Paladin Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Cat de tare trebuie sa ii doara in poponet pe organizatori, cand pe site-ul lor au si data si locatia gresite? Am vazut azi o reclama la tv, cum ca ar fi week-endu asta. Ma uit pe site, apare data 3-7 mai. Intreb lumea, mi se zice ca da, e de fapt acum. Eu caut manusi subtiri dar cat mai impermeabile, poate gasesc pe acolo. Buuun, imi infrunt mahmureala si ma duc pana in piata constitutii. Stupoare: acolo se pregatea lumea de alergat. Ma uitam nedumerit la un stand Carrefour, or avea astia manusi? Daca insistam probabil gaseam d-alea de plastic pe care le foloseau vanzatorii de dulciuri. Inteleg, se intampla chestii neprevazute, se schimba locatia si/sau data, dar cum dreacu sa nu iti pui pe site-ul evenimentului 1 rand: bai boilor, e saptamana viitoare in alt loc. Nu m-am mai dus pana acolo. Ma gandesc cat de bine trebuie sa fie organizat evenimentul, daca in cel putin o saptamana nu au reusit sa schimbe 3 cuvinte pe un site. Nici un editor HTML nu iti trebuie, faci schimbarea cu VI sau notepad. Nota: stiu ca nu e voie sa facem reclama la chestia asta. Dar asta nu e reclama. Dimpotriva. (asa ca usurel cu ban-ul ala ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momoah Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Despre ce vorbesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin l.u.v Posted May 12, 2018 Admin Share Posted May 12, 2018 Pune un link, sa stim si noi la ce te referi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavaleru Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 cred ca vorbeste de salonul auto bucuresti, dar pe site la ei apare ca este azi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladin Posted May 12, 2018 Author Share Posted May 12, 2018 (edited) Daca pun link sigur o sa fie sters postul. Dar uite un screenshot. Cavalere, unde apare ca e azi? Si pe facebook apar in piata, saptamana trecuta. Edited May 12, 2018 by Paladin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adyp Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 (edited) E de anul trecut textul ala LE: Si tot pe pagina aia ai foto mai jos unde scrie 2017... ai intarziat un an! Vezi daca te trezesti tarziu? )) Edited May 12, 2018 by Adyp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaeL Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 tot in poza aia scrie piata constitutiei 2018. deci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladin Posted May 12, 2018 Author Share Posted May 12, 2018 (edited) Deci nu s-au obosit deloc sa isi modifice pagina, in afara de un 2018 care apare si in poza? (sau am dormit io mai mult si e 2019?) Si asta e mai putin grav? Oricum ar fi, e de cacao. Gaseau pe cateva sute de lei un pusti care sa le updateze pagina. Sau poate chiar un voluntar. Edited May 12, 2018 by Paladin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbec Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Daca pun link sigur o sa fie sters postul. Dar uite un screenshot. Cavalere, unde apare ca e azi? Si pe facebook apar in piata, saptamana trecuta. ia zi bossi , tu te duceai defapt la kendama dar ai zis s-o bagi p'aia cu manusile ca da mai bine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladin Posted May 12, 2018 Author Share Posted May 12, 2018 ia zi bossi , tu te duceai defapt la kendama dar ai zis s-o bagi p'aia cu manusile ca da mai bine? A trebuit sa caut pe net sa vad ce e kendama, dar acum regret si mai tare ca nu am ajuns... anul trecut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tex_ Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Salonul Auto Bucuresti - aleea centrala Romexpo 10 - 13 mai. Sunt firmele auto ale lui Tiriac, care nu au mers la Siab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladin Posted May 12, 2018 Author Share Posted May 12, 2018 SAB are ultimul eveniment trecut in noiembrie 2017. Juma de an e mai putin decat un an, dar nu ajuta prea mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 tu te duceai defapt la kendama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts