Jump to content

Premiile Belbody 2017

derkleine
 Share

Nominalizarile sunt  

124 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

merci mult superbec :)

» Post actualizat in 16 Feb 2018 09:39

hai ca ai fost o rautate, recunoaste:)

Haide ma pasagero, ca io nu am nimika cu tine .

Doar ii agit pe psdistii astia:D

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Citez:Ca să ajungi prostul anului e destul de dificil. În primul rând, trebuie să fii imun la ceea ce eu numesc „simțul penibilului”. Trebuie să te degradezi în ultimul hal ca să atragi atenția.În al doilea rând, trebuie să fii perseverent. Trebuie să livrezi conținut de căcat, rareori cel mult mediocru, iar asta cât mai des.Ca să discute multe site-uri si o grămadă de oameni despre tine e greu. Trebuie să fii parlamentar, trebuie să donezi sume imense pentru săraci, trebuie să te lupți pentru a ocupa locul 1 mondial la tenis, trebuie să câștigi la Românii au Talent, trebuie să faci ceva impresionant.Nu știu dacă-l știți voi pe Colonelu Morteni, e un tip dintr-un sat din Dâmbovița, care iese atât de des pe afară încât ai crede că a prins rădăcini în casă. Tipul e bolnav mintal, nici nu cred că mai știe cum arată drumurile neasfaltate de la el din sat, iar asta nu pentru că le-au asfaltat cei de la primărie, ci pentru că, la fel cum am zis și mai sus, tipul iese atât de des din casă încât ai crede că s-a contopit cu scaunul de la calculator și că are legate de picioare niște greutăți de 120 de kile, care îl pun în situația de a fi incapabil să se deplaseze în afara casei. Nu e un bolnav mintal dintr-ăla care seara salivează în timp ce își face planuri despre cum îi va spinteca țeasta vecinei de 82 de ani pentru a îi fura pensia de 300 de lei, ci e mai domestic ca să zic așa, e genul cu care poți să faci glume și să râzi, iar asta până când îți spintecă țeasta cu un briceag.A, și îi place să între în discuții contradictorii și îi mai place să își bată pyla de proști. Cui nu îi place?

Acum câteva zile își făcea rutina zilnică, adică intra în discuții contradictorii și enerva proști pe internet.Știți câte lucruri a făcut Colonelu Morteni din câte a zis? Cam câte picioare de lemn are Prigoană, adică 1 – acel lucru este faptul că a ieșit acum 2 luni din casă pentru mai bine de o oră.Avem si noi asemenea specii pe aici.E o diferență semnificativă, că proștii din a doua categorie vor influența și mai mulți proști la rândul lor, până în situația în care mintea le va făta cele mai haioase scenarii.

Eu zic că în următorii 200 de ani puteți sta liniștiți.

Morala e că nu e nici o morală, doar că trebuie să fii foarte prost să urmărești și să susții asemenea rahati de oameni care apar pe toate topicurile.

» Post actualizat in 20 Feb 2018 21:05

PS.Csf,n-ai csf.

Edited by Geo_74

Mi s-a umplut pyla de lacrimi și alta nu.Cand vad cum borasti pe forum :))

» Post actualizat in 20 Feb 2018 21:17

Ce i mă foame cu poliloghia asta? Tocmai ne ai anunţat că ţi ai depus oficial candidatura pentru 2018 ?

Mi s-a umplut pyla de lacrimi și alta nu.Cand vad cum borasti pe forum :))Sau cum să te dai umorist pe motociclism chiar dacă tu ești antihaz .Asta nu e din cugetarile lui Petrica ,pentru ca el are cugetari cate picioare de lemn are Prigoana :))

Edited by Geo_74

Păi dă o la mămica ta să o scarpine.

Pai nu te am pe tine omul meu de baza si de supt?E ca și cum m-aș duce la magazin, aș vedea-o pe mamica ta necăjită, i-aș pune piedică, iar după aș împroșca-o cu iaurt cu caise din cap până în picioare, i-aș da două șuturi la coaste și i-aș zice „nu mai fiți necăjită, viața merge înainte”.

Ce bine te asemui cu Mimi.Mimi e o știoalfă care are același impact ca și substanțele ermetice.Adica rasuflate :)).În cazul de față,ti-as spune : sfinte căcat,pescuiești cu polonicul si e greșit și că mai bine ai încerca cu o undiță.:))

» Post actualizat in 20 Feb 2018 21:35

Atâta poţi? Oricum nu te votez.

Merci.Voteaza-ti rahaturile tale si incearca sa eviti prieteniile si discutiile cu mine.As ramane recunoscator profund.Ca nu am prietenii cu nimeni pe aici.

Petre,de cine urmeaza sa te iei dupa Geo?:)

Cam de rahat sa furi identitatea altuia.

Eu am dat report. Pt ca mi se pare de ca.cat sa stau de fiecare data sa urmaresc daca a postat "userul X" sau "userul X punct virgula etc". In continuare omul posteaza nestingherit. Adminii considera probabil un comportament absolut normal bataia asta de joc. Mai ales ca omul nu posteaza absolut nimic constructiv.

Asta înseamnă să ai caracter! Vraciul care după primii 1000 km s a proptit în pom şi e cel mai activ la dat ''sfaturi'' la Începători ce aduce constructiv?

Ti-am facut si topic separat la "administrare" ;) Dupa cum am zis mai sus, mi se pare bataie de joc ce faci tu. Neconstructivi om fi mai multi, desi am pretentia ca eu uneori mai spun si cate ceva util. Problema este ca tu esti disruptiv.

Edited by XaeL

Mare vraci, mare caracter. Unde erai când petrişorul tău iubit lua în polă toţi membrii vechi şi constructivi ai forumului? Erai în copac, nu?

Daca era pe 13 iulie pe la ora 12.35, fix in copac

Csf .N-ai csf .Petrica e limitat manual.Problema e ca se baga in kur ca bikini chiar dacă nu îl poftește nimeni.Nu exista postare în care să nu-si bage Mimi alias Petrică limbuta în rahatel pana la amicale si sa umple siteul

Edited by Geo_74

Cat de labil psihic esti ,daca i-ai luat identitatea si desi Petre81 nu mai activeaza (fortat) pe forum incerci sa il discreditezi si emani numai tampenii . Nu mi-a fost simpatic si si-a meritat ban-ul , dar tu esti o clona penibila .

Scuze.Tutarul asta e mai mult decat psihopat.

Edited by Geo_74