Sari la conținut

Politia loveste un motociclist pe drumul Brasov - Fundata


LexDee
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 257
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

 

 

 

Tu scrii doar sa te afli în treaba, deșteptule! De unde știi ca loganul poliției n-avea sirena? Ai vreun simț special?

IA DE-AICI polițiști estonieni:

data viitoare cand apesti tastele ......gandeste te de cate ori ai depasit in loc nepermis .........

deci SIRENA NU FUNCTIONA....simtul meu special........

 

/index.php?/topic/748785-bucuresti-bicaz-bucuresti/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi e scarba in plm mea de unii de aici....si ca se numesc motociclisti si ca se numesc romani...nu a oprit la.semnalele politiei iar noi.vrem " o tara ca afara"...suntem niste ipocriti labe triste...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Repet: A încălcat regulile. Pentru asta a meritat sa-l calce/loveasca? Daca spui da...problema;)

Nu l a calcat nimeni motivat...nu merita asta dar hai sa mai tinem.si cu legeA!!! Daca trecea masina peste el.nu avea doar.umarul.si piciorul..erau coastele, altele...daca era intr o tara CIVILIZATA era la morga plin de plumb! Hai sa fim mai exigenti cu noi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai nu e ok ce se intampla. Mai nou astia cu radarul te opresc cu pistolul daca esti motociclist. Eu refuz sa inchid ochii la cacaturi din astea. Trebuie organizat ceva si ca sa i domoleasca pe politisti , dar sa atragem atentia si wanabe racerilor care confunda circuitul cu strada, iar din cauza lor suferim cu totii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt prietenul tau.

La cate dejectii versi p-aici mi-ar fi rusine sa fiu.

Dar tu de unde stii exact cum au stat lucrurile? Posibil ca militianul sa nu fi vrut sa-l lovească, cum spui tu, dar a facut-o. Sa plătească . Cine greseste, plateste, nu?

Motociclistul a comis-o. Pentru asta amenda, pușcărie, ce vrei tu. Dar nu dai ca un animal peste el. Si dupa aia cand se vaită de durere, te uiti impasibil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-as uita si din alta perspectiva. Daca asistam live la evenimentul asta, vedeam un motociclist turbat care incalca legea si mergea periculos, in sensul ca punea in pericol viata altor participanti la trafic sau chiar a unor pietoni si in acelasi timp vedeam ca politia se duce dupa el, dar nu reusesc sa-l prinda si scapa. Ati fi zis ca avem politie de (cuvant urat) ca nu sunt in stare sa-l prinda pe unul care merge pe motocicleta? Problema e ca nu e bine oricum ai da-o. Si daca scapa era aiurea, si asa cum s-a intamplat e aiurea. Nu incerc sa tin partea nimanui, dar sincer nu vad cum s-ar fi putut termina altfel. Nu este la fel ca intr-o urmarire cu masini, acolo iti permiti sa faci anumite manevre ca sa-l opresti pe individ/fugar, manevra clasica cand ii agata fundul masinii si-l roteste, sau se pune in paralel si-l inghionteste intr-un sant ceva, etc. La motocicleta in schimb, daca individul nu vrea sa opreasca de buna voie (varianta cea mai fericita), nu poate decat sa cada din propria prostie sau o eroare de pilotaj, sau sa fie lovit si sa cada. Deci nu prea ai variante cu care sa lucrezi, ca politist ma refer.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt patit cu treaba asta cu nr de inmatriculare, crede-ma, nu este suficient.

Vom astepta sa se calmeze apele sa vedem. Pana acum n am avut nicio problema in bv nici cu masina si nici cu motocicleta. Insa in covasna am dat de niste politisti cu un comportament execrabil. Unul din ei mi a zis ca aveam 61, celalalt 63... cand mama a incercat sa le zica ca ii da cu viegula ceva au devenit f agresivi. Ok dai in plm mea amenda , dar macar nu fi un taran obosit si nesimtit.

 

Cat despre mobra furata de fiecare data s a furat cu ajutorul unei masini. Eu nu stiu nici un caz in care sa fi plecat cu ea pe roti decat daca a fost neatent propietarul si si a lasat cheile sau drive test.dar aia e alta treaba si se stie atunci

Editat de Klaus Cata
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa mintea unora ar trebui infiintata iar executia sau pedeapsa cu moartea, ca de... omul era vinovat .... ca alta paranteza ,din experienta mea de 10 ani de condus mai mult de jumatate din politisti sunt alcoolici ,romi sau sufera de diferite complexe. bine inteles ca exista si cealalta jumatate insa raul iese todeauna mai intai la suprafata si face impresie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

HOLD MY BEER! Orice poliție rutieră din lume te ia în urmărire dacă nu oprești la semnalul lor, tu fiind din start suspect de cel putin o infracțiune, iar toate consecințele urmăririi vor fi pe barba ta, exclusiv. Mie personal nu mi se pare de prost gust exemplul din Estonia. Arată inconștiența unora în a se periclita pe ei înșiși și pe alții, în goana lor și a încăpățânarea lor de a nu opri. 99% din accidentele în urmărire sunt cauzate de infractorii rutieri. DIN START, ne-oprirea la semnalul polițistului și fuga e infracțiune rutieră. Hâc, hai noroc!

 

* Hold my beer, too..hai noroc! Cu siguranta esti mai bine documentat in privinta legislatiei rutiere, unde mai exact ai gasit ca "ne-oprirea" si fuga (nu parasirea locului accidentului fara incuviintarea....) sunt infractiuni ?

 

******

Pareri personale:

1. De regula iau apararea politistilor, consider ca datorita lor avem o relativa siguranta si un confort psihic. Am prieteni politisti, am intalnit politisti exceptionali. In cazul de fata, agentii au gresit grav, nu aveau niciun motiv temeinic sa recurga la o asemenea actiune barbara de-a dreptul. Daca femurul a plesnit, la fel de usor i-ar fi putut rupe gatul, s-au sa-l fi lasat paralizat pe viata in accidentul provocat cu intentie.

Militez pentru respectarea legii, consider ca politistul trebuie respectat indiferent de fisa postului.

2. Nu iau apararea motociclistului si sunt de acord sa primeasca sanctiunea legala pe care o merita ( retinerea permisului/amenda), insa nu sunt de acord sa ii fie pusa viata in pericol.

3. Daca informatiile aparute confirma faptul ca a existat intentia de a folosi arma pentru imobilizare, din nou mi se pare o actiune rupta din filme. Incerc sa gasesc proportionalitate intre fapta si actiune, intre un sir de contraventii si pana la a suprima viata contravenientului.

 

Poate va mai aduceti aminte de un alt caz, cu un pusti ( Este drept, cu o fapta mai grava decat cea a colegului: lipsa permis):

1. http://miscareaderezistenta.ro/actualitate/accident-manastirea-accident-motocicleta-manastirea-daniel-stoica-gargara-ipj-calarasi-politia-calarasi-comuna-manastirea-13907.html

2. http://marinbadea.ro/manastirea-tanar-de-22-de-ani-ucis-de-politisti-cu-intentie-video/

 

_____________

 

Serios acum, maine poimaine oricine poate fi impuscat mortal pentru o abatere de la legislatia rutiera. A fi de acord cu actiunea agentilor, inseamna ca esti de acord cu tiganii de la Bascov, cei care au vrut sa ne bata colegul cu batele de baseball.

Agentul a facut un act de bravura, a incercat sa-si demonstreze lui ca-l poate opri si l-a oprit, prin metoda lui invatata din GTA. Din pacate o lipsa totala de gandire proactiva, preventiva. Sa pui in pericol siguranta rutiera, viata contravenientului este de neimaginat. Nu pot sa nu remarc lipsa de empatie de care a dat dovada, fiind preocupat in a dirija circulatia si mai putin de a se interesa de soarta victimei, lasand-o in agonie.

 

Parerea mea..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu l a calcat nimeni motivat...nu merita asta dar hai sa mai tinem.si cu legeA!!! Daca trecea masina peste el.nu avea doar.umarul.si piciorul..erau coastele, altele...daca era intr o tara CIVILIZATA era la morga plin de plumb! Hai sa fim mai exigenti cu noi!

Varza. Scoate naibii cainele ala de la avatar - e ofensa la adresa speciei si rasei canine.

Pariez ca n-ai fost niciodata urmarit de politie. Absolvent de parerologie, cu multi alti colegi postaci, despre care nu ma mai obosesc sa postez.

Viata si integritatea sunt sacre, "fiinta minunata". Daca motociclistul ar fi mers in vreun fel extraordinar in care sa puna in pericol pe altii, tablele cu creier simian din dacie nici nu-i mai vedeau silueta la orizont.

Low IQ level. Average creep.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe de alta parte pentru ca si eu am fugit de politie de mai multe ori si cu motorul si cu masina ,de cele mai multe ori am scapat dar am fost si prins ,pot spune ca este un moment in care iti asumi toate riscurile si de cate ori i-am tras pe sfoara pe magari m-am simtit atat de bine dar am fost constient de fiecare data ca imi risc viata pentru nimic.odata chiar am fugit fara sa fac nimic si am platit amenda doar pentru ca nu am oprit la semnalul pulitistilor...................concluzia este ca fiecare face ce vrea cu viata lui atata timp cat nu o pune in primejdie pe a altora


» Post actualizat in 21 Aug 2017 19:02

mentionez ca socrul meu este politist si este cel mai mizerabil betiv si un om lipsit de ori ce urma de rusine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in loc sa si termine tura si sa mearga la o bere cu colegul acum ECHIPAJUL 007' da cu subsemnatul ca au vrut ei sa fie bratul drept al

legii si sa starpeasca din radacini golaneala' motociclistica

 

NISTE AGARICI!!!!!

:10:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mereu la o belea care implica un motociclist forumul se imparte in 2: a) categoria "moarte conservarilor" ,care indiferent de ce-a facut motociclistul, ei ii tin partea si b ) categoria care vine cu textele alea de-ti moare pu.la gen "daca era mama ta pe trecere, daca era o fetita in piz.da goala si traversa strada".


Ipocrizie exista de ambele tabere. Nu vreau sa generalizez sau sa duc discutia in alt registru,dar atata timp cat niste burtosi cu pu.la mica in tara asta dau tot felu de legi cretine, atata timp cat tot ei fura milioane de euro, fac parnaie in lux un an, si scriu 2 carti si ies, atata timp cat pseudo-interlopii se pupa cu politia,cum zicea cineva mai sus, cum dracu' sa nu ti se para disproportionat actul militienilor de a opri cu forta in felul asta un motociclist? Daca se dovedeste ca tocmai a comis o CRIMA ,un VIOL sau PU.LA MEA ©, ceva de genu, atunci da, inteleg si sunt de acord...... Dar pentru un ca.cat de neoprire la semnul agentului,sa dea de pamant cu tine si sa-ti puna viata in pericol.......mi se pare ceva pur romanesc.

 

Uneori tin partea politiei pentru ca au parte de tot felul de marlani in trafic si ii inteleg si pe ei,ca-s oameni pana la urma, dar ceea ce nu-mi place la POLITIA ROMANA este ca nu are deloc CO.AIE. Dar deloc. Politia Romana e un fatalau cu pu.la mica. Vedeti toate scenele filmate recent (de la aia cu Boureanu, la restu) in care un militian e pe post de cameraman si inregistreaza circul,iar altul /altii se roaga de 'recalcitranti' sa se linisteasca sau sa se legitimeze. Asa ceva nu se poate. Politia trebuie sa inspire frica si respect (daca nu se poate doar respect), ca sa nu se ajunga la situatiile alea penibile. Deci cu aia cu care trebuie sa foloseasca forta si sa fie ferma, nu este, insa bine ca da jos pe altii de pe motoare...

 

Acum nu am vazut nicaieri informatii clare despre ce s-a intamplat concret, daca ala a oprti sau nu,daca l-au dat jos intentionat sau nu,daca a picat el ca prostu, etc. In ziua de azi prin internet/massmedia e foarte usor sa poluezi si sa emiti dejectii in online,unde fiecare va tine o parte, in functie de 'emotia' momentului...

Editat de the insider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exact. inca nu stim ce s a intamplat acolo.

 

oricum, NU trebuia sa dea peste BIKER. nu era dat in urmarie , Nu a fugit de la locul unei crime, etc!....

 

e cu dus si intors. e f greu de judecat. poate sa fie un Ghertzoi pe motor , fara permis si beat ? e posibil. poate sa omoare 3 copii la prima trecere de pietoni? e f posibil . esti politist..si l ai lasat sa plece fiindca nu a oprit. cum faci? ce faci? daca nu l ai oprit la timp? ce motive avea sa nu opreasca, etc, etc

 

 

cel mai bine ar fi sa ne spuna un politist ce crede..aici pe forum, e MAHALAGEALA!

 

SHAORMA CU DE TOATE!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

- mi-a mancat catelul tema

- am uitat acasa caietul cu tema facuta

 

Vinzi abureli? Pe bune, nu am auzit pana acum pe cineva care nu poate auzi semnalele acustice ale politiei, aflate in spatele tau. Vreau si eu casca aia!

Am patit si eu sa nu aud ambulante din spate pana nu ajungeau fix in poponeata meu, pe langa asta nu vad nimic in oglinzi daca motocicleta nu e dreapta asa ca ipoteza ca nu a auzit nu a vazut exista.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...