Jump to content

Concurs de fotografie „Emoția Cursei” - înscriere


Recommended Posts

Cine dorește să se înscrie în concursul nostru de fotografie este rugat să acceseze pagina eventului nostru creat pe FB și să confirme prezența (Going)

 

https://www.facebook.com/events/644105659097661/

 

 

Detalii:

 

Dunlop RoSBK împreună cu Școala de artă și tehnică fotografică New Age Photography organizează concursul de fotografie: „Emoția Cursei”.

Concursul va avea loc cu ocazia ultimei noastre etape de la circuitul Motor Park România în perioada 9-11 septembrie 2016. Concursul este adresat amatorilor, care folosind un telefon mobil sau un aparat foto vor surprinde o imagine cât mai sugestivă din timpul antrenamentelor, calificărilor, curselor, de la boxe sau de la circuit în general.

Se va avea în vedere nu în special calitatea tehnică a fotografiei ci surprinderea și încadrarea unui anumit moment care să inspire emoția curselor RoSBK. Va exista un singur mare premiu care constă într-un curs acreditat de fotografie intensivă de trei luni de zile în valoare de 1.590 ron

Fiecare concurent poate participa cu cel mult trei fotografii care vor fi urcate pe această pagină de Facebook.

Va exista un mare premiu care constă într-un curs acreditat de fotografie intensivă de trei luni de zile în valoare de 1.590 ron. Cursurile de fotografie sunt susținute de dl. Adrian Nasturică – fotograf profesionist (membru al New York Institute of Photography).

Festivitatea de premiere va fi organizată în data de 17 septembrie la ora 17 la sediul sediul New Age Photography din bd Regina Maria nr 2. Ulterior câștigătorii vor fi anunțați și pe această pagină precum și pe site-ul RoSBK.ro, pagina oficială de FB a RoSBK, precum și pe paginile sponsorilor și partenerilor noștri

Cele mai bune 10 de fotografii din concurs vor a fi incluse într-un material retrospectiv al campionatului RoSBK 2016. Fotografiile acceptate în concurs pot fi făcute la circuitul de curse Motor Park România începând cu primul antrenament din data de 9 septembrie și terminând cu ultima cursă din 11 septembrie 2016.

Împreună cu sponsorii noștri Dunlop și Tiriac Energy vom acorda suplimentar premii constând în materiale promoționale următorilor cinci clasați în ordinea punctajelor acordate de către juriu. Juriul va fi format din câte un reprezentant din partea: RoSBK, New Age Photography și Dunlop. Numărul de like-uri primit de fotografia respectivă pe pagina evenimentului creat pe Facebook va conta 25% din punctajul final obținut de fiecare fotografie înscrisă în concurs.

post-2075-0-93092300-1472892672_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

estes ma, hai ca v-ati facut rost de fotografi la etapa asta :)))) ce ii merge mintea romanului!!!

intrebarea e : cine ii va instrui pe participatii la concursul de fotografie unde, cum si cand au voie sa se miste pe pista sau in padok. tare, nu ?!???

Link to post
Share on other sites

estes ma, hai ca v-ati facut rost de fotografi la etapa asta :)))) ce ii merge mintea romanului!!!

intrebarea e : cine ii va instrui pe participatii la concursul de fotografie unde, cum si cand au voie sa se miste pe pista sau in padok. tare, nu ?!???

asta e romanica mosule......

omul destept s a prins!!!!!!

si inca cati mai sunt ca ei... care in loc sa plateasca cateva mii de euro pe cativa fotografi de meserie fac din astea .... amatoricesti cu TELEFONUL

Link to post
Share on other sites

Pentru toate evenimentele noastre avem fotografi profesionisti angajati si contracte cu sponsorii care nu ne permit decat utilizarea fotografiilor acestora.

 

Acest concurs are ca scop aducerea de spectatori la circuit. Concursul de adresează amatorilor care însă au un talent neșlefuit, de aceea premiul oferit este un curs de fotografie acreditat de 3 luni ... nu este intamplatoare aceasta paralela pe care o facem cu pilotii care vin la RoSBK ... aici venind talente neșlefuite care ajung să renunțe la mersul poate prea rapid pe străzi în favoarea curselor, sportului și întrecerilor în condiții de siguranță și cu exploatarea maximă a acestor motociclete.

 

La fiecare etapă facem sute de fotografii. Iată pagina fotografului nostru principal și probabil cel mai bun fotograf pe care l-am avut. Acesta va face parte din juriu

https://www.facebook.com/D4sMotorSportS/photos/?tab=album&album_id=1753084251571026

 

Îmi cer scuze că am lăsat această impresie, o să modific în eveniment adăugând aceste explicații.

 

Vă așteptăm!


» Post actualizat in 03 Sep 2016 17:32

estes ma, hai ca v-ati facut rost de fotografi la etapa asta :)))) ce ii merge mintea romanului!!!
intrebarea e : cine ii va instrui pe participatii la concursul de fotografie unde, cum si cand au voie sa se miste pe pista sau in padok. tare, nu ?!???Fotografiile din acest concurs nu presupun intrarea pe circuit. Am si mentionat in explicatii unde se vor face. Ideea este simpla. Vin multi spectatori care au in general aparate foto sau smartphonuri si fac fotografii. Unii sunt chiar buni la asta si noi ii ajutam poate sa isi gaseasca un al drum in viata alaturi de o pasiune. La schimb noi speram sa ajunga la curcuit mai multi spectatoei si sa se vorbeasca mai mult despre campionatul nostru pe retelele sociale. Edited by mau
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...