Jump to content

Nesimtire totala la organizatorii unui salon

Paladin
 Share

Recommended Posts

Cat de tare trebuie sa ii doara in poponet pe organizatori, cand pe site-ul lor au si data si locatia gresite?

Am vazut azi o reclama la tv, cum ca ar fi week-endu asta. Ma uit pe site, apare data 3-7 mai. Intreb lumea, mi se zice ca da, e de fapt acum. Eu caut manusi subtiri dar cat mai impermeabile, poate gasesc pe acolo.

Buuun, imi infrunt mahmureala si ma duc pana in piata constitutii. Stupoare: acolo se pregatea lumea de alergat. Ma uitam nedumerit la un stand Carrefour, or avea astia manusi? Daca insistam probabil gaseam d-alea de plastic pe care le foloseau vanzatorii de dulciuri.

Inteleg, se intampla chestii neprevazute, se schimba locatia si/sau data, dar cum dreacu sa nu iti pui pe site-ul evenimentului 1 rand: bai boilor, e saptamana viitoare in alt loc.

Nu m-am mai dus pana acolo. Ma gandesc cat de bine trebuie sa fie organizat evenimentul, daca in cel putin o saptamana nu au reusit sa schimbe 3 cuvinte pe un site. Nici un editor HTML nu iti trebuie, faci schimbarea cu VI sau notepad.

Nota: stiu ca nu e voie sa facem reclama la chestia asta. Dar asta nu e reclama. Dimpotriva. (asa ca usurel cu ban-ul ala :P )

Daca pun link sigur o sa fie sters postul. Dar uite un screenshot.

Cavalere, unde apare ca e azi?

Si pe facebook apar in piata, saptamana trecuta.

post-68603-0-06495500-1526143300_thumb.png

Edited by Paladin

E de anul trecut textul ala :)

LE: Si tot pe pagina aia ai foto mai jos unde scrie 2017... ai intarziat un an! Vezi daca te trezesti tarziu? :)))

Edited by Adyp

Deci nu s-au obosit deloc sa isi modifice pagina, in afara de un 2018 care apare si in poza? (sau am dormit io mai mult si e 2019?)

Si asta e mai putin grav?

Oricum ar fi, e de cacao. Gaseau pe cateva sute de lei un pusti care sa le updateze pagina. Sau poate chiar un voluntar.

Edited by Paladin

Daca pun link sigur o sa fie sters postul. Dar uite un screenshot.

Cavalere, unde apare ca e azi?

Si pe facebook apar in piata, saptamana trecuta.

ia zi bossi , tu te duceai defapt la kendama dar ai zis s-o bagi p'aia cu manusile ca da mai bine?

ia zi bossi , tu te duceai defapt la kendama dar ai zis s-o bagi p'aia cu manusile ca da mai bine?

A trebuit sa caut pe net sa vad ce e kendama, dar acum regret si mai tare ca nu am ajuns... anul trecut.