri strambe.

» Post actualizat in 30 Aug 2016 10:21

Dupa ce am ridicat-o de jos, motorul abia a pornit si mergea intr-un cilindru. Neavand ce sa-i fac, am plecat usor cu ea intr-un cilindru, iar dupa 300 de metri de mers numai cu treapta 1 a pornit si celalalt. Problema este ca de atunci nu mai trage cum trebuie (vorbim de 1 luna), da ceva rateuri in esapament, iar pe langa admisia cilindrilor mai ales cel din fata cred ca a curs ceva ca mi-a murdarit motorul. Era foarte curat inainte. Cred ca s-a dereglat carburatia. Sunt mai multe de bibilit la ea si vreau sa le fac pe toate dar primul service la care am fost nu au acordat atentie motorului, macar sa-l vada. Dupa ce mi-au dat un cost estimativ, mi-au cerut cheile. Nu le-am lasat.

 

Si eu lucrez intr-un service de biciclete si atunci cand clientul vine in Atelier, toti, indiferent ca are bicla de 200 sau 5000 de lei, vor sa le acorzi atentie, sa le faci un diagnostic cu ei de fata, sa-i suni pe urma sa le spui daca mai sunt probleme. Unii au fost uimiti cand la final au platit mai putin decat devizul initial. Daca dupa ce m-am apucat de ea, piesa respectiva nu trebuia schimbata, nu am schimbat-o doar de dragul de a lua banii omului. Asa cred ca ne-am dori cu totii sa fim tratati, dar sunt din ce in ce mai putini oamenii care lucreaza cu pasiune!

Editat de olivert1310
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Evitați SKR,skandal e un țepar notoriu.mergi la tipul din complexul axxa. Am programat un amic penttu o revizie la Răzvan.Tng nu avea timp în ziua aia.

Cu toate ca nu am reparat niciodata motorul la el, de la prima vizita pe care i-am facut-o, mi-a lasat o impresie proasta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Am reusit sa rezolv Transalp-ul ! Dupa ce am incercat sa rezolv o parte din probleme la Giuliano, un tip care are un garaj in curte la el si am fost usor nemultumit de curatarea carburatoarelor, am sunat la Razvan din complexul AXA Vitan si mi-am facut o rogramare.

Am lasat motocicleta la el de vineri dimineata si am ridicat-o marti seara. I-am spus ca nu ma grabesc si sa lucreze la ea in tihna.

Placutele de frana si burdufele de la telescoape au fost cumparate de mine. Ravan mi-a curatat etrierii de frana. care din doi etrieri si 4 pistonase de frana doar un pistonas mai lucra cum trebuie si nu aveam frane, mi-a servisat furca (ulei+semeringuri), schimbat placute, strans joc rulmenti jug si indreptat furca ca tragea stanga. Manopera pentru aceste operatiuni a costat 270 de lei. Semeringuri furca - 60 lei, ulei furca 90 lei, piese comandate de el. Cand am ridicat-o am constatat ca imi vopsise si partea de jos a furcii care nu arata prea estetic. Arata mult mai ok acum vopsita si cu burdufe noi.

Motocicleta sa nu o recunosc cum merge acum. Asa am luat-o cu joc in rulmentii jug si dupa ce mi-a pleznit-o o duba intr-o parcare tragea si stanga. Nu am mai mers cu vreun Transalp sa stiu cum ar trebui sa mearga. Acum mi se pare asa de fina cand virez si nu mai are ezitarea aceea datorita jocului, plus ca nici nu mai vibreaza asa. Franele tin acum mult mai bine. Nu am schimbat discurile si a durat putin pana s-au pliat placutele pe discuri. Oricum diferenta mare la frana fata acum fata de inainte.

Ma declar multumit si de acum el o sa fie mecanicul meu. Azi am fost iarasi la el ca nu mai mergea kilometrajul si ma gandeam ca s-a dus melcul. Dupa mai multe verificari a observat ca in bord cablul era desurubat, si uite asa am scapat sa nu mai cumpar melc nou. Nici nu a vrut sa-mi ia bani pentru asta, i-am lasat de o bere ca m-a rezolvat pe loc.

 

Cand am luat-o de la el martea aia, eram pe fuga si el vroia sa-mi povesteasca, sa bem o cafea dar ma grabeam tare si nu am ramas la cafea. L-am sunat dupa 2 zile si i-am dat un feedback!

 

Va multumesc tuturor pentru indrumari! Am ales Transalp tot dupa ce m-am sfatuit aici pe forum. Imi sunteti de ajutor! Sper sa pot ajuta si eu la randul meu!

Editat de olivert1310
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cezar si TNG. Cezar lucreaza repede si bine, bun tehnic insa merg pe TNG pentru ca fata de Cezar nu pleaca motocicleta de la el fara sa fie perfecta in cel mai mic detaliu (pacat ca sta foarte prost cu timpul).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Florin din Drumul Taberei (un pic țăcănit, dar extrem de priceput): https://www.google.ro/#q=florin+service+moto - omul ăsta a fost în stare să-mi facă motocicleta din rahat bici, o nenorocită de Aprilia Pegaso (pe care n-aș recomanda-o nici dușmanilor) cu care am mers după aceea aproximativ 60.000 km.

Sau Cătălin de la MotorTeam - un pic mai scump, căci lucrează la reprezentanță. http://www.motorteam.ro/

 

Cu bine,

Cristi L.

:crack: :crack:

» Post actualizat in 18 Nov 2016 18:15

Florin numai are service-ul, el era prima mea alere si mai sta si fix langa mine, dar na, a pus lacatu

cum termin treburile mai importante, revin!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Razvan axa vitan. Astazi am fost la el cu o problema la xj600. Se tot oprea in mers si dadea in gat. A depistat problema imediat. Fir interupt instalatie si dadea la masa.din cateva priviri a gasit imediat buba. Nici daca ma lasai doua zile nu o gaseam...undeva ascuns pe dedesubt. Mi.a curatat si reglat carburatoarele. Schimbat bujii. Nu a mers niciodata asa bine ca azi. Sa ii dea Dumnezeu sanatate...la banii care ia cerut la altul dadeam numai pt electrica. Recomand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Buna seara, am si eu un kawasaki zx6r din '99 care sare din treapta a 3a :)) mi-am luat cutie de pe ebay, si am si eu o serie de intrebari: cam la ce scor sa ma astept pt inlocuit cutia in service, si daca se poate o recomandare de service (de preferat in bucuresti) aveam un gand sa o dau singur jos si sa o schimb dar am zis sa merg pe mana unuia care se ocupa cu asa ceva :D multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Salut, as vrea sa reinvii topicul acesta, deoarece , recent am avut nevoie de un service si a fost cam greu sa gasesc unul care sa imi ofere increderea necesara. Dar l-am gasit si as vrea sa il aduc si in atentia utilizatorilor acestui forum, pentru ca am cunoscut un mecanic foarte pasionat si priceput si un om de nota zece. MKL Performance a fost deschis la inceputul anului acesta, si arata altfel decat alte service-uri, cel putin cele pe care le-am vazut eu, sincer am vazut spitale mai murdare. Adi(Makalu)a fost mecanic in Moto GP si din ce am inteles are contract si cu 2 piloti din campionatul national.
https://www.facebook.com/mkl.performance/
 IMG_20201022_093930.thumb.jpg.97e358328b5f89e2341771019df076cf.jpgIMG_20201022_093926.thumb.jpg.f502f687926aa81d0e64f6842fe14f77.jpg  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...