Jump to content
TNG

Detinatori de Yamaha MT 09,MT 09 Tracer

Recommended Posts

Salut, la voi se stinge becul de ABS dupa cateva secunde de la pornirea motoretei ? La mt-ul meu cand pun contactul sta becul aprins vreo 10-20 secunde apoi se stinge. E normal sa stea stins sau ar trebui sa fie in permanenta aprins ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Becul trebuie sa stea aprins pana pleci de pe loc si ajungi la 10km/h..atunci se stinge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noroc !

nu știu dacă a mai adus vorba cineva aici ...

Cei din București ,și nu numai ,dacă sunt doritori să ne strângem intr-o zi la vorbă,cu motoarele pe lângă noi !

Schimbăm o impresie despre motoare , o măslină o sămânță ..... Nu știu ,zic  !

Sau e mai ok așa,ne dăm pe forum ...?!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , putem Incerca  o adunare , dar hai sa venim cu o zi si un loc. Propun pe Luni / Miercuri - orele 19 , locatie prin oras ( ori victoriei, ori constitutiei ori ori ori ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Majoritatea sunt in concediu acum nu cred ca este momentul potrivit..🤗

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, am observat o chestie ciudata la bordul meu. In anumite conditii in care soarele bate in el, se vad niste dungulite albicioase in partea de sus a bordului unde este banda neagra, si un fel de pata maro de la stanga la dreapta tot pe banda neagra dar in partea de jos.

Sa-mi fac griji in privinta asta ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 28 minute, unaetnumitsirc a spus:

Salut, am observat o chestie ciudata la bordul meu. In anumite conditii in care soarele bate in el, se vad niste dungulite albicioase in partea de sus a bordului unde este banda neagra, si un fel de pata maro de la stanga la dreapta tot pe banda neagra dar in partea de jos.

Sa-mi fac griji in privinta asta ?

 

Poti filma cumva? Nu stiu de la ce ar putea fi. Poate de la apa? Imi e greu sa cred ca daca ar fi asa ecranul ala ar avea mai mult de suferit decat niste mici dungi. Daca mai e in garantie, du-te la ei. In caz contrar, toti pixelii sunt la locul lor pe ecranul functional? Ai undeva ceva intreruperi? Totul functioneaza ca inainte doar ca ai acele mici dungi? Daca da, nu-ti bate capul si mergi inainte. Bineinteles, fii atent la orice schimbare care ar putea aparea pe viitor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E in garantie, abia am luat-o anul asta. Aceste probleme sunt doar pe marginea neagra a ecranului, nu afecteaza nimic din ce e afisat, dar ma gandesc sa nu cumva sa fie semi belit si sa se strice mai rau in timp. O sa fac niste poze imediat ce o sa pot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 32 minute, unaetnumitsirc a spus:

E in garantie, abia am luat-o anul asta. Aceste probleme sunt doar pe marginea neagra a ecranului, nu afecteaza nimic din ce e afisat, dar ma gandesc sa nu cumva sa fie semi belit si sa se strice mai rau in timp. O sa fac niste poze imediat ce o sa pot.

E in garantie? Pfff neicusorule direct la ei m-as duce. Urca-te pe motor si du-te la ei. Nu au decat sa investigheze si daca comenteaza, tine-te  tare pana ti-l schimba. Sa fie corecti, nu doar sa stie sa ia banu si apoi sa se comporte urat cu clientul. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
La 02.09.2019 la 14:53, SuzukiRf600R a spus:

E in garantie? Pfff neicusorule direct la ei m-as duce. Urca-te pe motor si du-te la ei. Nu au decat sa investigheze si daca comenteaza, tine-te  tare pana ti-l schimba. Sa fie corecti, nu doar sa stie sa ia banu si apoi sa se comporte urat cu clientul. 

 

Am pus doua poze cu problemutele mele de display.

Dungi albicioase.jpg

Pata Maronie.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, unaetnumitsirc said:

Am pus doua poze cu problemutele mele de display.

 Cred că cea mai bună soluție este să rogi pe cineva cu MT-09 sau Tracer 2017-2019 să te ajute și să le puneți alături în condițiile de iluminare la care ai făcut referire. Atunci vezi clar dacă e o problemă la bordul tău sau doar ți se pare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai stiu sigur ca nu mi se pare. Sunt acolo in orice conditii de iluminare, doar ca se vad mai mult sau mai putin in functie de iluminare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 26 minute, unaetnumitsirc a spus:

Pai stiu sigur ca nu mi se pare. Sunt acolo in orice conditii de iluminare, doar ca se vad mai mult sau mai putin in functie de iluminare.

m-am chinuit putin sa le vad dar da, se vad. du-te cu ea la service, nu stiu ce sa iti zic. e in garantie, sa isi bata capul ei. Pana la urma urmei poate chiar e un defect, si sa ti-l schimbe. Poate fi trecut la viciu de fabricatie. Se mai intampla. I-ai dat pana a luat tot bordul? poate de asta :)))))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am uitat sa incercuiesc alea. Am vorbit cu ei si a ramas sa ma duc la ei ca sa faca poze :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu cere-le să deschidă comandă de lucru, la reclamație client să scrie în detaliu ce vezi tu pe bord, ca să fii acoperit în caz de ceva! Nu de alta dar a mai luat cineva recent o mwie cu o mașină la care a picat cutia la 1500km din lipsă de ulei (din fabrică). Fusese pe la 900 km să reclame zgomot, dealerul a zis pe gură, fără ceva scris, că n-are nik, omul a fost plecat din țară (fără mașina în cauză), la întoarcere a mai mers puțin și a crăpat. Mwia a fost pe motiv de neefectuare a revizie anuale, între timp trecuse sorocul... 

Edited by john17

Share this post


Link to post
Share on other sites

toate ca toate, dar o intalnire nu facem si noi ? in seara asta / maine ? cafea si o vorba ? 1 h ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stie cineva de la ce temperatura porneste ventilatorul de racire pt 1st gen (2014-16)? La mine o ia din loc la putin peste 80 de grade si nu cred ca e stock, pare prea jos.

Edited by 9470m

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 4 minute, 9470m a spus:

Stie cineva de la ce temperatura porneste ventilatorul de racire pt 1st gen (2014-16)? La mine o ia din loc la putin peste 80 de grade si nu cred ca e stock, pare prea jos.

Tot la 105 ar trebui sa porneasca, ca si la modelul mai nou. Unele persoane cand merg la resoftat schimba si pragul de temperatura la care intra termocupla. Daca ai luat motocicleta sh, mai mult ca sigur ca asta s-a facut la ea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 5 minute, bambilici a spus:

Tot la 105 ar trebui sa porneasca, ca si la modelul mai nou. Unele persoane cand merg la resoftat schimba si pragul de temperatura la care intra termocupla. Daca ai luat motocicleta sh, mai mult ca sigur ca asta s-a facut la ea.

 

E luata SH, are filtru sport servisabil BMC si akra racing line, insa nu cred ca e resoftata pt ca are aceeasi smuceala caracteristica 1st gen + brutalitatea la inchiderea gazului, ma indoiesc ca nu s-a adresat si chestia asta la resoftare. Si bubuie gramada pe frana de motor. Nu am vazut piggyback pe niciunde. 

Edited by 9470m

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca asa se comporta,nu a fost resoftata.,nu ar mai fi problemele deja cunoscute...Dar partea cu ventilatorul posibil sa fie o problema cu sensorul de temperatura,se poate verifica in diagnoza valorile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 3 ore, TNG a spus:

Daca asa se comporta,nu a fost resoftata.,nu ar mai fi problemele deja cunoscute...Dar partea cu ventilatorul posibil sa fie o problema cu sensorul de temperatura,se poate verifica in diagnoza valorile

Da, planuiesc sa trec pe la tine pt resoftare in primavara, pe display nu imi da niciun cod de eroare. Legat de cum porneste ventilatorul, nu ma deranjeaza in  mod special pt ca merg mai mult in oras si pe caldura, prin trafic, dar as fi curios daca felul cum porneste e intentionat sau o eroare fericita, ca altfel se raceste f bine, maxim am vazut 98 grade.

 

 

Edit:acum mi-a picat fisa ca tu spui ca imi citeste temperatura prost, am inteles bine?

Edited by 9470m

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...