Sari la conținut

Honda VT 1100 sabre -sau- Suzuki VS 1400 GL


Postări Recomandate

Salut lume ! Sunt curios de aceste 2 motoare si care ar merita mai mult de cumparat ! In prima instanta avem honda pe care multa lume o lauda pentru fiabilitate si putere. Iar pe locul doi avem un intruder pe steroizi care isi mentine competitia . Cei care stiti cam mai tot despre ele nu ezitati sa spuneti , orice detaliu , atat mecanic cat si estetic ma intereseaza si este pus in calcul ! Va multumesc anticipat si sa aveti o zi minunata !

Editat de Ionut.andrei
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vrei sa cumperi tu?

Ia ce-ti place si lasa ce spune unul si altul! La fel o sa intrebi si cand vrei sa te insori, ce femeie ti s-ar potrivi?

Da ,vreau sa cumpar ,ambele imi plac dar spun ca si probleme generale , poate la una e o posibilitate mai mare sa imi pice motorul sau nu stiu ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia intruderul. honda e naspha. ai inteles gresit, intruderul e pe locul intai si sabreul pe doi... :crack:

si o sa vina altul si o sa zica invers...(plus nustiucati pentru care honda e honda care o sa-mi sara in cap)

a zis bine LUV, ia-o pe aia care-ti place.

de intruder pot sa-ti zic multe. e un cosmar reglarea carburatiei si schimbarea filtrelor de aer, trebuie avut grija sa nu se mearga cu uleiul sub nivel.

trage bine, e manevrabil in mers. insa e tanc. ambele sunt mari si grele.

conteaza si nivelul de experienta, la viteze mici si pe loc sunt greoaie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

eu am avut innainte intruder de 600 si daca se schimba la fel filtrele de aer , e okey ,sincronizarea carburatiei se poate face relativ usor cu bujie tranaparenta si ca greutate , nu prea e problema , sunt maricel , de asta tind spre ceva comod , stiu problema vesnica cu uleiul sa nu fie sub jumate la intrudere , la a meu nu am avut problema ca era mereu la full ... e o alegere grea si de asta am decis sa intreb cat mai multa lume , ce ai mai putea sa imi spui de diferenta intre intruder de 1400 pana in 2000 si dupa ,ca am vazut ca din 2000-2003 s-au facut motoarele cu un aspect diferit si cu o viteza in plus , dar mai e ceva ? Si e bine ca au pus o viteza in plus ? Sau sunt motoarele mai vechi mai bune ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca iei ceva intretinut, oricare dintre ele sunt super ok. am avut intruder Volusia de 800, tanc! super mega fiabil...volusia de 1400 este un motor demential, care se poate modifica f fain. in Germanica sunt multe modificate. grea alegere, dar eu as merge pe intruder.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am avut innainte intruder de 600 si daca se schimba la fel filtrele de aer , e okey ,sincronizarea carburatiei se poate face relativ usor cu bujie tranaparenta si ca greutate , nu prea e problema , sunt maricel ,

 

nu, esti habarnist , intruder marauder si alea mici si astea mari sunt cosmar la carburatie

 

vorbesti despre fiabilitate si alte tampenii invatate de la mecanici de dacia 1300... sunt niste cotetze de minim 20 ani vechime ... nu exista fiabilitate la asa ceva

 

vrei sa devii chomperist adevarat iatz harli

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as merge le Honda 1100 Sabre. VS-ul de 1.4 e mi

c si inghesuit, iar daca nu ai comenzi avansate la el, poti sa uiti daca ai peste 1.80. Spunea un coleg mai sus ca e tanc, probabil l-a confundat cu intruderul de 1500...ala intr-adevar...e mare si greu.
Si da, inghesuit si dpdv tehnic, tot timpul am stat si m-am intrebat unde trebuia sa intre motoreta aia de au facut totul la limita asa....

Editat de bucsaadi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...