Sari la conținut

Caut co-echipieră pt. iesiri offroad


Alexandra_Joy
 Share

Postări Recomandate

Salut,

Numele meu este Alexandra si caut co-echipieră, nu foarte avansată, pentru ieșiri enduro in zona județului Timiș-Arad si nu numai. Am început sa practic aceasta îndeletnicire acum doua veri, din dorința de a înțelege ce il motiveaza pe prietenul meu ca in fiecare week-end sa doreasca sa mergem undeva la munte si sa dispara calare pe motor, timp de cateva ore (care mie imi pareau cat o zi lunga de post!!). După un start aventuros, soldat cu un nas spart si o sperietura zdravana, am revenit in forta si astfel de anul trecut am devenit oficial posesoare de permis categoria A si am bifat cateva trase mai usoare prin zona Poiana Marului, Muntele mic si Ghioroc. Cum primavara a sosit, caut partenera dispusa sa se aventureze la pas mai domol, pentru a nu fi nevoita sa tin pasul cu baietii. Avem posibilitatea de a ne deplasa cu motoarele, si disponibilitatea in weekenduri destul de buna. Mentionez ca de anul trecut ni s-a alaturat si baietelul nostru de 5 ani, care desi timid la inceput, a facut progrese uriase. Nu ne va insoti in toate iesirile, dar daca exista posibilitatea de a ii gasi si lui un partener pe masura, ar fi extraordinar. Atasez niste poze cu noi si astept mesajele voastre.

post-95753-0-82412900-1488840068_thumb.jpg

post-95753-0-48664800-1488840327_thumb.jpg

post-95753-0-42417300-1488840337_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate si mai repede de 2-3 ani. Cand are chef, micutul merge extraordinar de bine. Dar ideea nu este neaparat o separare pe sexe, ci mai degraba un exercitiu care sa imi permita sa exersez cat mai mult, si sa imi compar limitele cu cineva de aceiasi conformatie cu mine. Si sper ca in 2-3 ani eu sa trec la trupa de baieti, fara probleme

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar ma asteptam sa nu fie prea multe fete enduriste, dar avand in vedere cat de multi baieti am vazut ca practica sportul asta m-am gandit ca poate, asa ca mine ar trebui sa mai fie cateva fete. Drept e ca nici dintre prietenele mele, sotii de mototristi nu am reusit sa conving sa mi se alature.

Baieti, fetele voastre ce fac cand voi plecati cu motoarele pe coclauri???

Daca cunoasteti cumva fete care doresc sau ar fi curioase sa invete sa se dea cu motorul pe off road, eu sunt dispusa sa imi pun mototrul la bataie, ca sa incerce si sa vada ca e chiar fain!! Motorul pe care il am e super girl-friendly, usor, in 4 timpi (Honda CRF 125F).

Eu nici de baieti co-echipieri nu m-as supara insa cum am vazut eu ca se intampla, voi baietii iesiti de 2-3 ori si deja treceti la alt nivel :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti spun eu fac enduristi cand au deja doua motociclete si o vor pe a3a. Eu, de exemplu, sunt in proces de pacalire a gagicii. In sensul ca ea comenteaza ca vreau inca o motocicleta pentru mine si nu intelege ce imi mai trebuie alta. Asa ca eu, baiat destept, i-am zis ca o iau pentru ea. I-am si explicat logic de ce e bun un EXC 200 pentru ea in padure. I-am zis ca o sa o invat si o sa ne plimbam impreuna(tot e perioada asta romantica). Acum, baiat si mai destept ce sunt, incerc sa o conving sa o cumpere cu banii ei. Sa vedem daca si reusesc. Dupa ce iau moto, o pun sa porneasca motoreta la pedala si sigur scap de ea. Daca o porneste, am dat de dreacu, dar trebuie sa si riscam.

 

Femeia la cratita. :crack: :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e ca tot cei mai buni bucatari sunt barbatii! Dar lasand bucataria la o parte, pot sa spun ca sunt o norocoasa ca am avut sansa sa las cratita la o parte si sa ma apuc de motor. Nu a fost usor, un an de zile am tot bombanit si eu, fara sa inteleg ce e cu mania asta de motoare asa dintr-o data, dupa care, daca tot devenisem prietena de motorist, fara voia mea, am zis sa incerc si eu, mai intai in spate (era prima mea urcare pe un motor ever) si nu mi-a placut deloc, ma simteam ca un sac de cartofi care incerca sa nu se imprastie si dupa vreun km am zis Stop, facem schimb, eu in fata si ce sa vezi...parca nu a mai fost asa de rau, ba inca era chiar fain, asa ca drumul inapoi l-am parcurs eu. Dupa o luna de zile cred, am primit primul meu motor un KTM 85SX, o bijuterie de motor, dar un pic cam turbat pentru o novice si in entuziasmul meu la prima iesire am picat, mi-am spart nasul si timp de vreo ora am jurat ca nu ma mai urc inapoi pe motor, dar apoi mi-a trecut, nu prea ma incanta ideea sa renunt asa usor. Si bine am facut, astazi sunt la al treilea motor, si sincer poate nu pot tine inca pasul cu o trupa de baieti (dintr-o oarecare comoditate si lipsa de rezistenta), dar pot onorabil sa fac cate o urcare mai abrupta. In fine ideea e ca toata lumea a avut de castigat din treaba asta la noi in familie, in primul rand eu deoarece cred ca e o treaba extraordinara ca din cand in cand sa mai iesi din zona de confort si sa incerci sa iti dezvolti instinctele si sa iti depasesti propriile limite si fobii care nici nu stiai ca le ai, apoi al meu partener de viata care nu mai are problema numarului de motoare din garaj ci doar cum sa rezolve lipsa de spatiu si trei baietelul nostru care cred ca daca nu ma vede si pe mine calare pe motor cred ca s-ar fi pornit mult mai greu cu toata treaba asta. Asa ca, sa castigi un partener de drum pe termen lung poate nu e chiar asa o idee rea pana la urma :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca erati situati prin zona Clujului,ne puteam "asocia",ca si nevasta-mea endureste nitel.

Iaca o poza cu enduroaicele noastre si o poza de duminica trecuta.

post-41801-0-15154100-1489045977_thumb.jpg

post-41801-0-04001000-1489045995_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă nu aș fi nevoită să îmi vând transalpul ... aș încerca eu ceva mai soft...

(Noi oricum ne stim .. eu am venit să văd KTM-ul pt prietena mea)

 

Din păcate nu stiu dacă cu vaca de transalp și cu puțina mea experiență de offroad (eu fiind preponderent chopperistă) aș putea să mă țin după tine, dar aș fi tentată să incerc o tură până rămân fără vacă

;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna Andreea,

 

Scuze de intarzierea cu care raspund, weekendul asta am fost plecati la munte, pentru o ultima intalnire cu zapada inainte ca primavara sa se instaleze definitiv.

Daca vremea permite si ai chef de putina aventura offroad, da un semn si vino intr-un weekend pe la noi sa iesim la o plimbare prin imprejurimi si sa vezi cum merge.

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Buna draqonlady,

Ti-am lasat niste mesaje pe privat. Da un semn daca le-ai citit.

Alex

Hello. Nici nu poti sa iti imaginezi cat de mult ma bucur ca am gasit postul asta. Saptamana viitoare planuiesc sa ii cumpar prietenei mele o motocicleta (Un crf de 80,100) cat sa invete baza. Ce inaltime ai? Intreb pentru ca prietena mea are 1.62 iar din cauza asta am putin emotii legate de primul motor. Planuim sa iesim We viitor pe la Bencec (asta daca ne ajunge jucaria) Voi pe unde iesiti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Si eu ma bucur mult de mesajul tau. Si noi (mai ales prietenul meu) a studiat mult variantele de motoare ideale pentru incepatoare. Eu am 1.63 si pot sa iti spun ca mototrul meu CRF 125F cu anvelope de 19/16 e cam la limita din punct de vedere al inaltimii (seat hight). Chiar weekendul trecut am montat niste inaltatoare de ghidon deoarece nu prea era comod mersul in picioare, pe scarita. Varianta de crf 80 s-ar putea sa va fie de folos doar pentru o perioada foarte scurta. Daca aveti timp ati putea sa dati o fuga pana la noi, sa vedeti mototrul meu si cum se comporta, cred ca v-ar ajuta sa va orientati mai bine. Legat de iesiri, avand in vedere ca stam in afara orasului (Beregsaul Mare), in timpul saptamanii, in principal, ne plimbam pe aici prin zona (e la indemana :), insa in weekenduri am mai fost anul acesta si la Ghioroc (langa Arad), Poiana Marului si Sasca Montana.


» Post actualizat in 09 Jun 2017 05:04
nosfyrus, ai pm.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

O familie motorizata si fericita! :mexicanwave:

daca am drum pe acolo as vrea sa va vad in actiune , sau poate aveti filmulete cu voi toti pe care puteti/doriti sa le faceti disponibile aici?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...