Sari la conținut

05-06/11/2016 Soft Enduro Monteoru


Postări Recomandate

Simbata 05/11 prolog si Duminica 06/11 cursa.Dupa cum suna si titlul ... ne rugam sa nu fie alte coduri de ploaie de ger...etc,dupa 2 esuari din cauza vremii a 3 oara e cu noroc.Intre timp daca tot am aminat o sa facem ceva modificari la trasee ,o sa le facem si mai bine.Pregatim si varianta de ud,scoatem o bucla de la experti care este si cea mai grea de 6 km raminind 37km pe tura si la 2 coboriri vom avea ocolire.La hobby ramine asa cum este / 27 km pe tura.Vom avea 8 km de prolog ptr simbata care vor conta ptr ordinea de start,duminica! nu exista penalizari ptr cei ce nu pot veni la prolog.startul simbata va fi la ora 12 in prolog si duminca la ora 11 in padure.Veti avea nevoie de realimentare,una singura la ambele clase.

post-34555-0-17405300-1477333651_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

salut !Prolog Simbata start ora 12 si Duminica ora 11 start la padure. hobby 27 km si da 2 ture ,experti 40 km tot 2 ture,ambele clase au nevoie de realimentare. Andrei nu dam la 10 ptr ca multi vin de departe si ajung duminica direct la intilnire ,trebuie sa aiba timp sa ajunga ......Traseul nu e fleasca, poate musul tau spate o fi ..... :hug: .Azi am fost pe ambele trasee si sunt foarte ok, e cea mai tare combinatie .....afara 15 grade si pamintul este 20% ud cit sa se infiga cramponul. :10:


» Post actualizat in 04 Nov 2016 16:55
Ceva poze după traseu, mai multe pe pagina de Facebook... Soft Enduro Monteoru

post-34555-0-29882400-1478278344_thumb.jpg

post-34555-0-20854200-1478278398_thumb.jpg

post-34555-0-51924800-1478278424_thumb.jpg

post-34555-0-06865100-1478278486_thumb.jpg

post-34555-0-50273500-1478278519_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E super grip, azi 5 nov. Drumurile de caruta sunt mai dificile pt ca sunt multe frunze si nu se vad sleaurile dar pamantul s-a uscat. Bine nu e seceta dar aderenta e perfecta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In nota obisnuita de la concursurile prietenesti : clasare in prima treime la categoria hobby : al 10-lea timp (nr. 9). Un eveniment reusit , fara prea mult noroi pe traseu, destul de usor dar sustinut si solicitant la o mica urcare cu intoarcere pe contrapanta pe final comuna cu expertii ( ne-am adunat multi acolo 1f642.png:) ). Si mai ales multe capcane (pietre, radacini, balti adanci cu noroi in care s-au infipt destui) sub covorul imens de frunze. Pacat ca n-ati venit multi, la hobby a fost f.bine pt cine are cat de cat putina experienta. la experti a fost f.greu pt.cine vrea asa ceva. Bravo Demonu, Teo , etc, pt. traseu si organizare, mai vrem si la anul dar intr-o perioada mai uscata (in septembrie pare cel mai bine).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Bogdane ! in spatele fiecarei intilniri de genul nu sunt singur sa stiti acum am avut linga mine si pe ploaie si pe frig pe Demomu,Dodo,Fane Stm si echipa Michelin care ne au sustinut la propriu pe contrapante si urcari cu anvelopele Star Cross 5 dar si pe cei mai rapizi cu premii.Tin sa le multumesc la toti si pe aceasta cale. Multa lume ma inteles gresit cu aminarile dar eu,noi echipa ne am gindit la ei nu la citi vor fi la start ,fiecare intilnire fiecare litru de benzina orice stricaciune pe motor este sustinuta din buzunarul personal al echipei de organizare daca iesim pe plus sau pe minus nu conteaza atita timp cind vin in rindul concurentilor si le vad fetele multumite sau ne felicita ,,BV BAIETI SUPER TRASEU SUPER MARCAJE ETC,, Ne vedem la primavara,pina atunci multa sanatate la toata lumea ! :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a placut foarte mult. In opinia mea, a fost cel mai frumos traseu de experti pe care l-a facut Teo pana acum. Marcaj exemplar, urcari de gaz frumoase, pasaje de legatura excelent puse, sa te mai si odihnesti.

Si, cel mai important, peste 50% din traseu a fost nou. La cate curse vezi modificari cu mai mult de 10% ale traseului de la an la an?

 

Per total, un zece plus.

 

Teo, hai cu pozele de la CP.

Editat de mircea.cazachevici
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Mircea,da traseul a fost 50% nou si mai era o bucla ....cam grea care am scoso de frica la ploaie. intrati pe pagina Soft Enduro Monteoru ptr mai multe poze si detalii. ps/azi era lume pe traseu..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Asta stiam si eu. Dar acolo e o casuta buclucasa intitulata "Email To". Ce scriu acolo? mircea.cazachevici@motociclism.ro? Ca la profilul tau nu e completat nimic la rubrica "Contact".

Nu mai bine mergem we asta sa inregistram track-ul si pe expert, cat inca mai sunt urme?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mă bate si pe mine gândul duminica la o ieseală,numai că eu sunt începător,

» Post actualizat in 18 Nov 2016 07:41

O sa bag duminica motorul in dubă,si poate fac un tur pe la lamotoare,alti doritori?

» Post actualizat in 18 Nov 2016 07:42

Asta dacă imi vine piesa azi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@gmail.com.

Oricum nu conteaza, trimiti de la adrea ta tot la adresa ta, si-ti vine un link de download direct, valabil cam 2 saptamani, pe care poti sa-l pui aici.

Adevarul e ca eu am incercat sa inregistrez expertii, dar, daca nu folosesti GPS-ul 1-2 ani, ca mine, dupa ce-l deschizi ii ia 30-40 minute ca sa gaseasca prima data satelitii. Asa ca am doar 70-75% din track.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GPS-ul are si el un suflet....

 

Pai fa traseul invers si, astfel, vei fi sigur ca inregistrezi si segmentul lipsa.

Editat de andrei belcic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Seara bună.Ptr joi,vineri,sâmbătă aș avea nevoie de ceva voluntari la demarcat traseele de la Monteoru.nu se mai poate merge pe trasee fără ghid sau fără însoțitor din partea noastră,ptr ca se iese haotic fiecare face ce vrea și se distruge zona și relațiile cu silvicu și vânătorii.Multumesc!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai de ce sa faci asa ceva, nenea Teo? Daca demarchezi, alungi enduristii de week-end. Eu nu mai vin, ala nu mai vine, si tot asa. E in interesul tau sa faci asa ceva?

Cat despre distrugerea zonei de catre enduristi, cred ca s-a dezbatut mult prea mult subiectul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Strangerea benzilor din padure e o idee buna, atat pt relatia cu ocolul silvic, cat si in perspectiva viitoarelor concursuri. Deja sunt prea multe rute marcate cu benzi, unele vechi de ani de zile, iar daca, din diverse motive, parasesti traseul curent si nimeresti pe unul vechi, n-ai rezolvat mare lucru pt ca s-ar putea sa-ti lungesti ruta pe un traseu ne-curatat. Plus ca, pe langa benzile de la enduro, mai exista si benzi de la cei cu MTB, cross-marathon, masini offroad, etc. As zice ca si astea trebuie adunate. Nici marcarea cu vopsea pe copaci nu e o idee prea buna, pt ca vopseaua nu se mai sterge. Mai bine cum au facut cei de la Romaniacs: au marcat cu benzi din hartie! Oricum, cu sau fara traseu marcat, e bine sa ai oarece GPS la tine.

PS. Apropos de silvici: langa Paducel am vazut ca e un parchet in lucru. Oare au de gand sa deschida si alte parchete si nu vor ochii indiscreti? Iar vanatorii vor ca enduristii sa nu mai streseze animalele pt ca acestea sa se inmulteasca, ca sa le ucida ei ulterior. Si asta fara a avea nici un beneficiu comunitatea locala, obstea. Doar un cerc restrans de baieti destepti de la primarie si ocol.


» Post actualizat in 29 Nov 2016 06:34

Cat timp primaria si ocolul nu vor primi nici un ban (legal au ilegal) de la concursurile enduro din zona, nu va fi armonie intre aceste institutii si enduristi. Viitorul il observam in Occident: te antrenezi in curtea personala si te inscrii la concursuri organizate in padure la care platesti o taxa imensa pt ca o parte din aceasta taxa merge la bugetul local.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am început sa am de suferit Atit cu cursa dar și cu prăvălia din cauza celor f multi care se dau pe trasee fără sa întrebe pe nimeni nimic sfidând pe toată lumea.toate se sparg în capul meu ptr ca eu am lăsat benzile sa se dea lumea,greșeala mea.daca se iese organizat și cu acordul părților sa zic asa numai ies discuții.ma suna autoritățile din zona și ma întreabă cine e în pădure iar eu nu știu ce sa le zic pe traseele Soft Enduro,ptr ca vad remorcile și Dubele în fata la Păducel.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...