Sari la conținut

Accident mortal Sabina -Northern Freyja


Metal Heart
 Share

Postări Recomandate

Bine v-am gasit! Am ajuns la scurt timp dupa accident,pe Sabina o luase ambulanta,nu parea sa fie grav,un picior rupt si niste coaste,din ce i-au spus cei de pe ambulanță baiatului cu care se plimba. L-am ajutat sa scoata motorul de pe drum,l-am legat de parapet cu lantul dupa care l-am condus pe baiat catre sectia de Politie din Nehoiu unde ne-am despartit.

Dumnezeu sa o ierte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 320
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Dar cum a cazut si lovit ce-i era in cale?

Nu stie nimeni nimic? :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

viata asta este o mare PACALEALA......

 

sa treci pe langa locul unde un OM, pe care l stii de ceva ani, a avut accident mortal cu 30 minute inainte si cu care acum 4 zile ai povestit pe unde s a mai plimbat prin lume este IREAL!!!

cam care sunt sansele' sa patesti asa ceva pe un drum banal de sambata dupa ce te ai plimbat 6000 km intr o tura cu 2 saptamani in urma ???

i a placut la nebunie sa se plimbe si sa faca km cu motocicleta, lucru care pana la urma i a adus sfarsitul......

mergem la munca, ne privam de alte bucurii ale vietii doar ca sa ne bagam banii in PASIUNEA asta care uneori ne omoara iar noi chiar ne bucuram cand reusim sa stangem suma necesara unei noi achizitii.

motociclismul practicat de Sabina NotFound - touring iti ofera cele mai frumoase momente din viata insa uneori platim prea mult pentru ceea ce ne face fericiti........

 

ASFALT USCAT, DRUMURI VIRAJATE SI PEISAJE DE VIS SA AI Sabina acolo unde ai plecat

Sent from my iPhone

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

FB Marius Bacila:

 

"Din păcate, e adevărat. Eram acolo când s-a întâmplat. Într-un viraj care se strângea spre ieșire, după barajul Siriu, Sabina a intrat puțin cam repede, apoi s-a speriat de mașina care apăruse pe contrasens și a frânat la înclinare destul de mare.A căzut și a intrat în mașină. Inițial nu părea chiar atât de grav, nici prin cap nu-mi trecea că ar putea muri. Salvarea a venit foarte greu, oamenii de pe salvare erau cam incompetenți, au dus-o la spitalul din Buzău de unde am aflat că avea plămânii perforați și a intrat în comă. Apoi mi-a spus mama ei că a murit. Între timp reușisem să-i iau motocicleta de acolo și să i-o duc în Siriu, eram convins că va avea nevoie de ea după ce-și va reveni. Încă nu pot să cred și să procesez ce s-a întâmplat, e absurd și incorect să plătească atât de scump pentru o greșeală atât de ușoară. Nu am scris nimic pe niciunde până acum pentru că mama ei mă rugase să nu povestesc pe internet, forumuri etc. și nici eu nu aveam nicio tragere să fac asta, oricum. Dar văd că foarte multă lume întreabă despre ea și cred că e corect să știe. Literalmente nu am cuvinte, era o fată minunată și nu pot să accept că s-a dus atât de ușor"

 

:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu voiam să scriu pe net inițial, atât pentru că nu aveam nicio tragere să fac asta după ce s-a întâmplat, și pentru că mă rugase mama Sabinei. Dar foarte multă lume întreabă de Sabina și mi se pare corect să știe ce s-a întâmplat cu ea.

 

Eram la plimbare pe Siriu, trecuserăm de baraj și mergeam spre Brașov. Sabina mergea bine, safe, precaut și destul de repejor. Chiar o lăudasem pentru asta la ultima oprire. După baraj, a trecut ea în față și eu mergeam în spate și o filmam cu un GoPro (ea mă rugase s-o filmez). Cu 10 viraje înainte de cel cu pricina, mi s-a părut că începe ușor-ușor să se avânte cam tăricel în viraje (față de ce văzusem până atunci la ea) și chiar îmi spuneam să-i zic data viitoare când ne oprim. Nu era ceva nemaipomenit, doar parcă puțin prea multă încredere.

 

Apoi a venit virajul cu pricina, unul lent care se strânge spre ieșire. A intrat puțin prea repede în el pentru ritmul ei, a văzut că se strânge, a înclinat mai mult, dar fix în momentul ăla a apărut o mașină pe contrasens, de după colț. Mașina mergea normal. A văzut mașina, s-a speriat și a frânat. Motocicleta a căzut și s-a dus direct în colțul mașinii și corpul ei a ricoșat de-a lungul lateralului mașinii, ajungând în spatele mașinii. Își pierduse cunoștința, dar s-a trezit în 30 de secunde, a apucat să-mi spună că știe unde e și că o doare spatele foarte tare, apoi doar gemea de durere și încerca din când în când să se ridice. Ambulanța a venit foarte greu, cred că a durat 30 de minute și în ambulanță erau doi dorei care nu prea păreau să știe de capul lor. A trebuit să-i scot eu casca, că ei nu se băgau. În acel moment, eu eram convins că nu e un accident lejer deloc, dar că își va reveni. Ideea că ar putea muri nici nu-mi intrase în cap vreun moment.

 

Au dus-o la spital la Nehoiu, de acolo direct la Buzău pentru că era prea grav pentru posibilitățile lor. De acolo am aflat prin polițiști (eu a trebuit să rămân acolo să dau declarații și să mă ocup de motocicleta ei) că avea plămânii perforați și intrase în comă. În continuare refuzam să cred că ar putea muri. Am reușit cu ajutorul unui prieten din Nehoiu să-i luăm motocicleta cu o mașină și să i-o ducem în curtea postului de poliție din Siriu. Când așteptam să mai dau o ultimă semnătură pe un proces verbal, m-a sunat mama ei de la spital din Buzău și mi-a spus că a murit. S-a prăbușit cerul pe mine, chiar nu acceptasem ideea că existau șanse să moară. Era o fată minunată, avea 30 de ani, o viață întreagă înainte și o pasiune enormă pentru motociclism. Făcuse Alpii în lung și-n lat, avea experiență și mergea foarte bine. Mi se pare absurd ca, în condițiile astea, să i se termine viața pentru o curbă un pic greșită pe Siriu.

 

Omul cu mașina venea din Spania spre satul natal. Făcuse 3.500 km până acolo și mai avea 50 km până acasă. Era cu soția și cu fetița de trei luni în mașină. N-a avut nicio vină, pur și simplu a fost la momentul nepotrivit în locul nepotrivit. S-a purtat foarte OK, a ajutat cum a putut.

 

Mai mult nu știu ce să spun. În continuare refuz să accept că se poate întâmpla așa ceva, dintr-o dată, un om e bine, vesel și plin de viață, apoi, peste o oră, nu mai e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Abia acum mi-am dat seama, cand am aflat vestea de la niste amici, ca Sabina fusese colega cu mine acum 3-4 ani.


Nu-mi vine sa cred ca despre ea e vorba :(. Dumnezeu sa o ierte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O stiu doar din postari si blog.

 

Nici macar nu ma intreb cum si de ce, o clipa fatala ...

 

Foarte trista vestea, foarte trista ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost in niste excursii cu ea acum cativa ani cu mai multi amici. Atunci era mai incepatoare, dar mi-a atras atentia o caracteristica a ei(pe langa faptul ca a mai avut cateva accidente in primul an pe moto). Ideea e ca in situatii limita / neprevazute se bloca. A facut niste faze ciudate cat timp o urmaream. Am avut discutii cu ea si i am sugerat sa lase mersul stradal si sa incerce pista sau enduro (unde caracteristica ei nu poate genera asa usor ce s-a intamplat sambata). Era pasionata de stilul asta de motociclism si nu m-a ascultat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP, e groaznic sa auzi asemenea vesti mai ales cand cumva ai cunoscut persoana.

Doar pe forum, nu am interactionat niciodata dar totusi e oribil.

Putere familiei sa treaca prin urmatoarele luni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca e urat sa diseci ce s-a intamplat in cazul unui cunoscut, dar atatia ani am zis ca suntem pe aceasta sectiune sa mai invatam ceva, asa ca fair-play ar fi sa spunem si de data asta.

1. Siriu facut invers spre Brasov nu e ca Siriu facut dinspre BRasov, eu evit mereu sa merg asa, esti "cu capul in jos", trebuie sa franezi mai tare si sa iei si curba. Aveti grija cand il faceti invers, va poate surprinde.

2. Pusul camerei, sa stii ca cineva te filmeaza. Cum spuneau cei mai experimentati "nu da drumu' la filmare ca o sa cadem". Cand esti filmat ai tendinta sa exagerezi, sa vrei 'un pic mai mult'.

 

Imi pare tare rau... :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fara sa ma dau Nostradamus am avut o presimtire in privinta ei, avea ceva care nu-mi inspira incredere ca se descurca pe motocicleta asa cum ar trebui. Mereu mi-a lasat impresia de wannabe, din pacate la fel ii vad si pe altii si sper sa nu cobesc.

 

Pacat, o fata tanara cu viitorul in fata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O greseala minora cu consecinte majore...... nu merita asa ceva.

 

 

Poate ar fi ajutat daca mai mergea cineva cu ea in salvare. Presiunea apropiatilor poate sa faca lucrurile sa se intample mai bine.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E loterie frate mersul pe motocicleta , eu ma vad pe mine, ce ritm am si cat de safe merg cand sunt singur si cu toate astea , tot apar neprevazute, dar cand merg in grup si lumea "trage" mai tare aici iti trebuiesc ani si km in spate ca sa stii ce ai de facut in secunda aia cand apare gresala sau neprevazutul

Tot timpul mi-a fost frica de curbele ce par largi si brusc se strang

Imi pare rau de ea ,chiar daca nu o cunosc personal, impartasim aceasi pasiune :(

Dumnezeu sa te ierte !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...fara cuvinte!!!

Sa se odihneasca,ca prea de tanara a plecat dintre noi.

 

:rose: :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...