Jump to content

Vand Mz Es175 1959


Recommended Posts

Vand Mz Es 175 din 1959, din spusele batranului a mers pana ce a bagat-o in beci, set 250cc, motorul se invarte, are compresie. Acte vechi, numar vechi.

Pret 2000 lei. Se poate vedea in Corcova, Mehedinti.Tel. 0732925633

post-66613-0-49991600-1507138129_thumb.jpg

post-66613-0-25149400-1507138141_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Nu ma pricep sa evaluez aceasta motocicleta dar pentru un pasionat de moto de epoca este foarte important ca este intreaga si aproximativ functionala. Asa ca pretul poate fi rezonabil, in nici un caz cu un zero mai putin !

Ce parere au cunoscatorii ?

Link to post
Share on other sites

ati baut apa dupa catzea.

E un motor comun (au fost destule), urat si cand era nou, cu o stare tehnica necunoscuta si probabil nefericita, plin de rugina si cu cromul dus. In acte mai intra o galagie de bani.

Daca are acte si proprietarul traieste si nu are datorii l fisc - hai sa zicem 1/4 din pretul afisat pt cineva care iubeste modelul.....

Link to post
Share on other sites

asta albastra pare in alta stare de functionare si in plus are atasul aferent - deja se schimba socotelile. In plus daca te uiti nu sunt chiar acelasi lucru

Link to post
Share on other sites

Zidu'-le, partea cu urata sau frumoasa nu cred ca isi are rostul intr-o discutie de pret, din principiu :)

cat despre cea din anuntul curent, la cum se vede din poze si daca are actele ok, si mie mi se pare un pret decent de unde sa incepi o negociere, tinand cont ca in stare originala nu mai apar chiar pe toate gardurile...

Link to post
Share on other sites

Urat sau frumos tine de ochii privitorului. Asta e chestia cea mai importanta. Starea actelor si starea tehnica sunt descrise de vanzator, automat cine e interesat isi poate face bugetul.

Personal as evita o negociere datorita diferentei foarte mari de pret intre ce as oferi si ce se cere (cost initial si cost hartii).

Link to post
Share on other sites

frumoasa motocicleta si se vede neciobanita, are inclusiv piulitele de la manerul pasagerului originale, pare ca are kilometrajul original dar daca a stat apa in el ii bai, toba nu-i de-acolo, jantele daca nu sunt din aluminiu e o problema mai complicata la roti, cromul e dus tot, piesele intepenite vor fi multe, componentele pt reconditionat costa mult si trebuie sute de ore de manopera. E o baza buna pentru cine vrea sa vopseasca componentele daca pretul e de 2000 de lei. Daca se doreste crom este cam mult. Trebuie recuperata oricum, spor la vanzare si apoi la treaba.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...