dabix Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 haideti la bulgari /index.php?showtopic=90294 Eu as megre spre Varna pe vineri - simbata , iar luni m-as indrepta spre Vama Veche. Ar fi fain daca am fi mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 pt astia care nu vin n bulgari si se duc drect in vama , spuneti un loc in vama unde or sa stati cu motoarele sa shtiu cand vin din bulgaria sa vin drect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 ca e si mare rau, nu poti observa un grup mai mare de motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crontanel Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) pt astia care nu vin n bulgari si se duc drect in vama , spuneti un loc in vama unde or sa stati cu motoarele sa shtiu cand vin din bulgaria sa vin drect Adevarul e ca la cate motoare se preconizeaza de 1 Mai in vama ... Oricum ... cum este drumul catre bulgari? Ma refer la starea asfaltului. PS. Care vine cu masina ? Am si eu nevoie de un loc pentru a depozita cortul Dau bere in schimb sau contribui la benzina Editat Aprilie 13, 2007 de crontanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 prea mica nu e plaja aceea din Vama dar eu cred ca nu ai cum sa ratezi grupurile de motoare ptr ca sar in ochi . anul trecut s-a stat pe langa Club A , mai in dreapta cum intri pe plaja . anul asta , cine stie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 o sa plec si eu spre vama undeva vineri seara sau sambata dimineata....as vrea sa ma lipesc de un grup ca sa nu merg singura pe drumuri..am un gs 500..deci cine si cum pleaca ca sa ma potrivesc si eu ca viteza ...astept raspunsuri Eu plec vineri in Vama si e posibil sa mai fie un amic cu un RF-400. Daca te intereseaza da-mi un semnal sau scrie aici. Traseul meu pentru cei care au chef este urmatorul: Bucuresti - Ostrov - Vama Veche (27 aprilie,vineri) Vama Veche - Balcic (29 aprilie, duminica) Balcic - Bucuresti (1 Mai, marti) Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 traseul Buc-varna-vama a rams in picioare ca vad ca e cam haos si daca da, cand se pleaca? eu inca nu mi-am reparat motorul, am tot sperat ca poate il gasesc pe cel care m-a lovit dar sansele au devenit nule, asa ca il voi repara pe banii mei. mi-ar fi placut sa apuc sa vad macar un pic la salon si tot din motivul ghetelor. am luat cataloage, telefoane, dar se pare ca nimeni nu are 49 ghete. ( in ce priveste cazarea in vama eu prefer la hotel decat la cort. cred ca am imbatranit si am multe tabieturi salutare si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) o sa plec si eu spre vama undeva vineri seara sau sambata dimineata....as vrea sa ma lipesc de un grup ca sa nu merg singura pe drumuri..am un gs 500..deci cine si cum pleaca ca sa ma potrivesc si eu ca viteza ...astept raspunsuri smile.gif inca nu sunt sigur dar s-ar putea sa vina un prieten cu motorul sa ma ia si sa merem in 2 mai... in momentul in care aflu sigur te anunt ca si noi tot singuri suntem smile.gif ca uitashi biggrin.gif, noi plecam din bucuresti, nu am vazut de unde esti tu.... Mai sunt si eu cu un Bandit de 400 si vroiam sa plec sambata spre 2 mai. Ma gandeam sa trec si pe la SMAEB vreo 2 ore inainte de plecare. Editat Aprilie 16, 2007 de psycho_vox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 inca nu sunt sigur dar s-ar putea sa vina un prieten cu motorul sa ma ia si sa merem in 2 mai... in momentul in care aflu sigur te anunt ca si noi tot singuri suntem smile.gif ca uitashi biggrin.gif, noi plecam din bucuresti, nu am vazut de unde esti tu.... Mai sunt si eu cu un Bandit de 400 si vroiam sa plec sambata spre 2 mai. Ma gandeam sa trec si pe la SMAEB vreo 2 ore inainte de plecare. salutare, am vorbit cu "C motor" ... ea ar vrea sa mearga vineri seara... tine de cum pleaca de la munca... eu cu tipul ala vrem sa plecam sambata ca el vine de la braila vineri seara si o sa fie prea obosit sa mai mergem pana la mare... merem cu totii la SMAEB ca si eu as vrea sa dau o tura p-acolo ... sa vorbesc cu "soferu'" sa vedem daca are chef de un ocol pe la SMAEB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsflorin Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Merg si eu la Vama, plecam sambata( eu si consoarta).Intrebare : de unde se pleaca si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 fuck eu nu cred ca mai ajung...carnetul nu il iau pana atunci si nici nu cred ca sunt libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Mai sunt 2 saptamini.E timpul sa ne hotarim.Eu si sotia suntem hotariti.Mergem la Vama.Marea mea dorinta ar fi sa plecam din Bucuresti peste 1000 motociclisti ca sa vada toata tara ca existam frumos si uniti.Sa hotarim o data si o ora (aproximativa) si un loc (precis)de adunare si plecare al bucurestenilor.Va asigur ca daca ne organizam iese ceva ce nu a vazut EUROPA.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsflorin Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Mai sunt 2 saptamini.E timpul sa ne hotarim.Eu si sotia suntem hotariti.Mergem la Vama.Marea mea dorinta ar fi sa plecam din Bucuresti peste 1000 motociclisti ca sa vada toata tara ca existam frumos si uniti.Sa hotarim o data si o ora (aproximativa) si un loc (precis)de adunare si plecare al bucurestenilor.Va asigur ca daca ne organizam iese ceva ce nu a vazut EUROPA.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Ar fi bine daca plecarea ar fi sambata dimineatza....k sa vina cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Ar fi bine daca plecarea ar fi sambata dimineatza....k sa vina cat mai multi. cel mai bine e ca fiecare sa pleca cand poate si daca se organizeaza ceva sa fie anuntat si cei ce vor sa ia parte sa spuna acolo. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Se pune intrebarea daca e mai bine sa plece fiecare de capul lui sau sa plecam toti ,grupati intr-o formatiune de sute de motoare .Va spun ca mai frumos decit asta nu e nimic.Haide-ti sa stabilim o data si o ora de adunare si sa plecam toti impreuna,cu 80 la ora dar uniti.Asta e propunerea mea.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Mai sunt 2 saptamini.E timpul sa ne hotarim.Eu si sotia suntem hotariti.Mergem la Vama.Marea mea dorinta ar fi sa plecam din Bucuresti peste 1000 motociclisti ca sa vada toata tara ca existam frumos si uniti.Sa hotarim o data si o ora (aproximativa) si un loc (precis)de adunare si plecare al bucurestenilor.Va asigur ca daca ne organizam iese ceva ce nu a vazut EUROPA.bunu. Se pare ca vineri imi vine si mie motorul asa ca daca plecarea o sa fie sambata e perfect! Ca loc de intalnire sa fie chiar la intrare pe A2, pe la un 10.00 AM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 (editat) Se pare ca vineri imi vine si mie motorul asa ca daca plecarea o sa fie sambata e perfect! Ca loc de intalnire sa fie chiar la intrare pe A2, pe la un 10.00 AM Ar fi perfect sambata la 10.00 AM la intrare pe A2. Editat Aprilie 21, 2007 de vinkator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Pina acum suntem patru pentru simbata la 10 la benzinaria de la intrarea in autostrada.Cine se mai inscrie pentru acest moment? Merg si eu la Vama, plecam sambata( eu si consoarta).Intrebare : de unde se pleaca si la ce ora ? Auzi Florine.Simbata dimineata la 10 la benzinaria de la autostrada.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 da man, propunerile sunt bune dar dupa cum observi nu se potrivesc cu programul tuturor. eu plec vineri de par examplu si merg singur probabil, se poate sa mai apara un preten dar pana acu nu imi e clar. prin urmare vineri eu nu am mai vazut pe altcineva care vrea sa plece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Eu nu pot ajunge la 10.00, plec mai tarziu, dupa ce merg la salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 nu am inteles... nik...pana la urma care e programul CLAR, (DACA E VREUNUL) ca pana la urma interesant e sa fim multi... si , fireste sa ne simtim bine, noi venim din Iasi si ar trebui sa stim ceva mai sigur ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 O gramada de topicuri si nu inteleg nimic... Oricum si eu plec vineri seara, in grup sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 pai in principiu sunt 3 grupuri : - unii care merg pe traseul Varna - Vama Veche - unii care merg Buc - Vama veche sambata dupa salonul moto - altii care merg cand vor ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 pai in principiu sunt 3 grupuri :- unii care merg pe traseul Varna - Vama Veche - unii care merg Buc - Vama veche sambata dupa salonul moto - altii care merg cand vor ei Exact: !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate