Sari la conținut

Campania privind prevenirea incidentelor moto Atenție la Motocicl


eXxxx
 Share

Postări Recomandate

Anunțăm organizarea ediției a VI-a a Campaniei privind prevenirea incidentelor moto Atenție la Motocicliști în 13 mai 2018.

 

Campania privind prevenirea incidentelor în trafic intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști, ajunsă la cea de a șasea ediție, reprezintă pe de o parte un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, pe de altă parte, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități - șoferi, motocicliști, pietoni.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Structura evenimentului:
I – DEFILAREA MOTOCICLIȘTILOR;
II – OFERIREA AUTOCOLANTELOR în realizarea unuia dintre obiectivele Campaniei (responsabilizarea participanților la trafic);
III - CURS TEORETIC ȘI APLICAT de prim-ajutor și conducere preventivă;
IV - PETRECERE CU SCOP CARITABIL.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Conform tradiției, la finalul defilării participanții la trafic vor primi autocolante personalizate din partea motocicliștilor.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

DESFĂȘURĂTORUL, REGULAMENTUL și alte detalii vor fi postate în cadrul evenimentului.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Toate informațiile postate în cadrul acestui eveniment se consideră a fi finale, cu excepția cazului în care se menționează expres caracterul nedefinitiv al acestora. În măsura în care survin modificări de ordin obiectiv, acestea vor fi anunțate în cel mai scurt timp posibil.

Editat de l.u.v
Completati aici detaliile, lasati facebook si alte platforme in pace!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, Mircea. Postez aici orice alte detalii apar. Abia în decursul zilei de azi și respectiv mâine se vor concretiza unele aspecte, ca urmare răspunsului autorităților.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Poate ca nu era rau sa postezi si aici detaliile acestei campanii, nu de alta, dar desi pare incredibil in ziua de azi, unii nu au cont pe facebook.

Mie mi se pare incredibil că oamenii încă mai au conturi pe Facebook, mai ales după ce s-a dovedit că nu e doar o simpla platforma de socializare, ci se ocupă cu mizerii. Editat de Bart Bz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Cred ca era mult mai bine daca parada se facea sambata, cu siguranta veneau mai multi motociclisti de prin imprejurimi.

 

Bafta!

 

Salut, Andrei. Într-adevăr și noi preferam ziua de sâmbătă, dar în 12 mai se organizează The Color Run și multe artere de circulație principale vor fi închise. Din păcate întâmpinăm tot mai multe dificultăți în comunicarea cu autoritățile publice și nu este ușor fără susținerea lor. Dar încercăm să păstrăm tradiția și să facem tot ce putem pentru a ieși ceva frumos.

 

Domnilor, nici eu nu sunt adeptul Facebook, dar marea majoritate a participanților de acolo a aflat de Campanie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

@organizator, am sters linkul cu facepok, daca vreti sa va adresati userilor motociclism.ro va rog sa scrieti IN TOPIC toate detaliile, este o chestiune de respect!

 

PS: Imi puteti da PM si vi le inserez in postarea initiala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca voi fi probabil aratat cu degetul si considerat tradator dar ma intreb si eu: desi folositi formularea ''responsabilizarea participanților la trafic'' referirea este in mod evident la altii decat motociclisti lucru aratat si prin textul de pe autocolant - ''Atentie la moticiclisti''. Participanti la trafic sunt si motociclistii si drept urmare cred ca responsabilitatea ne priveste si pe noi.

Astept si eu un mars care sa responsabilizeze pe motociclisti, si eventual sa oferiti motociclistilor autocolanate de genul ''Strada nu este pista de concurs'' sau ''Nu suntem singuri pe sosele'' sau cum doriti Dvs.

Spun cele de mai sus avand in vedere ca accidentele moto-auto au in multe cazuri vinovatia impartita.

Avem aici pe la rubrica de accidente motociclisti care zboara prin indicatoare rutiere, care conduc moto fara a avea categoria corespunzatoare etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Silver Arrow,

 

Permite-mi să cred că exagerați cu interpretarea gramaticală, doar rău-voitor nu văd de ce ați fi. Campania noastră s-a născut în 2013 ca o atenționare către conducătorii auto asupra existenței motocicliștilor în trafic, pentru că - cel puțin în Cluj - aceștia nu erau obișnuiți să împartă carosabilul și cea mai des întâlnită scuză după un impact era „nu te-am văzut”. De acolo denumirea „Atenție la motocicliști”. Primele ediții s-au desfășurat de 1 martie, când noi, motocicliștii, intenționam să fim remarcați și prin alte gesturi, precum împărțirea de mărțișoare. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, luna martie a devenit nesustenabilă.

 

Începând cu 2016 ne-am propus să extindem cadrul acțiunii noastre prin a implica direct și motocicliștii în a realiza ce fac și respectiv ce nu fac corect. De aceea Campania noastră nu a însemnat doar o defilare, ci am organizat cursuri de prim-ajutor, cursuri teoretice și aplicate de conducere preventivă și defensivă ș.a. Evident, acestea priveau motocicliștii, în încercarea de a ne responsabiliza și pe noi, nu numai pe ceilalți (că doar „noi niciodată nu suntem de vină”).

 

Nu neg că un alt titlu ar putea reprezenta o alternativă, cred totuși că esențial e conținutul activității noastre și buna-credință cu care încercăm cu toții să evităm incidentele indiferent că ținem în mâini un volan sau un ghidon. Iar cât despre eterna problemă cu extremiștii, teribiliștii... cu tristețe o afirm că întotdeauna vor exista.

 

Vă mulțumesc pentru înțelegere.


» Post actualizat in 09 May 2018 09:51

Stimați colegi,

 

Anexat regăsiți desfășurătorul defilării prezentei ediții a Campaniei. În decursul zilei de mâine, 10 mai, va dobândi caracter definitiv în urma discuției purtate cu reprezentanții autorităților publice.


» Post actualizat in 09 May 2018 12:39

Anexate se regăsesc Desfășurătorul defilării Campaniei, respectiv Regulamentul.

post-64648-0-82309200-1525869512_thumb.png

post-64648-0-22885200-1525869522_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...