Sari la conținut

Accident Fiscalia lângă Drăgășani


Alinache
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 147
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acest "specimen" nu merita decat ... "a se ignora"

dintre toate maicutzele moraliste tu esti preferata mea ...

 

 

o sa fac un seminar de explicat glume , sa strangeti banutzi pt intrare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am deschis topicul să mă asculte nimeni! Aveam nevoie de puțin ajutor și m-am gândit că pot găsi acest ajutor pe un forum de "motocicliști"! Se pare că m-am înșelat! Pentru a evita discuțiile inteligente și datul cu părerea aiurea și degeaba voi cere unui moderator sa șteargă acest topic!

 

Va mulțumesc pentru ajutor și pentru interesul acordat!

 

Numai bine tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre, din primu' post ai zis ca sunteti bine, deci caterinca, venita de la cineva care n-avea cum sa te ajute, n-ar fi trebuit sa te deranjeze.

"Cele mai bune glume sunt glumele proaste facute bine" Un baiat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mă lovi un nene din spate! Viteză mică! Noi suntem ok! Mobra e praf! Am avea nevoie de cineva să ne aducă niște țigări și niște apă! Și vreun calmant mai ușor pentru soție! Va povestesc mâine ce și cum! Numai bine!

era ok daca era acest post pus pe sectiunea zonala cumva intre "prieteni".

nu poti sti cati se uita pe posturile de la accidente din zona x la momentul 6.34 pm, mai ales cand multi sunt pe drum de la servici...

imagineaza-ti ca nu se deplasa nimeni de la 50 - 100 - mai mult de atata kilometri, mai ales ca erati dupa spusele voastre ok.

modul la care e scrisa postarea nu ajuta nici el, desi erai sub influenta adrenalinei si a "socului" dupa accident ceea ce mai scuza felul in care ai postat.

normal ca s-a rupt baraju de mistouri... mai ales aici pe forum.

 

 

ok, acuma dupa eveniment... poti da mai multe date?

sunteti ok adica fara nimic rupt dar cu vanatai si julituri sau ok scapati ca prin minune?

cum a fost faza?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am făcut rost și de apă și de țigări și d dubă și de ajutor pentru urcat mobra în duba! Deja mă îmbătai! Va povestesc mâine pățania!

Numai bine tuturor!

apa, tigari, bautura, transport..te ai si imbatat!! ce mai vrei ?? XXX???..cam ciuat cum vrei sa inchizi repede topicul!...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!

Incerc sa va povestesc intamplarea cat mai coerent!

 

Partasi: eu, sotia, zzr-ul, niste bagaje si mai tarziu un nene cu al sau microbuz!

 

Duminica am plecat din Craiova spre Brasov sa petrecem si noi "luna de miere" pana marti! Am ales sa mergem pe Rucar-Bran! Foarte aglomerat dar si foarte frumos!

 

Marti am plecat spre Craiova si, din cauza ploilor, am ales sa ne intoarcem pe Valea Oltului!

 

In localitatea Fiscalia, intre Rm. Valcea si Dragasani, am depasit un microbuz de transport persoane care plecase din "statie" cu cateva zeci de metri mai inainte!

L-am depasit, m-am reincadrat pe banda apoi am franat tare sa evit doi caini care mi-au iesit in fata! Am evitat cainii cu greu si atunci am fost lovit din spate destul de tare, s-a ridicat roata fata putin si cand a aterizat am intrat intr-un mic voblaj! Am eliberat frana in momentull impactului dar am fost lovit din nou din spate si impins spre partea dreapta, spre sant! Acolo am vazut capul de pod si am zis ca mai bine imi incerc norocul cu marea baltoaca de pe acostament! Am iesit pe acostament si cand am intrat in namol am stiut ca vom cadea, motocicleta nefiind inca stabila! Am cazut pe partea stanga unde ne-am lovit de laterala aceluiasi microbuz! Acela a fost momentul cand ne-am speriat destul de tare (mai ales sotia) deoarece am avut impresia ca vom ajunge cu testele sub rotile din spate! Ne-am sters pe jumatate din lungimea microbuzului si cand s-a "terminat" microbuzul (inca nu franase si continua sa se deplaseze foarte aproape de marginea din dreapta a drumului) am cazut pe asfalt unde ne-am mai tarat vreo 2 sau 3 metri! Sotia s-a ridicat, s-a verificat daca are ceva la insistentele mele apoi a incercat sa ridice mobra de pe piciorul meu stang! Nu a reusit si am trimis-o la soferul microbuzului sa il cheme sa ma ajute! Mare surpriza acolo, soferul coborase cu telefonul la ureche si vorbea cu seful sau incercand sa ii explice ca el este nevinovat si ca eu i-am taiat calea! A chirait sotia la el si a venit sa ridicam mobra de pe mine! Am iesit de sub mobra, am ridicat-o si am tras-o pe acostament! A venit politia si apoi hartii si hartiute, etc!

 

Sotia era in stare de soc, nu era nimeni in apropiere, nu aveam apa, nu aveam mai nimic! Atunci am deschis si topicul acesta in speranta ca cineva este prin apropiere si ne poate ajuta cu o sticla de apa si un calmant pentru sotie care, cum v-am mai spus, era foarte speriata si incepuse sa planga!

 

Am luat legatura cu niste amici din Craiova care au trimis o duba sa luam mobra si pe noi!

 

Am reusit sa gasesc apa la o gospodarie! Si tot acolo am gasit ajutor sa si urcam mobra in duba! Tigarile au mai asteptat....

 

Mentionez ca in timpul depasirii nu am trecut de 55km/h (maxim)!

 

Daune: sotia nimic, eu o mica lovitura la genunchiul stang, microbuzul mai nimic, mobra cam praf.

 

Eu tin foarte bine la mistouri, ma deranjeaza in schimb cele adresate altora ( in speta sotia), si ma mai deranjeaza mistourile facute in momente nu foarte fericite (cazul de fata).

 

Nu pot sa nu ma gandesc ca cei ce fac misto in cazurile acestea sunt ca cei din cele aproximativ 20 de masini care au trecut pe langa mine cand eram cu piciorul prins sub mobra in mijlocul asfaltului fara macar sa intrebe daca sunt bine! Poate sunt eu mai fraier cand nu pot sa raman indiferent la tot felul de evenimente : mai lesina o baba pe trotuar si opresc sa o ajut, mai cade vreounul beat si opresc masina in mijlocul drumului sa il car de acolo.....

Nu o luati in nume de rau, nu ma cert cu nimeni si nu cert pe nimeni, este doar o observatie din punctul meu de vedere!

 

Numai bine!

 

post-72145-0-49692400-1505991167_thumb.jpg post-72145-0-49987900-1505991214_thumb.jpg post-72145-0-63187400-1505991244_thumb.jpg post-72145-0-57956400-1505991270_thumb.jpg post-72145-0-17600200-1505991317_thumb.jpg post-72145-0-68614600-1505991340_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...