Sari la conținut

Adeziv super strong


Miru
 Share

Postări Recomandate

Salutare, nu prea am mai frecventat in ultima vreme forumul, insa anul trcut eram mult mai activ si imi aduc aminte ca la un moment dat, daca nu ma insel, la SMAEB era un expozant care vindea un fel de super glue compozit cu un fel de nisip/praf. Tin minte ca erau niste filmulete postate aici pe forum, cu demonstratii de "forta" in care unele produse erau rupte si lipite pe loc cu acel produs, dupa care erau supuse unor incercari destul de brutale pentru a demonstra eficienta adezivului respectiv. Intrebarea mea este daca stie cineva cum se numeste produsul respectiv si unde il pot gasi? Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutare tuturor,

Revin cu un mic update legat de topicul anterior in care cautam acel adeziv super strong precum in celebrele clipuri de pe youtube (Hosch Kleber)

 

Am comandat initial de la Dan (0742883982) care vinde si pe olx (de la Oradea)...Mi-a confirmat ca a trimis coletul prin Fan fara sa imi dea AWB, insa nici pana azi nu a venit si in plus cei de la Fan au spus ca nu exista pe numele meu nici un colet, asa ca am cautat pe net si am observat ca pe Bizoo (https://www.bizoo.ro/firma/smartkleber/vanzare/15016078/adeziv-smart-kleber) mai era un numar de telefon; am sunat si la acel numar si am inteles ca este o alta persoana Lixandru Razvan (0770280894) din Bucuresti ex asociata cu Dan, care vine acum pe cont propriu acest lipici. Am comandat de la el ,avand urgenta nevoie de acest super adeziv, insa cand am primit coletul si am vrut sa testez acest minunat super adeziv, mi-am dat repede seama ca am luat o mare teapa. Adezivul pe care l-am primit nu cred ca are absolut nici o legatura cu celebrul Hosch Kleber (cel la care se face referire cand se vinde acest produs si despre care sunt si pe youtube celebrele clipuri cu testele de rezistenta de la targurile de profil) si este cel mai probabil un ordinar Super Glue (20ml+ o sticluta cu granule) la 100 ron. In concluzie, exista persoane care isi asociaza produsele (ex. Smart Kleber) cu originalul Hosch Kleber si il vand ca si cum ar fi acesta, insa ce vand ei nu este mai mult decat o Picatura la suprapret. Aveti mare grija de la cine si ce comandati sa nu patiti ca mine.

 

Succesuri!

Editat de Miru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai folosit adezivul? Si-a facut treaba? Atunci e bun.

Ambalajul pare in ordine. Daca l-ai folosit si nu a fost bun atunci e altceva.

 

Am exact acelasi adeziv cu ce ai tu in poza si nu am de ce sa ma plang, il folosesc de doi ani la diverse.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa fim seriosi...am incercat sa lipesc niste cleme si se comporta fix ca un super glue ordinar...nu se usuca nici pe departe "instant", rezistanta este fix ca cea a unui super glue ordinar, etc. Ori clipurile cu Hosch Kleber sunt trucate si aia folosesc ceva adezive de la NASA in demonstratiile lor, doar sa atraga atentia publicului, dupa care vand si ei supeglue ordinar la pret de "super adeziv", ori ce am primit eu e o facatura de Hosch Kleber rebranduit "smart kleber" care e defapt super glue. Si tind sa cred cu convingere a doua varianta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Si eu am exact acelasi adeziv si mi se pare putin mai bun decat un super glue obisnuit. Am lipit cateva componente de aluminiu si sunt foarte multumit .

Trebuie sa mentionez insa ca pretul de 100 lei este exagerat , avand in vedere ca pretul lor de achizitie este undeva la 20 - 30 lei

 


Editat de Ivanica
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate tu ai luat teapa, nu zic nu. Lipiciul pe care il am eu si care arata exact la fel cu ce ai tu a lipit in decursul timpului, lucrurui pe care super glue sau picatura nu le-au lipit. Nu pot sa ma pronunt asupra calitatii produsului pe care il ai tu dar pot sa spun, din nou ca acelasi produs la mine functioneaza.

So, ori ai nimerit ceva de calitate mai slaba ori e fake.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Or fi trecut oamenii la faza in care afacerea trebuie sa genereze profit :P

Am vz adezivul la ceva targ si am fost surprins ca ar lipi (cica) inclusiv polietilena, material "recalcitrant" la adezivi, inclusiv la cianacrilat (super glue). Se gaseste pe la vasele diverselor fluide suto-moto, bacuri de baterii, chestii nereparabile in principiu. Am tot zis sa-l incerc, dar daca e suspect de picatura cu faina sa fie la ei acolo...

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am precizat inca de la inceput ca nu am comandat de pe hosch-kleber.ro. Cineva din primul meu thread, in care cautam acel super lipici (nu prea stiam despre ce e vorba, doar stiam de acele clipuri de pe youtube cu demonstratiile de la targ), mi l-a recomandat pe Dan ca el ar vinde un astfel de lipici si de aici a pornit ce am descris mai sus in thread.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu cred în el, e un LED foarte slab spre deosebire de UV-ul de la stomatolog.

aici nu sursa de UV e buba... ci timpul de expunere . Stiu lipici cu intarire UV care in exploatare este activat de doua lampi de 400W in incinta 30x30x20 cm cu timp de expunere 15 secunde.

 

surprinzator insa, acelasi lipici "uitat "in ceva seringa cu pereti transparenti ( el se livreaza in recipient de PP negru ) in 12 ore lumina naturala era tun....

» Post actualizat in 31 Dec 2017 09:47

a incercat cineva lipiciul ala care se intareste cu o lanterna UV ?

nu se intareste 100 %. doar de activeaza reactia de intarire, reactie care se finalizeaza in timp . Practic expunerea la UV-ul lanternei creaza o pelicula tare la exteriorul cordonului de lipici, ceea ce duce la aderenta intre cele doua suprafete lipite.

 

 

 

:)

Editat de Taz Asg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merci ... deci nu e ca la dentist

 

eu nu gasesc niciodata tuburile de superglue cand am nevoie .. se mai rup mufele de la pompa de benzina la bmw-uri ...dar merg reparate cu superglue.

am doua aplicatii unde folosesc adezivi cu intarire UV. in ambele am adezivi DELO, bineinteles cu statii de activare reactie UV tot de la DELO.

expunerea la UV doar da startul reactiei de intarire, finalizarea fiind facuta in timp , actiunea fiind terminata de UV din mediul ambiant. In nici o aplicatie de lipire cu un agent influentat de factori externi lipirea nu o sa se faca instant si in acelasi timp in toata sectiunea adezivului. Fie ca vorbim de cianoacrilati ( care reactioneaza functie de umiditate ) acrilici ( care au nevoie de timp pentru a se intari in sectiune - agentul fiind oxigenul) fie ca vorbim de aracet ( unde agentul de legatura se intareste pe masura ce masa dispersanta este absorbita in suprafetele lipite) si exemplele pot continua ... lipirea nu este instanta in toata masa adezivului . Se formeaza o suprafata exterioara care asigura legatura dintre cele doua suprafete, urmand ca intarirea in masa a adezivului sa se faca in timp si sub actiunea diversilor factori .( presiune, umezeala, radiatie UV, absorbtia lichidului dispersant, evaporarea agentului de legatura etc.)

» Post actualizat in 31 Dec 2017 11:13

merci ... deci nu e ca la dentist

ia de te gandeste : ce iti spune dentistul sa nu faci timp de x ore dupa ce a bagat la maseaua ta ceva dracie cu intarire la UV?

 

 

tocmai din cauza ca expunerea la UV e un catalizator care declanseaza o reactie . Acea reactie se termina mai repede sau mai tarziu functie de cat maglavais a bagat dentistul in carie.

Editat de Taz Asg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...