Sari la conținut

SMAEB XVI - 20-22 Aprilie 2018 - ROMEXPO


SMAEB
 Share

Postări Recomandate

Burgman 400 are pe la 60 de litri sub sa, daca mai are si topcase mai sanatos sare de suta. Vin eu acum daca imi platesti intrarea ^_^

N-am vazut postarea ca ma bagam. Te astept duminica!

» Post actualizat in 20 Apr 2018 20:20

Ce nu inteleg eu este de ce nu au program macar pana la 10 seara astazi (vineri).

Auzi, tu ai impresia ca noi suntem roboti?!

» Post actualizat in 20 Apr 2018 20:21

 

Salut smaebul din mers, ca tot imi trimite mesaje nesolicitate :P

Sa stii ca daca n-ai cont pe forum nu primesti niciun mesaj...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 296
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu pun poze pentru ca cine este curios trebuie sa mearga, nu sa comenteze din pozele altora.

 

Gresit!

Pozele sunt ptr a-mi forma o idee. Oricum veneam, desi momentan nu sunt in Bucuresti.

Plus ca mai este "lume" care trebuie sa ia o decizie daca "merita" sa bata sute de km.

Ma rog...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici macar 1 corp nu era ocupat, cred ca 2/3 dintr-o hala.

Nu prea inteleg saracia ofertei. Ieri nu erau prea multi oameni, dar aproape la toti care vindeau echipamente erau cozi la casa, multi vizitatori carau dupa ei pungi cu echipamente, accesorii cumparate. In schimb, cand am vrut si eu o geaca care imi placuse, era doar 2 si ambele M, nu alte masuri. Salonul incepuse de 2 ore si nu mai aveau stock... Nu stiu daca s-au vandut foarte multe sau nu s-au deranjat oamenii aia sa aduca.

 

Tot zic oamenii care au magazine de echipamente / piese / motociclete ca romanii sunt saraci si nu le fac vanzare. Si poate in unele cazuri au dreptate. Dar cand poti sa vizitezi cel mai mare salon moto din romania in 10 minute e clar ca nu si-a dat nimeni interesul.

 

Mi se pare ca taxa de intrare a fost total nejustificata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deja a inceput sa rivalizeze cu targul Vitan !! Sunt mai multe motoare afara si uneori mai scumpe decat cele din expozitie.

SMAEB-ul a devenit un fel de talcioc cu cateva firme de motoare,in rest doar accesorii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In schimb, cand am vrut si eu o geaca care imi placuse, era doar 2 si ambele M, nu alte masuri. Salonul incepuse de 2 ore si nu mai aveau stock... Nu stiu daca s-au vandut foarte multe sau nu s-au deranjat oamenii aia sa aduca.

Atentie sa nu fi nimerit la Outletmoto. Ala e un stand special cu reduceri de 50% la echipamente Revit si casti Airoh si 40% casti Nolan si au, normal, doar sfarsituri de colectie, cum zic aia de la Decathlon. Adica ala e stocul si gata. Exista masuri de la XXS la XXL, dar nu la fiecare model.

» Post actualizat in 21 Apr 2018 07:17

Sunt mai multe motoare afara si uneori mai scumpe decat cele din expozitie.

Asta se spune despre SMAEB de la primele editii. Eu cred ca pe voi de fapt va impresioneaza multimea de motoare adunate in acelasi loc, in parcare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ieri fost si vazut..nu prea prea,nici foarte foarte..pt un drum de 800km dus intors si 30 lei bilet de intrare(din punctul meu de vedere foarte scump) sa zicem ca a fost undeva la mijloc..la expo cam toate firmele pe care le găsești si pe net(cu standuri pe mărimea puterii financiare) si nici un fel de pret promotional(cu adevarat promoțional nu promoții de alea ă la emag sau altex)...am vrut o pereche de blugi de strada si ceva ghete pt ele.ianafara ca nu prea am avut de unde alege intr-un buget de 400-600 lei,cînd am găsit ceva de la modeka la 460 ron bineinteles ca nu aveau mărimea mea,38.asa ca au cazut si ghetele...singura oferta făină de la tîrg au fost căștile cu preturi decente si oferta la greu(din pacate eu am deja 2)..la capitolul moto am fost impresionat de ...atv-uri,superbe,pe toate gusturile si necesitatile(bineinteles preturi pina la luna si inapoi)...da cea mai tare chestie,care m-a dat pe spate ,in sens negativ,a fost pretul unei biciclete electrice de la ktm....34000ron,frate..las-o dracu..chestia asta e singura faza care zic eu ca nu a avut haz...una peste alta daca sînteți din bucuresti merita,daca sînteți din provincie si vreti o plimbare merita(daca sînteți dispus să faceti din romexpo pina la intrarea pe autostrada spre pitesti aproape 3 ore,am fost cu masina..ha ha ieri dădeam oricît pt un motor in bucale)..distractie plăcută

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a si inca o chestie..mincarea cu preturi de bătaie de joc,da na,oamenii dau bon fiscal asa ca un procent bunicel din pretul ala sint taxe(nu -i asa ca e bine,apropo si de focurile pe creier vis a vis de pos-ur)pt salarii babane pt șmecherii de la stat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ptr cei care ati fost: e de vazut si probat ceva in gama de pret 5000-7000€? Ma refer la motociclete noi. Ceva gen ptr utilizare zilnica, servici, naveta, usor de manevrat prin oras. Doar motocicleta. Fara scutere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ptr cei care ati fost: e de vazut si probat ceva in gama de pret 5000-7000€? Ma refer la motociclete noi. Ceva gen ptr utilizare zilnica, servici, naveta, usor de manevrat prin oras. Doar motocicleta. Fara scutere.

 

La Honda - NC750 (dar asta e cam scuter), CB-urile de 500 (F si R, X-ul nu l-am vazut)

Yamaha - MT07, plus ceva de 300 (cred ca R3-ul)

BMW - te atingi doar de G310R la banii astia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca dai 6500 iti dau eu un mt 09 din 2014 gata accesorizat si eu imi iau mt 10-cele..hi hi mai in gluma mai in serios mi-as face un upgrade

» Post actualizat in 21 Apr 2018 14:52

găsești cred ca mt 07 la vreo 7300 modelul cu and.. n-am vazut pretul afisat da atît e la motoboom..poti a-l probezi la tîrg sa vezi daca-ti vine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doua bunaciuni la Ace Customs pe motoare, un Goldwing nou, AfricaTwin tot la fel modelul nou 2018, Bmw Gs850/750 sau gs1200-le 2018 tot la fel modelele noi, chestia aia de la Yamaha cu 5 roti gen si in rest cam aia a fost.

Au semnat condica marci precum Indian, BMW, Yamaha, Honda, Harley, Ducati, Aprilia cu cateva exemplare stiute, Ural cu 2 ansambluri cu ataș si-n rest echipamente si mai putine accesorii. M-am uitat de niste semnale aftermarked raspunsul fiind “de luni, la magazin daca doriti”.

Si cam aia a fost.

30 lei biletul , pt ce a oferit SMAEB-ul 2018 cam scump.

10 lei era pretul corect sau cel mult 15 lei.

Sau 30 lei si de suma asta dadeau 2 mici mustar si paine si-o bere la draft si era mai ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da ,intrarea 30 si micii îngrașă:) una peste alta mie mi-a placut :) cei de la Aprilia in special care m-au invitat sa ma urc pe motoare desi aveau un mesaj cu nu va urcati:) asa ca mi-am facut de cap. Sunt fan deja:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am intors de la Rísnov, am ajuns la 19h acasa, si, de la Predeal incoa, am intalnit multi motociclisti din sensul opus, grupuri, grupulete sau singuratici. Deja am inceput sa virez cu stanga ridicata like a pro la cat am salutat :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost azi, dezamagitor. Efectiv standurile sunt slab pregatite, muzica prea tare si nu poti sa vorbesti cu vreun reprezentant, trebuie sa tipi, informatii lipsa despre multe dintre motocicletele expuse, multi gura casca si copii care calareaua motoarele.

Nu tu nimic digitalizat, nu am vazut (poate ca nu am cuatat eu bine) niciun motor "desfacut" cineva sa faca niste demonstratii de vanzare, de ce sa cumpar motorul x sau y, trist. Absolut toti angajatii magazinelor erau super stresati ca sa nu plece oamenii cu casti fara sa fie platite, sau cu alte echipamente. si se vedea asta, ca nu aveau rabdare cu tine, era pe principiul iti place, il iei, nu intrebi.

 

Primul si ultimul salon moto. Eu am lucrat in vanzari, nu asa se face vanzare.

P.S. DIn punctul meu de vedere destul de putine motociclete expuse, cu exceptia Yamaha, unde au avut si cel mai mare stand.

Editat de RC23
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in loc sa avansam mergem inapoi ca doar sintem popor de idioti. Suprafata mai mica, mai putini expozanti, preturi mai mari ca in magazine, mancare numai dintr-un loc, organizare de cacao,pe scurt RIP SMAEB.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...