Sari la conținut

TURCIA 2017


MIHAI VARADERO
 Share

Postări Recomandate

Mi-am luat liber de pe 12 mai pana pe 21 inclusiv.Trebe sa schimb si pasaportul ,pt a avea minim 6 luni de valabilitate la intrarea in Turcia.Banuiesc ca nu mai modificati data plecarii si intoarcerii.

» Post actualizat in 20 Jan 2017 14:41

fara"mai"

» Post actualizat in 20 Jan 2017 16:28

Pt cei cu Varadero ,voi lua in traista urmatoarele piese :pompa benzina ,regulator de tensiune,cabluri ambreiaj si acceleratie ,rulmenti fata si spate,maneta ambreiaj,pedala cu parghie schimbator vit.,presa lant,o bobina de inductie cu cea mai lunga fisa,2 bujii,cateva sigurante ,chitul de pana ,diverse scule ,cabluri curent si o sufa elastica pt tractare.Sper sa fie suficiente.

» Post actualizat in 20 Jan 2017 16:32

Sa nu-mi recomandati un motor fabricat de BMW

» Post actualizat in 20 Jan 2017 16:44

Pregatiti-va ca indata-i mai

Ca proaspat posesor de Varadero, m-am cam speriat in pic (sa nu zic mai rau). Chiar trebuie inca o mobra (piese) dupa noi la plimbari?? Virgiiil.... :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 105
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

borsulica, ca sa o testezi vii cu noi in Turcia pentru ca esti acoperit de Virgil in caz de nevoie. Daca trece testul, poti merge ulterior in excursii si fara mecanic, nu?

Pe de alta parte, userul Mihai Varadero nu si-ar da motocicleta pentru nimic in lume. Ca sa specific mai clar, nici pentru un 1200 GS, asa ca ai facut o achizitie corecta, intreaba-l.

 

Si eu, cu GS am avut nevoie de mecanic in tura de Georgia-Armenia-Turcia si am avut noroc de un fost prieten saritor in caz de nevoie, asa cum este si Virgil.

Acum ca trebuie sa ma descurc singur, o sa iau si eu cu mine un cardan sau macar oringuri de cardan, de unde si zicala "Prietenia consta in a sti ca ai un ajutor in plus si un necaz mai putin"!

Editat de dans
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Ca proaspat posesor de Varadero, m-am cam speriat in pic (sa nu zic mai rau). Chiar trebuie inca o mobra (piese) dupa noi la plimbari?? Virgiiil.... :eek:

Piesele le iau pt mine pt a ma simti cat de cat in siguranta.Motorul meu are totusi 16 ani.Dar daca se intampla sa aiba cineva nevoie de ceva ,cu mare placere le pun la dispozitie.Decat sa stau in drum intrebandu-ma "ce fac acum" mai bine car 5kg degeaba prin Turcia.

» Post actualizat in 24 Jan 2017 17:55

intrebare ;ce faci daca gasesti dimineata motocicleta cazuta pe stanga si maneta de ambreiaj rupta? raspuns : cauti pe la magazine ,cauti sudor sau cumperi 2 cafele si o inlocuim

» Post actualizat in 24 Jan 2017 18:19

Mi s-a intamplat de sa fiu cu prieteni plecati undeva si sa se rupa un cablu de ambreiaj,sau sa faca o pana si sa nu aiba nimic la ei. Am un sentiment placut cand pot ajuta pe cineva.Cand sunt mai multe motoare in grup probabilitatea sa apara o problema este mai mare.Cand esti cu masina te poti intinde sau sta la adapost pana vine o tractare ,cu motorul te stafidesti in soare sau te murezi de la ploaie .O fi o ramasita ramasa in mintea mea de acum 25-30 ani cand conduceam doua Dacii in acelasi timp , una pe roti si una in portbagaj

» Post actualizat in 24 Jan 2017 18:48

Plec in urma cu ceva timp cu un prieten in nordul Germaniei sa luam o masina pe platforma .Il intreb si eu daca duba lui este in regula cu motorul ,transmisia etc.Zice ca este buna doar ca turbina mai face rar cate o figura.Intamplator avea in garaj una de rezerva pe care am luat-o si am pus-o intr-un colt in duba.Cand a vazut-o a facut scandal ca nu cara el fiare 5000 de km prin europa si a dus-o inapoi in atelier. Ce ne crapa aproape de Enschede (NL) ? turbina!. Second nu am gasit ,noua era cat jumate din profit.Ne-am tarat aproape 3 zile cu 50 la ora pana acasa la Bucuresti. Vinovat eu ca am cobit.

» Post actualizat in 24 Jan 2017 19:16

Ca fapt divers se dusesera rulmentii,simeringurile si intra ulei direct in admisie si implicit in motor.Fum dupa noi ca dupa locomotiva pe aburi.Daca nu dipaream de pe autostrada ,noroc cu un refugiu,cred ca eram primii romani condamnati la moarte in Germania ,pt poluare. Luat un plumb de la o roata ,turtit si frecat de ciment pana s-a transformat intr-un dop plat potrivit cu diametrul interior al holenderului furtunului de ungere a turbinei si anulata ungerea acesteia,Pt retur a mers o moneda de un cent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare baieti, hai ca am reusit sa intru si sa va spun ca mi-e dor de voi si de o ieseala mai lunga. :) Pentru cine inca n-a aflat, capadocia a fost una dintre cele mai frumoase excursii ale domnului capitan!

Asa ca astept cu nerabdare si va promit anul acesta pozarul nostru o sa vina cu un aparat mai bun, sa nu mai avem filmulete sacadate.

Mai tineti minte?

 

 

Multa sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adi:excursia in Alpi o sa fie in perioada 29.06.2017- 09.07.2017. Zona aleasa este Arabba. Este raiul motociclistilor acolo. Anul trecut când am fost in zona am gasit o harta cu vreo sase trasee de facut. Avantajul ar fi ca dormim cam trei nopti in acelasi loc !!! Si alte trei nopti poate in Austria.

O sa stabilesc cu Dans varianta finala in curând. Deocamdata suntem in discutii contradictorii pe teme politice !!! Sunt nerabdator sa te am alaturi de mine pe tine si pe Manuel ca este destul de grea lupta cu anarhistii Dans si Cristi !!!


» Post actualizat in 26 Jan 2017 08:21

.........varianta finala in scurt timp !!!


» Post actualizat in 26 Jan 2017 08:25

Catalin: suntem toti din Bucuresti. O sa ai ocazia sa ne cunosti si sa vedem daca suntem compatibili in niste mini iesiri inainte de Turcia !!!


» Post actualizat in 26 Jan 2017 08:33

Catalin: cred ca sunt sanse mari sa devii membru al echipei. Mai ales ca fiind detinator de bmw 1200 gs chiar promiti !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cauza ca sunteti cu penalul Dragnea (Mihai, Manuel si sper ca atat) si mai imbarligatori ca latrina 3 (unii) nu vin si eu cu voi :nono:

Vad ca se strica prietenii, nu mai poti avea un ajutor din partea unora, in caz de nevoie, doar ca nu esti PSD-ist.

Naspa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(...) Domnul fie cu noi, ca prietenii te lasa repede daca se iau dupa gura celor cu scoala in diversiune si "divide et impera".

Te referi la cine mă gândesc eu? :laugh: B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cauza ca sunteti cu penalul Dragnea (Mihai, Manuel si sper ca atat) si mai imbarligatori ca latrina 3 (unii) nu vin si eu cu voi :nono:

Vad ca se strica prietenii, nu mai poti avea un ajutor din partea unora, in caz de nevoie, doar ca nu esti PSD-ist.

Naspa!

 

Din câte am constat atât aici pe Forum, cât şi în viaţa reală, e taman invers. Cei trepanaţi şi fără creier, care îşi însuşesc de-a gata, cuvânt cu cuvânt ideile şi stereotipiile altora, fără să le treacă prin filtrul propriei gândiri, doar pentru faptul că e la modă (adică "trendy"), şi apoi polueză facebook cu mesaje preluate şi distribuite la grămadă, sunt cam toţi dintr-o singură tabără. Nu ştiu care e experienţa ta cu cei doi, dar eu având ocazia să-i cunosc, pot spune că te înşeli. Ei fac doar parte din categoria celor care gândesc cu propriul lor creier şi au propria lor opinie. N-am remarcat să facă parte dintr-o tabără anume, sau să susţină opinii unilaterale, ceea ce nu pot spune despre tine, care foloseşti sabloane şi stereotipii lansate deja pe piaţă de către o anumită tabără ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mihai, ai nevoie de ajutor? Ti l-a dat Liviu mai sus, nu ai observat ca sa ii multumesti?

 

Liviu, intr-adevat sunt foarte multi psdisti care gandesc cu propriul lor creier si aceia au interese personale sau de grup, dar din pacate sunt mult mai multi care NU gandesc, adica gloata careia i se potriveste foarte bine ce ai spus tu mai sus: "Cei trepanaţi şi fără creier, care îşi însuşesc de-a gata, cuvânt cu cuvânt ideile şi stereotipiile altora, fără să le treacă prin filtrul propriei gândiri".

Si asta este cazul celor prostiti de Antena 3 si Romania TV.

 

Deci Liviu, Delta X gandeste cu propriul lui creier pentru ca nu face parte dintre cei multi si prosti cum spun conducatorii despre romani, adica 49% dintre cei care au votat, parca asta e procentul.

 

Da Doamne sa ne vedem in Turcia ca o sa avem ce discuta seara la bere, mai ales ca Manuel ofera bere gratuita celor care vor face front comun! Ha..ha...ha

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adi: mai intrebi ??? Vom avea de dat lupte grele cu anarhistii. Adica cu fratii Stefan, cu GabiVaradero si cine o mai merge. Dar trebuie sa ne pregatim bine ca sa-i dovedim !!!

 

Mihai, intelegi pe dos problema! Politica oficiala de stat a Romaniei este in cadrul Comunitatii Europene si a NATO, deci anarhist este cel care se opune acestor angajamente!

Fratii Stefan sustin cu tarie apartenenta la aceste valori fara de care Romania ar fi si mai de kkat si ca atare invitam grupul de Turcia si pe oricare alt forumist, sa participe la marsul de protest impotriva masurilor "anarhiste" privind gratierea si modificarea codului penal, ce va avea loc duminica 29.01.2017 incepand cu ora 17 in Piata Universitatii.

Deci Mihai, protestantii sunt cei care apara ordinea de stat a Romaniei si din pacate "anarhistii" sunt cei care conduc tara. Greu de crezut, dar Romania este unica si dragostea fata de ea ne ocupa tot timpul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Virgil, de acord, dar vorbeste cu organizatorul pentru ca el va fi cel care aprinde scanteile. Are in sange microbul inbarligarilor!

Facem o iesire pe la jumatea lui aprilie ca sa ne dezmortim retorica si o sa vezi.

Weekend placut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu merg cu voi pt a ma bucura de o mica vacanta ,de motor ,de voi ,de locuri noi si atat.Nu pt imbarligaturi ,mistouri ,glume fara sare si alte minunatii de genul asta.


» Post actualizat in 28 Jan 2017 12:25

Motocicleta mea poate efectua si un viraj la 180 grade.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In loc sa discutam despre cum putem face mai placuta ,interesanta si tentanta excursia ,o dam in politica si separam chiar in gluma echipa.Sper sa nu fi inteles eu bine gluma .Nu ma prind intotdeauna foarte repede .Nu-mi place sa fiu la "mijloc" nici eu ,nici altul.Dar ma rog ,este doar o opinie de care as dori sa se tina cont.In rest toate-s bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

» Post actualizat in 25 Jan 2017 19:52

 

Catalin: esti binevenit. In mod sigur ca data nu se schimba nimic. Era bine sa lasi un numar de telefon !!!

» Post actualizat in 26 Jan 2017 08:25

Catalin: suntem toti din Bucuresti. O sa ai ocazia sa ne cunosti si sa vedem daca suntem compatibili in niste mini iesiri inainte de Turcia !!!

» Post actualizat in 26 Jan 2017 08:33

Catalin: cred ca sunt sanse mari sa devii membru al echipei. Mai ales ca fiind detinator de bmw 1200 gs chiar promiti !!!

 

Multumesc! Ma inscriu pentru tura asta in Turcia.

M-am mai linistit, vad printre noi si oameni priceputi la surubareala si cu ceva mai multe scule/fire/piese si alte alea pe la ei. Ca zau, nu stiu cu gs-ul asta:)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Catalin: bine ai venit !!! In mod sigur o sa iti placa excursia !!!

Virgil: ai dreptate cu politica. Te rog sa vii cu niste propuneri concrete ca " excursia sa fie mai placuta, mai interesanta si mai tentanta " Astept cu mare interes sugestiile tale !!!


» Post actualizat in 29 Jan 2017 14:11

Dar stii ca mie imi plac lucrurile spuse la concret. Adica astept propunerea 1 ,2, 3 samd !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...