Sari la conținut

Ture Brasov - Poiana - Brasov


prax.is
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

Duminica dimineata, ora 10: dupa o tura pe Transalpina in ziua anterioara si o noapte cam scurta plec din Poiana Brasov catre Bucuresti pe Cheia. Pe traseul Poiana Brasov - Brasov am mai mers de cateva ori dar parca azi e mai frumos - o fi aerul mai rece, o fi traficul mai lejer decat l-am mai gasit alta data - nu stiu, dar cu siguranta imi place mai mult. Ajung in Brasov, opresc, montez GoPro-ul si ma intorc sa mai dau cateva ture. Traficul incepe sa se aglomereze, dar totusi e mai bine decat il stiam.

 

Varianta editata la care am trudit azinoapte:

 

Varianta extinsa fara muzica:

 

Enjoy the ride :)

Editat de prax.is
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos, Bravo! Incredibil cat conteaza un microfon bun, schimba total experienta vizionarii. Altfel era 90% zgomot de vant.

Merci, intradevar conteaza foarte mult.

 

Nu te oboseste toba aia la drum lung?

Fara protectie la urechi ma deranjeaza; cu casti sau dopuri de protectie se aude foarte placut. De altfel fara protectie ma deranja la drum lung si cand aveam toba stock - din cauza vantului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Plec sambata asta pana la castelul Bran, prin Brasov. Un restaurant, pensiune, unde se poate manca bine in acea zona...?!

Nu stiu sa-ti spun - eu am mancat la hotelul unde eram cazat.

 

Am fost ieri (Luni) prin Poiana si apoi pe Paraul Rece, a fost o incantare, foarte putine masini.

Pai era toata lumea la deschiderea anului scolar :D

 

Salut! Imi poti spune cum folosesti Zoom H1 pentru inregistrare audio? Cum il sincronizezi cu video-ul? Mersi

Salut. Il folosesc cu microfoanele lui (nu ii atasez alt microfon extern), il "invelesc" ca pe o clatita intr-un burete si apoi il bag in rucsac astfel incat sa stea fix. Ca setari il pun pe: lo cut - on / auto level - off / rec format - mp3 at 320kbps / input level - 23.

Sincronizarea o fac in adobe premiere, unde am facut si montajul - e mult mai precis decat aplicatia de la GoPro. Incerc de fiecare data sa pornesc camera si recorderul in acelasi timp ca sa nu am decalaj foarte mare intre ele si apoi ma uit la histograma audio in ambele track-uri si le suprapun. Ajuta foarte mult sa ai un sunet puternic la inceput dupa care sa te ghidezi, un claxon de exemplu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Plec sambata asta pana la castelul Bran, prin Brasov. Un restaurant, pensiune, unde se poate manca bine in acea zona...?!

Salut Dan Ny. Mananci bine si ieftin si mult (da stiu :D) la Complexul Bran, e undeva pe partea stanga, scrie mare pe un banner rosu. Nu ai cum sa ratezi, este ditamai complexul. Recomand sa mananci sus pt. priveliste. De acolo vezi si castelul si multe altele.

Mai poti merge si la Cheile Gradistei daca tot mergi la Bran, dar recomand sa nu mananci acolo. Am fost de cateva ori si iti spun ca a doua oara nu mai mananci. Merita sa mergi pt. drum si daca vrei sa faci o baie in piscina, etc.

p.s. nu uita sa mergi si la castelul groazei, :D mai ales daca mai mergi cu cineva (de preferat o gagica).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, exact. De la Schaaf am "invatat" si eu, numai ca nu e nevoie chiar de atat de mult burete, poate fi mai putin. Trebuie insa sa fie suficient incat sa nu atinga recorderul altceva din rucsac, altfel se aude foarte naspa. Ca format audio nu e nevoie sa inregistrezi necomprimat - mp3 la 320kbps e mai mult decat suficient + ca ocupa mult mai putin spatiu si bateria tine mai mult.

 

Cum ai facut sa atasezi linkul de youtube embeded? eu am incercat de mai multe ori si nu am reusit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...