Sari la conținut

Echipament Sixgear. Chinezarie sau doar nou?


Excesiv
 Share

Postări Recomandate

Are sau a avut cineva echipament de la SIXGEAR ?

Ma gandesc sa imi iau un echipament (geaca plus pantaloni) Sixgear Patrol care va fi folosit mai mult in oras dar si in plimbari ocazionale prin tara. E ok pentru traficul din Bucuresti? Vreau neaparat cat mai vizibil ca e greu cu prostii nostrii....

Alternativa la geaca ar fi Konflict de la Icon dar nu exista si pantaloni iar pretul e putin mai mare ( doar geaca costa cat tot costumul de la Sixgear )

Geaca de la Sixgear am probat la Smaeb si mi-a placut foarte mult, material subtire si plasa ideal pentru vara iar la interior mesada impermeabila si statea ok si pe protectii dar iconul nu il aveau pentru proba..

post-69776-0-52609100-1524681133_thumb.jpg

post-69776-0-89907300-1524681160_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat costa fiecare ?

 

Am probat ceva de la Clover, tot hi-vis, cu plasa + membrana wp. Se numea Ventouring parca. Mi-a placut cam tot la geaca aia, mai putin protectiile, erau cam amarate. Am luat in cele din urma Revit Tornado 2 HV.

 

Chestia cu pantalonii nu o inteleg. Adica in Bucuresti probabil nu-i vei purta prea mult. Vrei sa fie tot hi-vis ? Nu conteaza asa mult, de dupa motor se vede casca si partea superioara a gecii. Sfatul meu e sa-ti iei geaca care-ti place cel mai mult (eu as lua-o pe cea mai tehnica) si apoi vezi de pantaloni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ovi, comparam mere cu pere. Geaca low cost vs mediu spre scump. Clover ventouring am eu. Este foarte buna. Nu stiu ce nu ti a placut la protectii. Poate esti invatat cu level 1 de plastic dur. Pe ventouring am incluse coate so umeri level 2, vascoelastice. La impact isi schimba comportamentul, alta mancare de peste. Iar pentru spate, au mai multe tipuri, eu am luat cea mai avansata varianta, tot level 2, testata pe 5.5 KN, structura fagure, usoara, care, la fel, se schimba la impact. Cred ca prima ta impresie legata de protectii a fost usor eronata:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ventouring 2 (model aflat la vanzare la motorteam anul trecut) are protectii Level 1, nu ca ar conta asa mult, pentru mine problema a fost ca erau cam mici. Adica cele de umar imi acoperau cam 3/4 din umeri. La Revit mi-a placut si materialul, are un aspect mai "finisat" sa-i zicem, la Clover e mai spre plastic. Si felul in care se aseza pe mine. Din intamplare, Tornado 2 are protectiile Level 2, mi-am dat seama ulterior de treaba asta, dupa cum am mai zis, nu a fost criteriu decisiv in alegere.

 

Pentru vremuri mai reci am si o Rukka cu D3O, sa vezi acolo coverage fara compromisuri, cele de umeri is cat o buca, iar cele de coate ajung aproape de incheietura mainii (nici nu poti purta manusi lungi cu geaca aia ca se suprapun cu protectiile de brate). Nu mai zic ca protectia de spate nici nu o simti. Dar vorbim de alti bani...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aha, inseamna ca s au magarit. Eu am luat tot de la motorteam, in primavara 2017. Eu am prins cu level 2, si e altceva. Nu vorbim de rukka, D3O sau goretex, alea sunt alta mâncare de peste:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Mi-am luat vineri geaca de la targul moto. Am fost plecat sambata si duminica. Foarte buna la aerisiri,comoda,bine dotata. Nu stiu ce sa spun la nivel de protectii,dar,ca sa fii sigur la capitolul asta ,iei Klim sau altceva,la muuuulti bani. O geaca de la care sa ai pretentii dtpdv pleaca de la 2800-3000ron. Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vorbim strict despre protectii, nu te impiedica nimeni sa cumperi niste D3O, spre exemplu, si sa le schimbi, indiferent de modelul de geaca (forma in sine este aceeasi in majoritatea cazurilor).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze pentru calitatea pozelor si multumesc pentru raspunsuri.

Geaca Sixgear 500 lei pantalonii tot vreo 500 lei. Nu mi se par a fi chiar asa low budget, croiala parea destul de bine facuta plus ca imi venea bine. Ma interesa in special cat de buna este in oras pe caldura infernala ce urmeaza. Cat despre Icon Konflict... imi place foarte mult si nu e diferenta deloc mare (200 lei ) dar se comanda doar online si la smaeb nu am gasit sa probez/vad nicaieri.

Cu protectiile am inteles, ce e mai scump clar e si mai bun dar are ventilatie buna? E buna pentru traficul din orasul asta infect?

Caut neaparat ceva mega vizibil caci am fost tras pe bara devreme anul trecut in (iunie) primul sezon.. si scuza doamnei a fost clasicul : Nu te-am vazut ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer, cine-i orb i nu se uita, nu te va vedea nici cu gaca hi-viz. Intr-adevar te ajuta comboul : Geaca HV + proiectoare + toba (cu silencer e suficient). Dar doar ajuta, nu te scapa de incidente. In general trebuie sa cauti tu sa citesti ce se intampla in fata ta.

De pantaloni n-ai nevoie HV, ca oricum nu se vad. Ia-ti niste blugi cu protectii ceva pentru mersul in oras. Geaca de vara cu plasa e mai buna decat tricoul, si aici nu ma refer la protectie, ci la faptul ca nu te mai bate soarele pe maini. Astea de vara se ventileaza ok cat mergi. Cand nu mergi te coci si cu tricou. Eu mi-am luat strict pentru vara un Clover Airjet de la motorTeam (care recent spre dezamagirea mea am aflat ca nu se mai fabrica HV) si mi-a placut suficient de mult modeul si croiala incat sa ma motiveze s-o iau zilnic pe mine indiferent cat de cald e.

Nu stiu despre firma asta a ta si cum ar rezista in timp, dar sfatul meu ar fi sa bagi banii in echipament de calitate, pentru ca cele mai ieftine se degradeaza destul de repede si cand tragi linie pierzi mai multi bani daca iti tot cumperi in fiecare sezon sau la 2 sezoane.


Daca vrei HV Exclusiv pentru vizibilitate... ia-ti o vesta pe care o tragi peste geaca actuala, sau un tricou din ala de de ustura ochii de la decathlon. Dar 100% n-o sa te scape de belele pentru ca si cu ala mai intai trebuie sa te observe cineva. Cine nu se uita pur si simplu nu se uita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Eu am probat o geaca softshell de la ei. Oliver's parca e maganizul... Sincer mie mi-a placut. Pentru oras e decenta, comoda, plus ca nu arati ca un robocop daca intri intr-un magazin sau ceva. 

 

@Deadpool
ICON sunt facute de americani. Si cam folosesc croiala lor, adica mai pentru grasani decat pe slim fit sau regular fit. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 minute ago, Metal Heart said:

@Deadpool
ICON sunt facute de americani. Si cam folosesc croiala lor, adica mai pentru grasani decat pe slim fit sau regular fit. 

 Bine că-mi acoperă burta de la Mcdonalds. Am testat-o fără mesadă. se ventilează superb în oraș. Simt că sunt doar în tricou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...