zu1u Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 am cateva intrebari cu privire la piata imobiliara din bucuresti, si as aprecia niste sfaturi, pareri de la cineva care lucreaza in domeniu, nu mai locuiesc in capitala de ceva vreme si nu stiu cum a evoluat situatia, pe scurt ma intereseaza evaluarea unui imobil si niste detalii despre evolutia pietei Quote Link to post Share on other sites
cicloburu Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 yonustelystu1992 Quote Link to post Share on other sites
yonustelystu1992 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Urat username am, greșelile copilăriei și nici moderatorii nu vor sa ma ajute:(.. Referitor la acest topic vreau sa îți zic ca deși în primăvara voiam sa îmi cumpăr o garsoniera am renunțat și am amânat pana în vara anului 2018 dar îmi este groaza, NU ȘTIU PE CE SE BAZEAZĂ ACESTE CREȘTERI FOARTE MARI... probabil doar știri false peste tot pentru a vinde dezvoltatorii la periferie... Dacă vrei sa vinzi dă-i bice ca o sa primești cât nu face, dacă vrei sa cumperi îți zic sincer sa amâni. Quote Link to post Share on other sites
mbm Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Salut, Eu sunt evaluator imobiliar (pe langa altele) si activez in Bucuresti. In functie de ce ai nevoie, te pot ajuta. Numai bine! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts