Sari la conținut

MotoVloggeri Romani


AlfaMoto
 Share

Postări Recomandate

.

 

Daca prin "zgomotos" intelegi faptul ca am postat turele pe care le-am parcurs, pe un forum care despre asta se vrea a fi, atunci da, sunt zgomotos. Si voi continua sa fiu multi ani de acum inainte. "Sfaturile" de genul "stai acasa" nu le consider constructive, nu. Este absolut in regula sa nu impartasesti punctul meu de vedere.

 

Si ce anume consideri ca pierd din ceea ce se petrece pe "scena"? Doar nu vrei sa subliniezi ca as putea pierde ceva informatii pretioase oferite de "ASI", nu?

 

Evaluarea experientei pe care o am o pot face doar eu, nimeni altcineva. Nu stiu ce anume a postat "AS"-ul de ashtray, va trebui sa subliniezi. Cat despre raspunsul meu din cadrul acelui topic, imi apartine si imi sustin in continuare punctul de vedere. De ce? Pe ce ma bazez? E simplu: capul asta de il am pe umeri nu foloseste doar la a nu imi ploua in gat. Restul, 800k+ cu masina, 30k+ cu toacla si 18k+ cu mobra doar completeaza. Confunzi aroganta cu siguranta si stapanirea de sine, dar e ok, face parte din caracterului omului sa judece fara sa cunoasca prea multe informatii. Fie insa ca tine, sunt arogant, dar unul in viata. Pentru mine conteaza sa plec in tura in aceeasi masura in care conteaza sa ma si intorc. Am spus-o si o repet, fac la randul meu greseli, dar unele care imi permit sa ajung intreg acasa.

 

Modelul "desenat" de mine exista, in realitate. Este desigur dreptul tau sa ai o parere, iar atat timp cat este exprimata civilizat, nu ma deranjeaza catusi de putin. Consider insa ca este una pripita si prin urmare gresita. Ma poti contrazice prin dovezi in care eu ii spun unuia sau altuia ca nu e bine sa mearga noaptea, pe X temperatura, pe drumul ala, cu viteza aia si exemplele pot continua. Eu nu impun limite, nu este in dreptul meu sa fac asta, mai ales cand la randul meu nu le respect.

 

Iti multumesc pentru analiza gratuita, dar fie vorba intre noi, dat fiind faptul ca nu detii toate datele ecuatiei, este superficiala.

Editat de SONYC
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar de ce ai pus botic? Cine te-a suparat? Viata? Astept cu interes fotografiile pe care urmeaza sa le postezi tu din calatorii. Daca sunt faine, o sa recunosc, ca unii dintre noi avem totusi o varsta si o coloana vertebrala.

 

Asta inseamna insa sa parasesti domiciliul, fie si doar pentru amarata de Bulgaria. Intrebarea este, o faci? Ca asa, sa comentam aiurea, toti prostii o pot face, si surpriza, chiar o fac.

 

Tu ai coloana vertebrala? Le dai aici cu ''ignore'' la aia care iti comenteaza , te faci ca nu le citesti postarile si apoi iesi ca baba in fata blocului si cum prinzi ocazia i fitilesti la vecina de la doi . Hai pa si succes in aventurile tale bulgaresti . Pune-ma pe ignore si asteapta pozele ..fug la colt sa cumpar o bere fara alcool si sa trag niste cadre faine .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu ai coloana vertebrala? Le dai aici cu ''ignore'' la aia care iti comenteaza , te faci ca nu le citesti postarile si apoi iesi ca baba in fata blocului si cum prinzi ocazia i fitilesti la vecina de la doi . Hai pa si succes in aventurile tale bulgaresti . Pune-ma pe ignore si asteapta pozele ..fug la colt sa cumpar o bere fara alcool si sa trag niste cadre faine .

 

Inteleg cum asta poate surprinde o nevertebrata, dar da, am. Ignore au cei care si l-au meritat, nu am timp de pierdut cu oameni care nu au nimic util de spus. Observ ca ai ramas la fel de suparat, imi pare rau. De ce tratezi subiectul asta al calatoriilor ca pe o competitie? Crezi ca nu m-as bucura sa vad un coleg motociclist care se plimba? Mai ales cand o face prin locuri mult mai faine. M-as bucura mai mult decat esti in stare sa intelegi. Ma bucur cand vad oameni care, asemenea mie, calatoresc. Au o lumina aparte pe chip si in privire, au povesti de impartasit. Genul asta de oameni nu tin cont daca ai ultimul model de mobra si te invita oricand, daca accepti, la un pranz, de ce nu, muncitoresc. Oameni suntem in fond, indiferent de pozitia pe care fiecare o ocupa in societate.

 

Stai linistit, nu am motiv sa iti dau ignore, nu esti rau intentionat, ci doar confuz.

 

Fie vorba intre noi, si eu as fi dat pe gat, nu o bere cu alcool, ci mai degraba un wiskey sau un coniac acompaniat de un trabuc, dar nu consum alcool daca urmeaza sa urc inapoi la ghidon.

 

Sa fie sanatate, aka putere de munca si voi depasi si granitele bulgaresti.

 

Idealul meu, la fel, fie vorba intre noi, este asta:

 

 

Nu ma intereseaza sa mananc caviar si sa beau ambrozie, nu ma intereseaza nici sa am ultimul model de mobra sau de echipament, si nici nu mai pomenesc de cazare. Doar natura, motocicleta, voie buna si benzina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@SONYC

Sa le luam pe rand.

Prin „zgomot“ ma refer la altceva decat ture. Succes in continuare cu postarea, dar mai ales cu realizarea lor

 

Pe „scena“ pot aparea, de exemplu, pareri pertinente exprimate in legatura cu un subiect si pe care sa le ratezi pentru ca meciul e mai important si persoana care exprima o astfel de opinie a avut in trecut o interventie care te-a deranjat

 

Evaluarea experientei ... da, exista situatii in care o persoana este capabila sa se evaluaze foarte bine. In general insa, evaluarea este facuta mult mai bine de specialisti. Prin urmare, sunt in dezacord cu opinia ca nimeni nu-ti poate evalua mai bine experienta. Pentru a evita vreo confuzie, la specialisiti nu includ persoana mea sau pe cei pe care-i numesti „asi“. Si tot pentru evitarea confuziei, nu exprim vreo opinie in legatura cu cantitatea sau calitatea experientei pe care o posezi

 

Cand afirmi ca accidentele din ultima vreme (au fost cateva si cauzele diverse) nu aveau loc daca toti aveau experienta ta de drum, pentru mine este dovada de aroganta. Un alt termen este infumurare. Exprimarea asta si cu cea in care zici ca faci greseli, dar sunt unele care iti permit sa ajungi acasa, sunt in conflict

Daca ai avut macar o situatie, in toti kilometrii parcursi, in care ai fost luat prin surprindere de ceva si a trebuit sa schimbi brusc directia de deplasare sau sa reduci drastic viteza pe care o aveai, probabil ca stii ca o alta desfasurare a evenimentelor, care nu era doar in puterea ta, chiar o infima fractiune de secunda, putea produce un alt deznodamant. Ce s-a intamplat te-a ajutat sa capeti experienta, insa a fost vorba si de noroc in faptul ca pana acum greselile tale nu au avut vreun alt efect decat constientizarea lor dupa ce au aparut. Altii nu au avut norocul asta sau poate au avut mult mai mult decat tine pana la situatia in care n-au mai avut.

 

In fine, modelul. Referirea nu este la faptul ca oferi sfaturi, ci la atitutinea pe care o afisezi si pe care o condamnai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

^^^ cu tot respectul, no offence, nu vreti sa mutati discutia pe topicurile unde mananca Sonyc cartofi prajiti? Nu de alta dar ma lasa rece nostalgiile lui pe pervaz despre GSA-uri.

Topicul asta e despre motovlogheri romani... hilari, ca sa nu se supere lumea pe mine :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.

 

De la mana de oameni care sunt in lista de ignore consider ca nu am ce invata, este punctul meu de vedere. Ca idee, lumea nu se invarte in jurul lor, esti constient, nu? Inteleg ca ei cred asta, dar hai totusi sa nu ne imbatam cu apa rece. Cuvantul asta pe care cumva pui accentul, meci, nu exista pentru mine. Baietii isi vad de circuit si de secunde, eu imi vad de calatorii.

 

Discutia era despre evaluarea generala si despre drumurile publice, ori aici imi cunosc foarte bine limitele. Drept dovada nu am oase rupte si nici metale prin corp. Daca schimbam incadrarea si includem in ecuatie specialistii, atunci lucrurile desigur se schimba. Un specialist nu isi va putea da insa niciodata seama de modul in care eu ma descurc fara sa vada la fata locului, corect? Imi povestea un prieten de un curs desfasurat pe strada in care un specialist ruleaza in spatele tau si ulterior iti spune ce si cum trebuie sa corectezi. Da, nu suna rau deloc. Inca ceva, conteaza foarte mult si modul in care informatia este furnizata.

 

Tii sa dezvoltam fiecare caz in parte dintre ultimele ce s-au intamplat? Pentru ca observ doar vina pilotului, caz in care da, pot afirma cu deplina certitudine ca n-as fi gresit asa niciodata. Una este sa depasesti intr-o zona in care, conform marcajelor, nu ai avea voie, dar o faci oricum pentru ca drumul e liber si alta e sa faci o greseala care sa te coste viata, despre ce vorbim? Ti-am spus deja ca nu ma cert, e ca tine, sunt arogant, dar in viata. Nu cred in noroc si nici nu scuip in san inainte sa plec intr-o tura. O sa iti dau un exemplu:

 

Eram pe un drum national, undeva prin Dobrogea. Ajung din urma o duba. Nu mai aveam vizibilitate, asa ca voiam sa depasesc cat mai repede. Trag putin de ghidon spre axul drumului si vad ca pe contrasens vine o alta duba, apoi liber. Bun, trece duba si vreau sa ii dau in gura, accelerez dar apoi instant franez puternic fara sa fi inceput efectiv manevra de depasire. De ce am facut asta, stii? Iti spun eu, pentru ca experienta asta de drum de o tot pomenesc, apropo, aici intra toata experienta, nu doar cea cu mobra, ca nu e asa greu sa apesi 3 butoane, mi-a dat un bobarnac in capatana si mi-a adus aminte ca am intalnit cazuri in care au fost masini in spatele dubei de pe contrasens, masini care rulau mai aproape de marginea drumului decat de ax (fiind astfel mascate de masina mai mare) si ca e intelept sa ma asigur din nou. Ce sa vezi, in secunda imediat urmatoare trece si o masina. Daca ieseam cu incredere ma aveati acum drept exemplu de "asa nu" in cadrul topicului de accidente. Si este doar un exemplu. Nu, nu cred in noroc ci in experienta pe care o am si in reflexe.

 

Atitudinea pe care o "ofer" este una de om cu capul pe umeri. Inteleg ca toti "ASII" se simt bine in pielea lor cand dau de cate un incepator care le pupa talpile, dar nu e cazul meu. Stiu, sunt arogant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu inteleg ca daca vrei sa traiesti pe doua roti trebuie sa fii arogant. Eu stiam ca e invers, atitudinea I'm the best, fuck the rest te baga in mormant.

Se mai schimba si tendintele astea, m-am ramolit, ce sa-i faci... :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De regula o furi tocmai cand imcepi sa ai incredere in tine... C'est la vie. Iar atitudinea "mie nu mi se poate intampla" dpmdv e daunatoare.

Apropo de cum s-a intalnit vlogerita cu asfaltul, era pe undeva o discutie in care unii sustineau ca, atunci cand nu ai experienta, nu franezi cu fata. Na, ca donsoara a franat fix cu fata!

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A zis clar, daca esti (cuvant urat) nu te uita. :/

 

P.S limp, ca tot ziceai ca motovloagarii si pre'tenii lor au inceput s-o dea de pamant... Nu vrei sa fim prieteni? Adu gasca guraliva si hai sa ne imprietenim.

Bine, o sa cazi oricum si tu si aia si dupa imi fac cont aici sa comentez cu "ti-am zis eu" ca sa-ti arat eu ca am avut dreptate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

. Nu mai aveam vizibilitate, asa ca voiam sa depasesc cat mai repede...................................

 

Ce sa vezi, in secunda imediat urmatoare trece si o masina.

 

Prietene ai povestit in 10 randuri o intamplare absolut banala, in care ai intrat tocmai din lipsa experientei!! Te imbeti cu apa rece daca tu crezi ca experienta e cea care te-a salvat in situatia respectiva. Daca ai fi avut experienta nu ai fi avut ce sa cauti in situatia respectiva, in fundul dubelor pe drum fara vizibilitate.

 

Sunt curios cati km ai pe 4 roti pe drumurile patriei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate dupa cum era de asteptat, au inceput vloggerasii si prietenii lor sa sa dea cu ele de pamant (2 accidente distincte). Momentan inca sterg comentariile celor care le spun sau recomanda sa invete sa mearga cu motoreta....

 

Va fi un sezon interesant, mai ales ca multi dintre ei abia au dat "lamaia" jos de pe numar primavara asta. Eu in calitate de muritor, nu-mi ramane nimic de facut in afara sa ma uit...

 

32076547_1827693187251657_45156960548673

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om trai si-om vedea

 

 

 

 

Ala care cade primul e periculos rau.

» Post actualizat in 08 May 2018 07:10

si cazatura fetei cu tutoriale de machiaj prin casca :

 

 

Cazatura tipica cu gume vechi si neaderente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Antagonizarea asta intre cei cu experienta in spate (unii cu evenimente pe propria piele sau prieteni morti ori cu urmari pe viata) si motociclisti mai noi (nu neaparat cei ce alearga dupa followers, astia sunt o specie aparte) nu duce la nimic bun.

Aia tineri nu pricep nimic daca le spui ca fac tampenii. Interpretarea e cel mai adesea: "se ia de mine, domle". Armata de comentatori de pe FB, YT, etc. nu face decat sa le intarasca opinia ca sunt criticati de pomana.

Pe de alta parte, astia "batrani" gresesc grav pentru ca cel mai adesea nu realizeaza ca experienta si sfaturile nu se pot transmite fara un canal de comunicare adecvat.... Am facut si eu de multe ori greseala asta.

E un cerc vicios care se lasa cu victime.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca intr-un final a inteles ce latra lumea la ea pe YT acolo...toti haterii....nu poate decat sa ma bucure acest lucru...

post-6340-0-07742400-1525766316_thumb.jpg

Editat de ashtray.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai si eu sunt unul din aia de da inimioare si alearga dupa followersi, cum ziceti voi, si vreau doar sa spun ca, dpmdv, conteaza foarte mult cum transmiti mesajul. Un "haha, eu ti-am zis, o sa mori curand" nu are la fel de mare efect ca un "Uite, din experienta mea, gresesti aici, aici si aici. Incearca sa faci asa si asa". Nu de alta, da' nu toti suntem pusti de 16 ani care au pus prima oara pe un fier.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cazatura tipica cu gume vechi si neaderente.

Prietenii ei vloggeri i-au zis ca a avut doar ghinion si tu vii cu din astea de racer...

 

Se pare ca intr-un final a inteles ce latra lumea la ea pe YT acolo...toti haterii....nu poate decat sa ma bucure acest lucru...

E foarte bine ca s-a bagat la curs.... asta inseamna ca a realizat ca sfaturile cu ghinon s-ar putea sa nu fie cele mai inspirate. Practic a zis ca vlogherii dar face ca racerii ipocriti :D ceea ce e ok dpdmv.

 

 

 

Pai si eu sunt unul din aia de da inimioare si alearga dupa followersi, cum ziceti voi, si vreau doar sa spun ca, dpmdv, conteaza foarte mult cum transmiti mesajul. Un "haha, eu ti-am zis, o sa mori curand" nu are la fel de mare efect ca un "Uite, din experienta mea, gresesti aici, aici si aici. Incearca sa faci asa si asa". Nu de alta, da' nu toti suntem pusti de 16 ani care au pus prima oara pe un fier.

Eu am zis in paginile din urma acum 2 luni sau cat era, ca esti singurul cu care sunt dispus sa vorbesc omeneste. Din pacate prietenul tau incisiv a dat-o cu p**li si delete mult prea repede, chiar in faza incipienta cand i-am vorbit frumos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba, numai prostii neimportante scrieti aici!

Pe unul nu l-am vazut sa fie interesat daca posteriorul domnitei, despre care s-a discutat aici acum cateva pagini, a avut de suferit. :)))

Parca se stabilise ca nu este tinut doar de pantalonii de piele, si ar fi fost pacat.

 

On: de ce nu tine mana domnisoara mana si pe ambreiaj, ci doar pe frana?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prietene ai povestit in 10 randuri o intamplare absolut banala, in care ai intrat tocmai din lipsa experientei!! Te imbeti cu apa rece daca tu crezi ca experienta e cea care te-a salvat in situatia respectiva. Daca ai fi avut experienta nu ai fi avut ce sa cauti in situatia respectiva, in fundul dubelor pe drum fara vizibilitate.

 

Sunt curios cati km ai pe 4 roti pe drumurile patriei.

 

Ai citit printre randuri si nu ai inteles nimic prietene.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Nu ma intereseaza cum te dai , cand , in ce perioada a anului , cati km faci ,cat esti de bazat ca mobrist si cu cine te certi pe tema asta . Din punctul meu de vedere fiecare merge unde vrea ,unde isi permite si merge pe pielea si pe banii lui . Nu ma intereseaza persoana ta ,ideea era sa intelegi ca nu e nimic de povestit atunci cand faci ceva banal , chiar daca pt tine e WOW .Trecand peste faptul ca pozele is penibile , ai si talentul literar al unei procariote . Arunca un ochi pe forum , sant cativa care chiar scriu bine /pun poze -nu etichete de bere- si o sa vezi diferenta .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v locked this topic
  • l.u.v unlocked this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...