Sari la conținut

ajutor evaluare motocicleta Harley


tropojo
 Share

Postări Recomandate

Salut,

 

Ma intereseaza sa cumpar o motocicleta Harley Davidson din Bihor, eu fiind din Bucuresti.

Eu nu ma pricep la mecanica si as dori ca inainte sa dau banu sa ma asigur ca este in regula din punct de vedere tehnic (compresie, ulei, etc.) si ca nu este facut din bucati.

Cunoaste cineva vreun mecanic priceput la Harley-uri in Oradea?

Vanzatorul este Korosi Gergo, daca a mai cumparat cineva de la el in trecut, poate imi puteti spune daca este persoana serioasa si de incredere (la telefon mi-a dat multe detalii si a parut sincer, deci nu am nici un motiv sa cred altceva).

 

Multumesc

Editat de tropojo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Harli is praisless

Trecand peste gluma de tractorist, mai intai da un ochi la ce probleme sunt comune la motoru in pricina. Astfel mergi direct la tinta cu, sa zicem detalii care poate le poti scapa din diverse motive.
Alt avantaj e ca u ochi cu experienta in general (fara a fi #1 fun Harley) vede despre ce e vorba, aceste motorete americane nu sunt chiar rocket science.

Sper sa gasim un bihorean sa iti dea o mana de ajutor si spor la achizitie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce model de Harley si ce an? Au facut totusi ceva motociclete americanii :)) Pune niste poze sa ne dam seama macar vizual daca e facuta din bucati sau nu. Si spune-ne si cat cere pe ea. Daca e Twin Cam, de verificat sunt patinele lantului de distributie. Alea cedeaza primele. Intreaba-l daca si cand s-au verificat ultima oara. Motorizarea Evolution (atat big twin cat si Sportster) nu are lant de distributie, totul fiind pe pinioane. In primul rand vezi daca scuipa ulei pe la Rocker Box, in special daca e Sportster. Fix-ul e ieftin. Daca e Big Twin, vezi sa nu pise ulei pe la imbinarile dinntre motor si cutie sau pe la primara. Evo este un motor zgomotos. Tacane ca o masina de cusut(in special Sportsterul) deci sa nu te sperii daca auzi zgomote ciudate pe care japonezele nu le fac. Important e sa nu bata gen fier pe fier. Daca e motorizare mai veche(Iron head, Shovel Head, etc), daca nu sti pasionat, sfatul meu e sa le eviti. Sunt motoare care necesita dragoste, maini murdare si ingrijire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand e revopsit. Are multe componente care nu-s ale ei. Pretul unui night train e undeva la 10 mii...acum na, daca motorul e in mintile lui clar merita. Fiind twin cam 88 neaaparat sa-l intrebi de patine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...