Sari la conținut

Testez, cumpar si transport moto din Ungaria-Austria-Germania catre Ro


Postări Recomandate

Scurt review legat de Scarver... 

Am avut primul Scarver din România, pe vremea când toată lumea îmi spunea ca "o sa vezi tu, ca nu apuci 5.000 de kilometri cu ea", doar pt ca " au auzit ei(dar n-au avut)". 

De la 0 la 62.000 km, am schimbat următoarele :

*La 22 k km, rulmenți roată față 

*La 30 k km, împreună cu Patrick M, am schimbat rulmenții cu ace, de la telescopul spate. 

*La 40 k km, revizie supape, plus filtrul de benzina(original era 100 euro, același, dar de Audi A3, 70 de lei) 

*La 55 k km, înlocuit kit ambreiaj și pompa de apa( kitul l-am belit eu, pt ca făceam wheelie, din ambreiaj) 

*La 62 k km, l-am vândut unui domn din Buzău, care prin 2015-2016, m-a sunat și m-a întrebat :" cum se schimba bujia, ca el încă nu a avut probleme cu ea? ".  Evident ca l-am întrebat de curea.... încă se dădea cu originala, adică 85 k km și 14 ani

Consum? 3 la drum întins, fără exchibitii, 4 în oraș, oricâte wheleeuri sau liniște trageam cu ea. 

M-a purtat în concedii, atât în țară, cât și în străinătate, cât și offroad, fără nicio problema. 

În concluzie, recomand F650cs Scarver 😊🏍️

FB_IMG_1595245557223.jpg

FB_IMG_1595245856512.jpg

FB_IMG_1595245544086.jpg

FB_IMG_1595245914661.jpg

FB_IMG_1595246171523.jpg

Cam âsta a fost Scarver 'ul meu... 😋

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Am apelat la Marcel sa cumpar o Yamaha XT660Z din Germania. I-am trimis link cu anunturile interesante, in ordinea prioritatilor. A sunat imediat la numerele de telefon si a facut rezervarea, moment in care anuntul a fost si dat jos de pe site.

Tariful de transport a fost de 400 euro. Au fost doua drumuri: unul pentru emitere factura (pentru ca era in zona, dar nu mai avea loc in duba) si al doilea pentru transportul motocicletei.

Super multumit de colaborare si clar nu mai iau motociclete din romania. Motocicleta cumparata arata ca noua, extraordinar de bine intretinuta, are 24.000 km.

Recomand clar tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, ealpopa a spus:

 

Recomand clar tuturor.

Mulțumesc frumos 🍻

........ 

P. S ai găsit, ce sa pui în Topcase asa de mare? 😂🤭

IMG_20200717_164704.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 23 ore, Motologistic a spus:

 

Ha, cati ani aveai in poza aia? 

Ma gandeam ca scarveru e moto la fix pentru incepatori-incepatoare, ca pe hartie pare a avea saua joasa. Cocheteaza cu ideea de scoala A doamna, si unul de asta cred ca ar fi fix ce trebuie, varianta cu abs. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreo 25 de ani.. 

ABS, mânere încălzite, buton de avarii, priza 12 V, etc... 

Shaua era standard, dar am modificat-o, pt confort. 

Pe la 2500 de euro, găsești ceva de Doamne-ajută. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 20.07.2020 la 11:18, Motologistic a spus:

Salut 

După cum ți-am spus și în ultimul meu mesaj, pe watsapp, dă-mi rogu'te un număr de cont, să-ți returnez banii. 

La prima motocicleta 1150 Gs, de culoare galbena, la care am fost și la care l-am făcut pe neamt sa vina acasă de la serviciu, doar pt a'mi prezenta motorul,  tu să-mi zici ca nu e "ca nouă" ( motor de 19 ani), pt ca are doua ciupituri pe mansonul stang(  adică, ai 5000 de euro pt un motor, dar nu mai ai 37 de lei, să-ți schimbi manșoane le). 

Motor cu absolut toate gentile, tankbag, Topcase, frana fără servo, an 2001, sub 50 k km, guma fata uzată, motor ținut în garaj, cu paturi pe el, pe care neamțul îl dădea în fiecare toamna, cu burete îmbibat în ulei de in( de acolo strălucirea motocicletei, după 20 de ani). Fără gram de scurgeri la motor/cutie/cardan. 

Ei bine, la acest motor, ai luat, de la mine, primul cartunas galben. 

Apoi, la o săptămână distanta, TOT DIN LISTA TRIMISA DE TINE, fac alți 350 de km, pt un motor, ca să-mi spui ca, nu are crash bar original(era negru, pt ca era de la Touratech, și nu gri, cum e cel original) și ca nu are gentile laterale, deși ca bani, are mai ieftin suficient de mult, încât să-ți rămână bani de genți. Acesta avea 43 k km, al doilea proprietar, carte service, toate cheile, fără defecte. Ca fapt divers, după cum ți-am spus, EU POT CUMPARA SET DE GENȚI LATERALE DE 1150 GS, LA 120-200 EURO, CU TOT CU TANKBAG ORIGINAL. Pt ca, în Germania, nu prea se mai cauta astfel de modele. 

Ei bine, la acest motor, ți-am dat cartonaș rosu, motiv pt care, de la mine, nu îți mai pune speranța sa achiziționezi motor. 

Nu fur motorina, nu primesc cadou consumabile la mașină, nu am timp berechet. Timpul costa bani. 

Când, EU DECID CA NU SE MERITĂ UN MOTOR SA ÎL IAU, clientul nu plătește nimic, dar când clientul îmi da un link cu un motor Galben, ca mai apoi, când îs lângă motor, să-mi zică, ca nu mai vrea galben, înseamnă că își bate pixu' de mine și de timpul meu(și al neamțului, evident) și atunci, mi se pare normal, să-i percep bani. 

Asa că, repet(pt ca mi-i i-ai depus de la bancomat și nu transfer, motiv pt care nu-ți am contul), lasă-mi te rog un cont, banca, beneficiar să-ți returnez banii si-ți doresc spor la Olx! 

Marcel 

 

IMG_20200623_135540.jpg

IMG_20200623_133750.jpg

IMG_20200623_133117.jpg

Screenshot_20200720_112517_com.whatsapp.jpg

Screenshot_20200720_112324_com.whatsapp.jpg

No, sa zic si eu cum sta treaba? 

Eu zic ca nu este frumos a proceda asa cum ai facut si putem ajunge sa definitivam o achizitie.

Ți -am spus de la inceput ca vreau motor cu ABS FARA ASISTENTA SERVO- NU 2003 ADV! - tu nu m-ai crezut, si daca ai mers de DOOOOUA ORI LA ACEEASI REPREZENTANTA ESTE CA AI LUAT KAWASAKI DE ACOLO, NICIDECUM NU CERUSEM EU ADV ALA de 2003. 

Ai stiut ordinea preferintelor si a ceea ce vreau. 

Condiția cumpărării a fost intre 4000-5500 Euro, funcție de starea moto si dotările aferente, eu zic ca onorant, asa este? 

Ti-am trimis ZECI DE LINKURI SI CULMEA 98%CU GS PE ARGINTIU, SA AI DE UNDE ALEGE PENTRU CA NU MAI DADEAI NICI UN SEMN. 

La fel, ai citit in whatsapp SMS de sapt trecută, cat si cel de astăzi fara răspuns. 

Te-am întrebat de ultimul motor daca ai ajuns la el, nu ai binevoit sa imi trimiți macar o fotografie pt a ma putea pronunța. 

In afară de motocicleta galbena-cea cu mânerele crăpate, întreb acum:

LA CARE ALTA MOTOCICLETA AI MAI FOST? Nu inteleg, spui ca ai facut sute de km si ca ai atatea costuri? 

Print screenuri de pe whatsapp pot face si eu la rând, CU ZECILE DE LINKURI GS GRI... si sa postez aici toata convorbirea, inca de la începutul lui IUNIE,  măcar poze sa fi fost la ceea ce afirmi... Dar chiar imi pare rău! 

Inca am rabdare si ti-am spus frumos ca astept sa ma suni. 

De asta am si zis ca in toata Germania aia, din zeci de oferte, poti alege un moto cu prioritate silbermet. 

La cata oferta este, se poate vedea pe autoscout cat si pe mobile.de. 

Inca odată te rog

Hai sa facem sa fie bine! 

Inca aștept oferta de la tine. 

Drumuri faine si sa mearga treaba! 

<<Te-am întrebat de ultimul motor daca ai ajuns la el, nu ai binevoit sa imi trimiți macar o fotografie pt a ma putea pronunța>>

Ti-am si scris ca nu am putut vedea clar din poze, si am crezut ca anterior vorbești cu vanzatorul. 

Si când am scris asta, era vorba de primul motor Silbermet la care aveai sa mergi, ori?? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca greu înțelegi... 

Una la mâna, faza cu GS Adventure, cel gri, de la Haselbeck, nu vad ce treaba ai cu el... Nu era DEDICAT pt tine, doar ți-am trimis 10 poze, cu ce AM GASIT. 

Ce înseamnă că AM GĂSIT? 

Adică, merg sa cumpar pt X mere, dar Y mi-a dat comanda de pere. Unde găsesc pt X mere, vad și o pară(în cazul tău caisă) , pt ca tu mi-ai spus explicit ca vrei fără servo asistat. Am înțeles din prima... Eu doar ți-am arătat ce mi-a ieșit în cale. Te-am taxat pt Adventure? Am greșit, ca ți-am arătat un motor frumos? 

Ți-am zis vreo secunda, ca am mers pt tine? Nu cred.. Ba mai mult, fără să-mi ceri și doar de amorul negocierii, ți-am scos instant 500 de euro la el(de la 5300,la 4800). Și asta, doar pt ca îl cunoșteam bine de tot, pe dealer. 

 

Cred ca, trebuie să recitești postul meu, legat de R1'le lui Robert, de pe pagina precedenta, în care zice el de miile de km, făcuți pt el, exclusiv și ai sa înțelegi ca, totuși, TU ceva ai făcut greșit. Nu mai întru în detalii... 

 

Și ca să închei capitolul " GS pt TeDy" , dă-mi, te rog, contul, și nu am să-ți percep niciun fel de comision de vizionare a motocicletelor, am sa te  trec la "pierderi" și asta e! 

Asta să-mi fie singura mea pierdere în viata 😌 N'o sa fiu eu mai sărac, din 200 de euro 😊

Cele bune! 

 

P. S pt cine nu ma cunoaste, las un mesaj : la mine, de cele mai multe ori, nu mesajul este problema, ci modul în care-l ambalezi. 

 

Acum 5 ore, TeDy 'M a spus:

 

<<Te-am întrebat de ultimul motor daca ai ajuns la el, nu ai binevoit sa imi trimiți macar o fotografie pt a ma putea pronunța>>

 

Adică, tu, ai fi vrut sa merg totuși pana la el(ca, vorba aia, merg pe banii mei, nu pe ai tai), deși tot tu, îmi spui sa nu mai merg, ca pierd timpul... 

Ceva, mie'mi da cap în cap. 😒

 

Te citez:

 

Si barele de protecție nu apar ca originale. Daca tu observi mai bine decat mine in poze si din ce ai vorbit cu el...  apare ca tras de ea, APAI NU MAI PIERDE TIMPUL SI NU TE DU DEGEABA

 

 

Si, ca fapt divers, pune-ți întrebarea, de ce ești singurul om de pe planeta asta, căruia i-am luat avans( dacă mai exista vreun client, căruia să 'i fi luat avans, îl rog sa scrie aici)? 

Screenshot_20200721_222308_com.whatsapp.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Motologistic a spus:

Ba mai mult, fără să-mi ceri și doar de amorul negocierii, ți-am scos instant 500 de euro la el(de la 5300,la 4800). Și asta, doar pt ca îl cunoșteam bine de tot, pe dealer. 

"Mi-ai scos"?

Am cerut eu asa ceva? 

Am cerut astfel de motor, sau vorbim vorbe aici? 

Acum 2 ore, Motologistic a spus:

Adică, tu, ai fi vrut sa merg totuși pana la el(ca, vorba aia, merg pe banii mei, nu pe ai tai), deși tot tu, îmi spui sa nu mai merg, ca pierd timpul... 

Chiar ti-am zis clar:

daca observi tu, ori vorbesti cu proprietarul si nu e ok, pt ca din poze nu se vedea prea bine, nu mai merge pana acolo. 

DAR NICI NU SPUNE CA AI FOST PT MINE, STIU EU CATE SUTE ORI MII DE KM! 

M-am uitat pe firul scrierilor noastre si din cate zeci de oferte/linkuri ti-am dat,

CU PRECADERE CELE ARGINTII, NU VĂD CA TU SA FII MERS LA ALT MOTOR DECÂT CEL GALBEN. 

Daca tu imi spuneai de la inceput sa caut pe codurile localitatilor ce incep cu 8xxxx sau 9xxxx pentru ca tu mergi in zona respectiva, ma straduiam sa caut numai acolo, nici nu îți mai dădeam alte linkuri. 

Ti-am zis mereu, cauta-mi motor bun si accesorizat ca nu ma limitez la 3500-4000euro, nu il iau pt 2 sezoane, si de asta nici nu se punea problema comisionului tau si a ceva extra. 

Dar ca eu sa aleg intre un ADV pe care nu l-am cerut si acea moto galbena, si numai din astea două sa iasă neântelegeri învinuindu-mă, este din partea ta de-a dreptul pueril hilar. 

Si repet, am print screenuri ale zecilor de oferte GS SILBER PREFERATE, ACCESORIZATE, KM BUNI SI PRETURI BUNE, de fapt ale firului întregii discuții, mai trece puțin timp și se fac doua luni de când am solicitarea. 

Ce naiba, este blestem pt ca nu am vrut sa iau ce îmi oferisei dar nu ma interesa-ADV ALA CU SERVO? 

In fine, dacă nu vrei sa mai cauti înțeleg, am sa iti trimit contul, si asta e.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai ce am ajuns acasa, iar primul client nu a mai așteptat sa ii duc eu mâine, motorul acasa, si m-a așteptat la mine acasă, cu numărul provizoriu in mână 🤭

Ștefan, sa ai noroc de ea și să te poarte sanatos in ture cat mai luni. 

Restul de poze, maine...  😒

IMG_20200731_214637.jpg

IMG_20200729_103741.jpg

IMG_20200729_101136.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Profit de aceasta ocazie pentru a-i multumi lui Marcel pentru motorul proaspat primit,pentru seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada.Recomand oricand serviciile oferite de el,rezultatul este intotdeauna pe masura asteptarilor.

Multumesc frumos!! 20200801_190601.thumb.jpg.46ad657f25fa6701ae804e47337f8f4a.jpg20200801_190713.thumb.jpg.b878cb5cac827f41f1362fe9a0bb6443.jpg

20200801_190629.jpg

20200801_190612.jpg

20200801_190616.jpg

Editat de Bogdanwkb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca, doar o parte din cadoul primit, l-ai pozat🤭 Sa le folosești sănătos si sa te bucuri de motor 🍻

 

Am mai încheiat o săptămână de achiziții si livrari, mâine o iau din loc spre Germania. Timp de două săptămâni, sunt full 😐

Duminică plăcută, tuturor! 🍷🏞️

IMG_20200801_191437.jpg

IMG_20200801_171511.jpg

IMG_20200731_214442.jpg

IMG_20200731_211655.jpg

IMG_20200730_172515.jpg

IMG_20200730_171026.jpg

IMG_20200730_171030.jpg

IMG_20200730_171015.jpg

IMG_20200730_164307.jpg

IMG_20200730_124109.jpg

IMG_20200730_105813.jpg

IMG_20200730_105857.jpg

IMG_20200730_105804.jpg

IMG_20200730_074207.jpg

IMG_20200730_073759.jpg

IMG_20200730_073749.jpg

IMG_20200730_073725.jpg

IMG_20200730_064923.jpg

IMG_20200729_191736.jpg

IMG_20200729_190232.jpg

IMG_20200729_190223.jpg

IMG_20200729_190209.jpg

IMG_20200729_172040.jpg

IMG_20200729_172025.jpg

IMG_20200729_164706.jpg

IMG_20200729_164634.jpg

IMG_20200729_154341.jpg

IMG_20200729_154335.jpg

IMG_20200729_154338.jpg

IMG_20200729_154330.jpg

IMG_20200729_112103.jpg

IMG_20200729_110847.jpg

IMG_20200729_104751.jpg

IMG_20200729_105735.jpg

IMG_20200729_103715.jpg

IMG_20200729_103725.jpg

IMG_20200729_103710.jpg

IMG_20200728_171038.jpg

IMG_20200728_170910.jpg

IMG_20200728_132541.jpg

IMG_20200728_132600.jpg

IMG_20200728_094118.jpg

IMG_20200727_205117.jpg

IMG_20200727_115803.jpg

IMG_20200727_204637.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fix 5000. 

 

2012, 16 k km, un proprietar, e ca nou.

Carene de schimb, suport de cric central, plus accesoriile originale, 2 chei, carte service 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

 

as vrea sa-i multumesc lui Marcel pentru profesionalismul absolut de care a dat dovada in achizitia si transportul motocicletei.

Pentru cei vor citi acest mesaj in viitor pentru ca doresc sa achizitioneze o motocicleta noua as vrea sa va scriu cateva lucruri care stiu ca vor fi importante pentru voi:

- din punct de vedere al aspectelor financiare puteti avea incredere 100% in Marcel. Este o persoana foarte onesta care isi face un ritual din a se asigura ca totul se face complet transparent. Aveti incredere sa ii incredintati banii Dvs asa cum am facut si eu pentru ca nu veti avea nici o emotie

- din punct de vedere al aspectelor tehnice, inca o data puteti fi sigur pe Marcel ca se va asigura ca totul este in regula incepand cu verificarea starii tehnice, achizitia (aspectele legale) si, foarte important, transportul in siguranta al motorului Dvs.

- din punct de vedere relational Marcel este o persoana deschisa, comunicativa si opinata. Chiar daca cei care sunt obisnuiti sa conduca lucrurile cateodata nu vor aprecia acest lucru, trebuie sa inteleaga ca vechimea si experienta lui sunt motive intemeiate sa aleaga modul in care se vor desfasura lucrurile. Pentru cei carora le place sa se intinda pe spate pe sezlong si sa lase pe altii sa-si bata capul cu problemele acest lucru va fi cu siguranta apreciat :)

 

Absolut toate lucrurile pe care Marcel mi le-a comunicat in timpul discutiilor noastre si care eu nu le cunosteam s-au adeverit 100%. Nu pentru ca este un vrajitor sau cititor in stele dar doar pentru ca omul are experienta.

Aveti rabdare si intelegere pentru el pentru ca munceste de dimineata pana in noapte, dupa miezul ei. Daca puteti sa-l ajutati cu ceva faceti-o si nu veti regreta.

Eu cred ca mi-am cumparat un motor dar mai important mi-am facut un prieten. Si asta se intampla mai rar cand faci business.

 

Il recomand pe Marcel 100%,

Bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc, Bogdan 😊🍻

................................ 

Tocmai ce am mai încheiat o tura de Germania /Olanda, sunt deja acasa, pe terasă, savurez o bere rece (36 de grade in Ungaria 😒), traiasca-mi scumpa mea nevastă 🤩🤭

Ca idee, ceva ce  de mult timp o asteptam, am pus bazele unei bune relații ( cu ajutorul pălincii, evident) cu un furnizor de accesorii, in special BMW, la preturi accesibile. 

Sidecase'uri, tankbag'uri, Navi, etc.... Yupppppiiiii!!! 

Săptămâna asta, onorez primele comenzi 💪🏍️

IMG_20200806_112022.jpg

IMG_20200805_171135.jpg

IMG_20200805_163852.jpg

IMG_20200805_163847.jpg

IMG_20200805_153332.jpg

IMG_20200805_152654.jpg

IMG_20200805_152452.jpg

IMG_20200805_130050.jpg

IMG_20200804_112333.jpg

IMG_20200806_201753.jpg

IMG_20200806_151216.jpg

IMG_20200806_113119.jpg

IMG_20200806_113040.jpg

IMG_20200806_113035.jpg

IMG_20200806_113018.jpg

IMG_20200806_113032.jpg

IMG_20200806_112934.jpg

IMG_20200806_102630.jpg

IMG_20200806_102626.jpg

IMG_20200806_102519.jpg

IMG_20200806_102513.jpg

IMG_20200806_102352.jpg

IMG_20200806_102310.jpg

IMG_20200806_095940.jpg

IMG_20200805_171726.jpg

IMG_20200805_171138.jpg

IMG_20200805_145630.jpg

IMG_20200805_140009.jpg

IMG_20200805_135957.jpg

IMG_20200805_135954.jpg

IMG_20200805_135642.jpg

IMG_20200805_131652.jpg

IMG_20200805_131619.jpg

IMG_20200805_131506.jpg

IMG_20200805_131449.jpg

IMG_20200805_131430.jpg

IMG_20200805_131422.jpg

IMG_20200805_131436.jpg

IMG_20200805_130106.jpg

IMG_20200805_130052.jpg

IMG_20200805_125812.jpg

IMG_20200805_125804.jpg

IMG_20200805_103104.jpg

IMG_20200805_120406.jpg

IMG_20200804_173618.jpg

IMG_20200804_173610.jpg

IMG_20200804_172212.jpg

IMG_20200804_172225.jpg

IMG_20200804_161701.jpg

IMG_20200804_161113.jpg

IMG_20200804_161037.jpg

IMG_20200804_161020.jpg

IMG_20200804_161013.jpg

IMG_20200804_160543.jpg

IMG_20200804_160536.jpg

IMG_20200804_112333.jpg

IMG_20200804_112318.jpg

IMG_20200804_112216.jpg

IMG_20200804_112127.jpg

IMG_20200804_112114.jpg

IMG_20200804_111838.jpg

IMG_20200804_111317.jpg

IMG_20200804_111258.jpg

IMG_20200804_111043.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 59 minute, Motologistic a spus:

Mulțumesc, Bogdan 😊🍻

................................ 

Tocmai ce am mai încheiat o tura de Germania /Olanda, sunt deja acasa, pe terasă, savurez o bere rece (36 de grade in Ungaria 😒), traiasca-mi scumpa mea nevastă 🤩🤭

Ca idee, ceva ce  de mult timp o asteptam, am pus bazele unei bune relații ( cu ajutorul pălincii, evident) cu un furnizor de accesorii, in special BMW, la preturi accesibile. 

Sidecase'uri, tankbag'uri, Navi, etc.... Yupppppiiiii!!! 

Săptămâna asta, onorez primele comenzi 💪🏍️

IMG_20200806_112022.jpg

IMG_20200805_171135.jpg

IMG_20200805_163852.jpg

IMG_20200805_163847.jpg

IMG_20200805_153332.jpg

IMG_20200805_152654.jpg

IMG_20200805_152452.jpg

IMG_20200805_130050.jpg

IMG_20200804_112333.jpg

IMG_20200806_201753.jpg

IMG_20200806_151216.jpg

IMG_20200806_113119.jpg

IMG_20200806_113040.jpg

IMG_20200806_113035.jpg

IMG_20200806_113018.jpg

IMG_20200806_113032.jpg

IMG_20200806_112934.jpg

IMG_20200806_102630.jpg

IMG_20200806_102626.jpg

IMG_20200806_102519.jpg

IMG_20200806_102513.jpg

IMG_20200806_102352.jpg

IMG_20200806_102310.jpg

IMG_20200806_095940.jpg

IMG_20200805_171726.jpg

IMG_20200805_171138.jpg

IMG_20200805_145630.jpg

IMG_20200805_140009.jpg

IMG_20200805_135957.jpg

IMG_20200805_135954.jpg

IMG_20200805_135642.jpg

IMG_20200805_131652.jpg

IMG_20200805_131619.jpg

IMG_20200805_131506.jpg

IMG_20200805_131449.jpg

IMG_20200805_131430.jpg

IMG_20200805_131422.jpg

IMG_20200805_131436.jpg

IMG_20200805_130106.jpg

IMG_20200805_130052.jpg

IMG_20200805_125812.jpg

IMG_20200805_125804.jpg

IMG_20200805_103104.jpg

IMG_20200805_120406.jpg

IMG_20200804_173618.jpg

IMG_20200804_173610.jpg

IMG_20200804_172212.jpg

IMG_20200804_172225.jpg

IMG_20200804_161701.jpg

IMG_20200804_161113.jpg

IMG_20200804_161037.jpg

IMG_20200804_161020.jpg

IMG_20200804_161013.jpg

IMG_20200804_160543.jpg

IMG_20200804_160536.jpg

IMG_20200804_112333.jpg

IMG_20200804_112318.jpg

IMG_20200804_112216.jpg

IMG_20200804_112127.jpg

IMG_20200804_112114.jpg

IMG_20200804_111838.jpg

IMG_20200804_111317.jpg

IMG_20200804_111258.jpg

IMG_20200804_111043.jpg

Bravo, sa fie cu noroc!

Cat este navigatia pentru R1200GS din 2016?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, Motologistic a spus:

 

IMG_20200806_102352.jpg

 

Salut si felicitari pentru munca si achizitii!

Cat a costat ETZ-ul de mai sus?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Navi 6, nou,490 euro 

Mz Etz 2300 euro 

Tankbag plus sidecase'uri 1200 Gs ,390 euro 

Tankbag Givi, nou, 50 euro 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Evident 😌

1 oră în urmă, FlipperCo a spus:

Este navigatia lor originala BMW?

 

IMG_20200807_200118.jpg

IMG_20200807_200041.jpg

IMG_20200807_200005.jpg

IMG_20200807_195937.jpg

IMG_20200807_195928.jpg

IMG_20200807_195919.jpg

IMG_20200807_195915.jpg

Aceasta fiind spuse, urmează o zi de endureala, ca luni sa o tai înapoi în Germania. 

Sa aveți parte numai de bucurii, alături de noile jucării 🍻🏍️

IMG_20200808_165412.jpg

IMG_20200808_165406.jpg

IMG_20200808_161925.jpg

IMG_20200808_141813.jpg

IMG_20200808_120415.jpg

IMG_20200808_120519.jpg

IMG_20200807_194940.jpg

IMG_20200807_195305.jpg

IMG_20200807_195313.jpg

IMG_20200807_194946.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...