Sari la conținut

Impresii Rock Fest Ploiesti


Baiazid
 Share

Postări Recomandate

Seara incepe distractia si mai apriga....imi pare rau ca nu l-am prins si pe Big,care nici in ruptul capului nu vroia sa plimbe mai putin de 3-4 fete odata :ph34r:

Aici "InXS" cu honda lui

post-11-1084868517_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Big, care Duminica dimineata incerca sa scape de durerea de cap si a-si aduca aminte ce a facut in seara dinainte...gasise niste cauciuc topit pe cilindri si coturi, si nu mai stia cine ramasese descult :ph34r:

post-11-1084868895_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica la pranz ne parea rau ca a fost asa scurta distractia, mai ales ca noi nu am putut ajunge decat sambata...asa ca de la Ploiesti am plecat la Azuga sa facem un gratar. In prim plan, Hasu si Alin, gazdele noastre din Azuga .

post-11-1084869318_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Per total a fost frumos, chiar daca am inghitit ploaie la greu...Cea mai naspa faza a fost cand am coborat Posada noaptea pe ploaie, printre tiruri...In Azuga a trebuit sa surubarim la 2 motoare din 5 si ne-a prins noaptea...a trebuit sa mergem incet si cu grija.Aproape de Bucuresti am avut iar o sedinta tehnica, 2h...am ajuns acasa la 4 dimineata, plecati de la 8:30 din Azuga.Obositi, dar ce e important e ca am ajuns toti si intregi :ph34r:

A dracului, la iapa mea nu a trebuit nici macar sa-i arat surubelnita :( , principala preocupare era sa o tin sa nu fuga prea tare, ca era zeama pe jos si vizibilitate cam naspa...parca vrea sa imi faca in ciuda ca o dau, asta cred ca a fost ultimul ei drum inainte sa ne despartim :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba a fost marfa mi-a placut la maxim am fost si vineri shi sambata cam nasol cu ploaia vineri da in orice caz trupele au meritat sambata insa... nu am cuvinte m-am distrat toata ziua imi pare rau ca nu am vazut vita de vie a trebuit sa prind autobuzu, ca de nu am cort.

Mai vrau ! :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intalnirea de la Ploiesti a fost super.Laudabila initiativa cu benzina,nu am cuvinte,pacat ca vreemea ne a tinut cu noi,vineri noapte m-am umplut de apa pana la chiloti aproape ca incepuse sa se infiltreze si in cort.sambata vroiam sa o sterg,noroc ca nu am plecat altfel pierdeam o distractie pe cinste.Vreau sa-i felicit pe organizatori desi i-am felicitat si personal pentru ca aceasta intalnire a avut toate ingredientele unei intruniri.Bravo voua !!!! Locatia superba corturile pazite muzica buna preturi ieftine,BENZINA....Jos palaria.Si oricum ca sa incheiem totul intr-un mod placut am mai dat o fuga si pana la azuga la un gratar.Bine ca ne-am intors duminica noaptea fie si la 4 dimineata pentru ca dupa aia am inteles ca a inceput sa ninga la sinaia.A mai fost misto si faptul ca am reusit sa cobor posada cu cricul pus pe o ploaie mocaneasca si pe noapte si nu stiam ce dracu croncaie la motor cand ma aplecam inspre dreapta.A meritat una peste alta,ar mai fi multe de spus da mi-e ca scriu romane apoi. :( :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ph34r: Domnu' BED2BONE s-a sacrificat in mod exemplar pentru binele comunitatii rupte de foame, in timp ce noi salvam aprinderea unui Nipru de ploaia cea rea :(

post-11-1085035505_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din ce observ io a fost o distractie pe cinste. Numai ghinionistii si incepatorii - asa ca mine nu au fost acolo. Dar promit ca o sa ma revansez la urmatoarele intalniri. Trebe doar sa-mi iau permisul :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poze de la festivalul MotorRock Ploiesti au fost introduse pe situl clubului SilverPistons la pagina "Poze".

Pozele au fost facute atat de catre noi cat si de Axa cu Scame, Mihai (Jack Daniel's), Biggy si alti prieteni care au participat la festival si carora le multumim.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...