Sari la conținut

Seawolves Bike Fest 10 - 9/11 Iunie 2017 - Camping S, Mamaia Nord


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 61
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu vreau sa spun in amanunt ce parere mi-a lasat prima zi a mult laudatei intalniri de la mare, fiindca n-am chef de polemici inutile cu diversi necunoscuti.

In orice caz, cei care ati ales sa faceti orice altceva in acest week end ati procedat corect. Iar daca e sa bei intr-atat incat sa faci abstractie de ce-i in jur, poti sa te vezi cu amicii acasa, nu e nevoie sa faci deplasarea intr-un camping ingramadit, supraevaluat si inundat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Folk ul de aseara a fost anulat din cauza faptului ca ploaia ne a distrus mixerul si boxele. La ora 2 noapte nu am avut alta solutie. Intre timp, azi s a remediat problema si va asteptam. Asa cum sunteti obisnuiti , va incepe in jur de ora 1 si se va termina cand iese soarele din apa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[...] Iar daca e sa bei intr-atat incat sa faci abstractie de ce-i in jur, poti sa te vezi cu amicii acasa, nu e nevoie sa faci deplasarea intr-un camping ingramadit, supraevaluat si inundat.

Ce nu ai inteles tu este ca lumea vine la intrunirea asta ca sa se vada cu prieteni din tara, nu sa stea TOT cu cei de acasa - cred ca am stat cu prietenii de acasa in total 3 ore de joi pana duminica (pentru majoritatea din grup a fost prima data cand au mers la asa ceva si toti au zis ca s-au distrat excelent). Personal, am oameni cu care ma vad doar aici - nu ajung in zonele lor aproape deloc in rest.

 

@Seawolves: multumiri pentru efortul de organizare si logistica din fiecare an. Si ce daca a plouat? Eu sunt convins ca cei care sunt "de-ai casei" s-ar distra si la "lumanare".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am inteles totul foarte bine, insa mi-am expus punctul de vedere, care, surpriza, nu coincide cu al tau. Foarte bine ca ai fost multumit, atat tu, cat si amicii tai. Eu am venit cu sacul la pomul laudat, tocmai de aceea aveam asteptari mai mari. Mi-am exprimat opinia referitoare la ziua de vineri - daca vezi data postarii. In afara de faptul ca toata zona de mese, cea din fata scenei si iarba verde se transformasera intr-o mare de noroi, a mai fost si seara rebuturilor (pardon, tributurilor), mi s-au parut niste urlete patetice. Repet, e strict opinia mea.

Sambata s-au mai retras apele, s-a putut sta pe plaja, au cantat niste trupe care au legatura cu muzica, deci situatia s-a imbunatatit sensibil.

Nu dau sfaturi, insa ma astept cand strangi la un loc mai multi oameni decat la orice alta intrunire, sa alegi un spatiu mai potrivit. Poate organizatorii au tras niste concluzii, succes pe viitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si a fost si cea de'a zece editie a Seawolves Bike Fest.

Desi a fost mai greu decat in alte dati, pentru ca am avut de infruntat si natura si tehnicul neprevazut, noua ni s'a parut ca distractia a fost chiar peste anii trecuti. Pe cat am suferit vineri cu totii din cauza ploii, pe atat am defulat sambata intr'o veselie fara margini si un mega chef de party!


Seawolves MC va multumeste pentru participare, pentru voia buna si optimismul pe care ni l'ati adus atunci cand vremea parca ne turnase plumb in picioare, va multumim pentru modul onorabil in care v'ati comportat si pentru super atmosfera pe care voi ati creat'o... noi doar am incercat sa va asiguram un ambient cat mai placut.
Si mai ales va multumim pentru efortul pe care l'ati facut de a strabate prin ploaie atatia kilometri pentru a ne onora cu prezenta voastra - pentru toate acestea Seawolves MC va transmite din toata inima: RESPECT!!!


Au fost zece editii care ne'au demonstrat ca, oricat de mult am munci, niciodata experienta acumulata nu va fi indeajuns pentru a fi pregatiti pentru orice. Dar invatam... si stim ca, si cu sustinerea voastra, intr'o buna zi vom avea parte si de acea editie de festival moto perfecta la care viseaza si are dreptul fiecare biker! Cum ziceam si anii trecuti... vom incerca sa tinem acest festival anual si sa'l imbunatatim atata timp cat ne vor tine picioarele, iar cand nu vom mai putea speram sa fi invatat deja pe altii care sa continuie traditia.


In speranta ca ati ajuns cu totii cu bine acasa, multumiti si relaxati, va multumim inca o data tuturor pentru participare si sa ne vedem cu bine pe sosele si la urmatoarele evenimente si intruniri moto!

Asfalt uscat si calatorii frumoase si fara incidente!
Seawolves MC Romania

 

P.S.: Am deschis in forumul dedicat un topic pentru poze si alte materiale media de la festivalul din acest an: /index.php?/topic/747420-seawolves-bike-fest-10-911-iunie-2017/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...