mau Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 http://www.rosbk.ro/ro/component/content/article/1-latest-news/306-liceniere-asigurare-i-revizie-tehnic-motor-park Deoarece etapa noastră de la Motor Park este una comună cu Federația Română de Motociclism, am încercat în aceste zile să obținem pentru piloții noștri mai multe informații și facilități referitoare la licențiere, asigurare, vizită medicală și revizie tehnică. În primul rând, vestea cea bună este că toate acestea vor putea fi făcute direct la circuit. Taxa pentru piloții care nu au deja licență este de 25 euro. Asigurarea costă la rândul ei 25 de euro. Vizita medicală se va face direct la circuit. În ceea ce privește revizia tehnică, respectarea regulamentului tehnic al RoSBK este suficientă pentru încadrarea în limitele regulamentelor FRM. Reamintim aici obligativitatea asigurării bușoanelor de ulei, filtrului de ulei și eliminarea oricăror componente ascuțite sau tăioase. Numerele de concurs vor fi furnizate piloților de către noi. Quote Link to post Share on other sites
marcone Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 (edited) Acum imi explic de ce au filtrele de ulei K&N hexagon gaurit la capat. Edited August 31, 2016 by marcone Quote Link to post Share on other sites
JAGI Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Mau, publica un program cu intrarile din cele 3 zile, costuri, dar cu total. Cit te duce in final. Quote Link to post Share on other sites
cmd Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Mau,pentru ziua de vineri trebuie licenta si asigurare ? Quote Link to post Share on other sites
mau Posted September 3, 2016 Author Share Posted September 3, 2016 nu, pentru vineri nu Mau,pentru ziua de vineri trebuie licenta si asigurare ? Pentru orice informatii privind costurile sunati direct la 0723.172.369 » Post actualizat in 03 Sep 2016 08:01Mau, publica un program cu intrarile din cele 3 zile, costuri, dar cu total. Cit te duce in final. Sună-l te rog pe Ionut la 0723.172.369 Quote Link to post Share on other sites
cmd Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Mersi Mau,mai sunt doar 3 zile pana la eveniment si nu am vazut pe undeva un program sau ceva oficial ! Quote Link to post Share on other sites
mau Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 Mersi Mau,mai sunt doar 3 zile pana la eveniment si nu am vazut pe undeva un program sau ceva oficial ! Asa este. Cu scuzele de rigoare, cu toate că avem o idee destul de clară, am evitat să publicăm un program complet deoarece avem provocări organizatorice mult mai mari datorită etapei comune cu FRM și nu vrem să vă inducem în eroare, mai ales pt ziua de duminică, ziua curselor. Iată un program de vineri 9 septembrie (PS - consultați și pagina noastră de FB unde vom posta în timp real - https://www.facebook.com/romaniansuperbike/) Quote Link to post Share on other sites
Stau-De-6 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Rezultatele se gasesc live aici: http://speedhive.mylaps.com/Events/1324997 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts