Sari la conținut

Întrunirea de Comuniste și Atase '17 Sadu, 28-30.07


Aleko
 Share

Postări Recomandate

Care e pensiunea cea mai apropiata de locul intalnirii?

 

Lasa ca ai loc la mine in cortul mare. Am palinca, am slanina cu ceapa ... asa ca nu mai ai nevoie de pensiune. PS: anul asta o sa am si buda portabila !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 70
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

* rectificare la programul de vineri: plec in jur de 15:30, daca mai e cineva care porneste aprox. in acelasi timp din Bucuresti, ar fi frumos sa ne aadunam :) dati un semn. nu am atas, dar merg incet ;)

sau daca aveti nevoie de ceva din Bucuresti, pot lua vineri dimineata sa aduc la Sadu, nu percep taxa de comision, facem barter!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

3 jumate e prea devreme pt mine. Om al muncii. Ne vedem la locatie..

 

* m-am cerut sa lucrez de acasa, d-aia ;) ca altfel ma prindea noaptea pe drum, si si-asa nu vad bine... tragi tare si ma prinzi din urma. sau vii cu ij-ul?

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vin cu bmw. abia l-am pus pe asta in ordine de mers si o sa las pentru saptamana aialalta verificari la supape si schimbat de antigel (antic). Mie imi e ok sa merg pe noapte.

De ij nici vorba sa ma ocup si nici nu facea sens sa fac itp+ asigurare acum. O sa il pun pe strada anul viitor din primavara, sa apuc sa ma dau cu el calumea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

* vreau sa multumesc pe aceasta cale organizatorilor, bucatarilor, fochistilor, celor care au facut apa mica in rau si pietrele fara colturi, ca sa pot trece si eu cu cioparul, oamenilor cu pile la Al Batran care au aranjat sa fie cer cu stele si fara ploaie deasupra vaii Sadului, lui Charlie care mi-a adus apa de la izvor si peste fript. Ramonei care m-a gazduit la ea in cort, lui Ciupa care a manuit Sporty-ul sa-l duca duminica pe malul celalalt, lui Berchez care a adus cea mai buna palica si nuci sarate, lui Mihai I. e a fost DJ la noi la usa cortului si multor altor suflete care au adus contributii de tot felul la reusita acestei intruniri. Una din cele mai frumoase la care am participat (ca si cea de anul trecut, dealtfel). Cred ca in cele din urma, o sa ma convinga Aleko sa-m cumpar si eu o rusoaica, cehoaica sau redegista... :)

 

poze incarc diseara de acasa, ca-s in computerul personal, nu le am la servici.

 

a la votre!

Editat de cria_p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Şi eu consider că a fost o întrunire foarte reuşită, ca dovadă şi faptul că în noaptea de vineri pe sâmbătă m-am ridicat de la focul de tabără să merg la somn în cort abia la ora 4-5 dimineaţa. Deşi am fost puţini, cel puţin eu m-am simţit extraordinar. În cazul acesta clar s-a aplicat sintagma "calitatea în defavoarea cantităţii". Atât cât depinde de mine, sigur vin şi la anul oriunde s-ar organiza în ţară.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

* cateva fotografii de la fata locului :)

 

l.e. revin diseara cu mai multe, merge greu download-ul, nu stiu de ce...
mai puneti si voi, care ati mai facut poze.

 

l.l.e. nu stiu de ce le-a incarcat invers...!

post-17655-0-99244000-1501565389_thumb.jpg

post-17655-0-36433700-1501565412_thumb.jpg

post-17655-0-14665200-1501565431_thumb.jpg

post-17655-0-14760100-1501565477_thumb.jpg

post-17655-0-39091600-1501565498_thumb.jpg

post-17655-0-95541900-1501565517_thumb.jpg

Editat de cria_p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As putea sa numesc asta șiretenie sătmăreană, sa pui cerga de lână pe saltea :).post-4291-0-21678700-1501604230_thumb.jpg

Coana capra, o lubeniță si Ijul lui dr_Krl.post-4291-0-39927200-1501604345_thumb.jpg

Numai lume pregatita a venit, mancare, bautura belșug si multe povestiri. Mai pun maine niste poze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor. Am fost si eu la prima intrunire de comuniste. A fost foarte fain. M-am simtit bine, ca intr-o mare familie.Sper ca si la anu sa particip cu ETZ-ul meu daca se organizeaza tot asa mai in centru tarii. La mine din Deva pina prin partea de est sau sud a tarii e cam greu de ajuns, mai ales ca am si o anumita virsta. Astept sa ma sune Aleko sa-i trimit fotografiile facute. Am in jur de 400 de poze si eu nu stiu unde sa le postez pentru a avea acces toata lumea. Va multumesc.


» Post actualizat in 02 Aug 2017 08:24

Tot eu. Am uitat sa ma prezint putin mai ales ca am cont pe forum cam de mult dar nu am prea scris aici.

Ma numesc Traian Manu sunt din Deva, am 61 de ani si sunt pe doua roti din 1991 pe diferite motoare.ETZ-ul 251 de acum il am de aproape 5 ani. L-am facut din doua motoare si am lucrat la el cam 6 luni pina l-am adus in stadiul asta.Fac parte din clubul MZ Brothers Romania si particip la intrunirile lor o data pe an. Mai merg si la alte intruniri care sunt aproape de Deva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La Siriu in perioada 11-13 august este urmatoarea intrunire de comuniste si atase.

Nu exista topic separat pentru siriu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot sa imi dau seama cum se face ca organizatorii acestor intalniri nu isi dau seama ca a anunta o intalnire cu cateva saptamani inainte nu e un lucru cosstructiv. Traim vremuri cand biletele de vacanta se iau cu 6 luni inainte pentru a beneficia de reduceri,

Pentru mine si alti doi atasisti prezenta la Sadu a fost imposibila datorita reprogramarii, Iata ca si Siriul este o cauza pierduta.

Atata timp cat nu avem o predictibilitate a intalnirilor, cel putin din punct de vedere al datei, si prezenta va fi sub potentialul pe care l-ar fi putut avea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am reprogramat-o la scurt timp dupa ce am anuntat-o, imi pare rau ca nu ati putut ajunge. Siriul e mai batut in cuie, a fost de obicei in jurul lui 15 august. O sa mai fie ceva interesant in toamna cu acelasi specific.

Userul Traianmanu a scris cu cateva posturi in urma ca are o gramada de poze. Cine e mai IT-ist sa ne zice in ce fel se pot stoca atatea poze pentru a fi disponibile tuturor o vreme.
Multumesc

Editat de Aleko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

* luna august, in mod traditional, e luna de concedii. toata. d-aia nu plec eu in vacanta in august :D ca sa nu stau "la inghesuiala". biletele convenabile sunt in septembrie ;) ...scuze de off-topic!
intrunirea a fost mereu in august, doar ca odata pica intr-un weekend, odata in altul... eu de doi ani merg, nu am programat nici anul trecut, nici anul asta, dar m-am hotarat spontan cand am aflat, pentru ca asa o intrunire NU se pierde(!). Vin si la aia din toamna, cu siguranta, daca sunt aici.

 

despre poze, as sugera sa faca fiecare o selectie, sa puna in cateva serii fotografiile cele mai reusite, reprezentative, etc. apoi, la cerere, cred ca se pot trimite si pe mail, celor care le vor pe toate, intr-o arhiva, ceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aleko pune o data fixa pentru aceasta intrunire.Propun ca data relativ fixa penultimul wikend din luna iulie.Asa cum ai programat-o la inceput.Sa stii ca MAN-ul a fost o mare dezamigire ,asa cum ma si asteptam si la Sadu nu cred ca au venit aia de au fost la MAN.Deci reprogramarea a fost o mare eroare.Deci repet.Penultimul wikend al lunii iulie.Oamenii isi fac un program aproximativ la inceputul anului.Ei stiu ca la data cutare au de participat la intrunirea lui Aleko.Punt.Este un reper exact.Factorul variabil sa fie numai locul.Noi toti mergem pe mana ta si nu gresim.

Editat de bunu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...........Vin si la aia din toamna, cu siguranta, daca sunt aici .Ce întrunire este în toamnă? Sau mai bine zis: la care toamnă te referi?

Editat de Dr_krl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...