Sari la conținut

Recomandare Service/mecanic in Baia Mare


ramses86
 Share

Postări Recomandate

vezi ca mai sunt cateva post-uri(chiar topic dedicat) aici cu acelasi lucru.e greu de cautat putin?daca ti-e lene sa cauti prin 5 topicuri,cred ca-ti va fi lene si sa duci mobra la ORICE mecanic.ce ai tu nevoie iti va face bine oricine,nu e rocket science.


» Post actualizat in 23 Oct 2016 20:46

sincronizarea clapetelor de acceleratie se face cu exact acelasi vacuumetru cu care se sincronizeaza si clapetele carburilor... :)

se sincronizeaza clapetele de pe admisie!nu clapete de acceleratie si nici clapetele carburilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ramses86: /index.php?/topic/722874-mecanic-baia-mare/


» Post actualizat in 24 Oct 2016 07:17

lol, te-ai basit! :)))

my bad,se cinronizeaza ADMISIA DE AER in motor.dar la cat esti de frustrat,pe toate topic-urile unde postezi,nu ma mir ca a doua ta replica aici a fost una de copil de gradinita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba george05; nu e greu cu search-ul, din contra; Dar daca citeai topicul, iti dadeai seama ca cine e recomandat acolo nu mai rapsunde la telefon sau nu e de gasit sau nu are scule. Deci daca vrei sa ma ajuti e bine, daca nu nu. Ghici ca am fost deja la 2 mecanici si nu au scula necesara. Rocket sience huh? Sau tu ai acea scula de sincronizare care e vreo 3000 lei? Ca daca da, vin cu placere la tine. Nu am intrebat din nou doar ca ma plictiseam duminica...ci pentru ca e mai complicat de dat de cineva care sa se priceapa la motoarele pe injectie si sa aiba si sculele necesare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sau tu ai acea scula de sincronizare care e vreo 3000 lei?

Haide man, ca daca esti un pic inventiv si cu chef de munca ti-o faci din sticle de teddy. Daca nu, o cumperi cu 400 de ron de pe aici :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@initiator:"ba" esti cu cine vrei tu.cu mine sigur nu.cel putin Zoicas(ai numar) raspunde sigur.doar sa insisti,omul lucreaza de dimineata pana seara,nu sta intotdeauna langa telefon.daca tot te plangi ca nu raspunde mecanicul la telefon(de cate ori ai sunat?) oare esti la fel de stresat si ca pe topicul de MM nu prea raspunde nimeni in afara de mine si de inca vreo 2?la fel Sebi(cred ca e numarul acolo in topicul indicat) se poate ocupa de ce ai tu nevoie.si nu,scula nu costa 3000ron!si da,am avut intr-o vreme,dar eu sunt prea lenes sa folosesc ce am.lasa stresul si insista la telefoanele lui Zoicas si Sebi.Moldovan e prea plin de figuri si "selecteaza" cica clientela la sange. :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poi george....tu m-ai luat tare cu lenes si etc. Eu am intrebat frumos, tocmai pentru cele descrise mai sus. Multumesc de info, an sa insist la Sebi si Zoicas.

 

@banzay...da-mi link cu scula la 400 ron. Merci anticipat. (Sa nu gie homemade cu precizia continutului din sticla de tedy)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

@banzay...da-mi link cu scula la 400 ron. Merci anticipat. (Sa nu gie homemade cu precizia continutului din sticla de tedy)

Baga anunt la cumparari si intr-o saptamana o ai. Eu asa am luat-o si la fel am dat-o :) Nou-nouta. (si mai era un coleg care vindea tot atunci, tot pe la 400 ron, insa nu prea aveam ce face cu 2 :) )

 

Precizia continutului din sticla de teddy e destul de ... precisa. Serios vorbesc. Am facut asa ceva si a iesit ok. Acum, singurul motiv pentru care am luat o scula 'profi' a fost pentru ca sticlele au tendinta sa se sparga, nu sunt atat de comode de carat si nu inspira ... profesionalism ca un lucru care straluceste :D

Editat de Banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...