Sari la conținut

Infoliere auto pe toata caroseria


Guzuman
 Share

Postări Recomandate

Discutabil... am dat 4500 lei pe o lucrare de rahat la cabina improvizata, la un "super" vopsitor recomandat. Pe de alta parte, un amic, vopsitor f bun, imi ceruse 3000 lei pe aceeasi lucrare (+ sau - ceva maruntisuri aparute pe parcurs). La momentul la care m-am decis sa o fac, amicul meu nu mai lucra pe cont propriu si am ajuns la mizeria asta de meserias care si-a batut joc. Acum trebuie sa o refac.

Daca nu ai pe cineva cu adevarat bun, cel mai bine te duci la un service autorizat, care ofera garantie si factura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Povestea motivului pentru care o vopsesc si eu este foarte asemanatoare. De la o portiera infundata s-a hotarat vopsirea intregii masini, pentru ca avea urme de pietricele pe fata. Bad paintjob . M-am lecuit , vreau factura si garantie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un amic mecanic, are service auto, i-am vindut un mercedes c220 cdi care avea capota cu ciobituri. Un alt amic infolia geamuri si masini, a facut C-ul de cel putin 2 ori pe an pina s-au saturat amindoi si au dus capota la vopsit.

In afara ca arata groaznic, nici nu statea cum trebuie, se ridica de caldura, se dezlipeau muchiile, sfatul meu este vopsirea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Singura vopsitorie de care am fost multumit (nu si de tinichigerie, in schimb, in loc de indreptat aripa au dat 2 degete de chit), pana acum, a fost la un service Hyundai din Bucuresti. In rest (ca am mai avut de-a face cu vreo 2 service-uri si 2 vopsitori "la negru"), toate au fost cu probleme. Ba de nuanta, ba de finisaj... si acum, ultima data, vopsita integral cat de cat ok, dar dupa o luna, doua, sarea vopseaua, iesea rugina...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, o vopsesti, dar la infoliere sunt niste avantaje, ai zgariat o aripa , o colantezi doar pe aia si pretul este mic, la vopsit orice element te costa intre 350 si 450 lei. Si nu exista numai DCM design, sunt si altii care fac treaba buna la bani mai putini.

Daca nu te refereai la o zgarietura fina cu cheia ce ar deteriora doar colantul, ai zgariat o aripa = vopsesti aripa, apoi colezi aripa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Nu inteleg, vopsesti si apoi colantezi, pentru care motiv?

Si daca zgirii un element il poti vopsi separat, nu toata partea, iar acum sint mesteri care retuseaza si portiuni mai mici, sint si materiale si tehnici pentru asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...