Sari la conținut

MotoVloggeri Romani


AlfaMoto
 Share

Postări Recomandate

Yup, asta voiam sa scriu acum. Omul asta chiar posteaza ceva foarte ok. Din pacate momentan are sub 40k desi contentul e foarte calitativ. Si BanditVlog e destul de ok. Vreti sa vedeti un individ ce posteaza pe youtube numai mizerii si are subs peste aistia 2 mentionati ? Iuda za roadrunner. Si sunt convins ca se poate si mai rau.

O sa crească și el, nu are multi abonați pentru că nu înjură și nu rupe oglinzi in videoclipuri! Face filmulețe pentru alte categorii de oameni, care nu reprezintă majoritatea la noi in RO:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

No ca mi-am adus si eu aminte de vreo 2 fobii. Una e aia cu viteza prea mare pt ce poti, plus un mic de point fixation ca era sa o musc si eu ca 'ruginit' dupa vreo 2 ani cand am zis ca sunt la fel ca inainte (si nu eram nici atunci vreun pui de rossi) si a 2-a e treaba aia de o tot postam pe aici cand ziceam ca imi e frica de curbele necunoscute (sau si alea cunoscute) unde poti gasi nisip, balega, ulei/motorina (ca tot era un video pe aici anii trecuti) sau ca in cazul de fata - o mobra imprastiata; curbe care trebuie atacate cu o viteza decenta, cat sa iti permita sa mai pui o frana, sa ocolesti, macar sa indrepti nitel fierul sau ce alta solutie de moment iti trece prin cap. Inca o chestie de o tot vad des, e frana. 'Trebuie sa stii sa franezi'. Eu as zice ca la fel de bine trebuie sa stii si sa ocolesti obstacolele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasati-l pe RC B.... e la inceput. Doar 108 posturi nevinovate. Se prinde el cum sta treaba de pe la 500 incolo. Si dupa ce da o raita pe la politica :)

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce nu inteleg cocenii astia mici este ca trebuie sa ai o anumita experienta...niste multi km si sa treci prin niste situatii inainte sa faci clipuri educative...asta daca vrei intradevar sa ajuti...daca vrei circ...ala poti de la orice varsta...preferabil cat mai tanar..ca sa fii cat mai penibil

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum să vii pe forum și să-ți spui părerea? :D

Mai usurel cu victimizarea asta voalata. Si aia care va spun ca sunteti penibili tot cu parerea isi dau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu altii cum sunt, dar sa va spun povestea mea.

Umblu cu gopro (hero 2) pe casca de ani de zile. Pana prin 2016 ma cacam pe mine sa adun content. Am postat cateva cacaturi pe jewtube, unele mai bune, altele mai rele. Treaba e urmatoarea: tre' sa umbli dupa content, tre' sa "ti-o cauti". (cuvant urat) ma-sii, ma uit la astia micii si-mi dau seama ca dupa atatia ani pe mobra tot ce vreau e sa ma plimb linistit si sa ajung din A in B in siguranta. Ce (cuvant urat), mi-a taiat unu' fata. Asa, si? Se intampla zilnic. Sa-l bat? Pot. Si pot sa-l bat rau. Si fac si vizualizari. Da' cine-mi apara gaoaza-n parnaie? Subscraibarii? M-as mira. Sa ma ingurgutez si sa ma dau la limita sigurantei pentru 100 de parai pe luna? Inmormantarea costa mult. Spitalul si mai mult. Cine plateste? Subscraibarii? Ete (cuvant urat). Nu mai pun ca ii distrug pe toti oemanii apropiati, ca na, bou' de la groapa nu se intoarce. Sa le fac asta pen' ce? Pentru faima? (cuvant urat).

 

Nu gasesc cacaturi demne de jewtube in trafic. Una pentru ma straduiesc sa evit cacaturile, si alta pentru ca atunci cand se intampla imi bag ceva si merg mai departe, daca nu m-a tavalit, e de bine. N-o sa invete conservaru' sa conduca doar pentru ca il injur eu de curva aia de ma-sa.

 

In 2016 am postat ultimul video. In care un sex oral cu craci imi rupe oglinda la semafor si pleaca mai departe. Fara urmarire. Fara injuraturi. Si totusi video ala mi-a adus o groaza de subscriberi pentru ca se numea "am rupt oglinda-n trafic". Pe bune? Sa nu mai pun ca subsciberii aia au media de varsta 16 ani si comenteaza cacaturi gen "io faceam si dregeam". Hai sictir ba, nici laba nu stii s-o faci cum trebuie da' imi explici mie ce si cum pe interneti. Sau "posteaza mai des ba!". Mars ma, nu ma plateste ma-ta sa-mi risc pielea-n trafic pentru tine.

 

Si ma tot gandeam sa ma apuc de vlogging pe bune. Sa adaug microfon la cacatul ala de camera si sa aberez pe teme importante. Da' pe urma m-am gandit: "Pen' ce bilute? Pen' cine?". Pentru niste pustani gaozari? Am lucruri mai importante de facut in viata.

 

O sa port in continuare camera, e buna la adunat amintiri frumoase sau in caz de "Doamne-fereste". Da' de postat pe jewtube, mai rarut ca-i mai dragut. Prefer sa-mi filmez porcusorii de guineea si sa-i pun pe youtube, macar aia insenineaza ziua privitorilor. Si poate asa scap si de pustii de 16 ani, ca nu e cul sa pui filme cu porcuti.

Editat de Wolfman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt o gramada de teme pt vlog, nu numai road rageuri si mersul la curve din care ies niste clipuri de care peste 2 ani ti-e rusine daca esti om cu scaun la cap. Eu de exemplu as face un vlog de travel cu trasee frumoase in Romania si nu numai, adresat strainilor. Cu puncte de plecare, cazari bune, popasuri, locuri unde se mananca bine, tot tacamul. In felul asta te adresezi unui public matur si mult mai larg, si nu pre-puberilor care n-au luat bataie cand erau mici ca asa scrie in cartea de parenting. Oamenii care merg touring oricum fac asta, filmezi calatoria si pe urma te pui pe editat si cu un pic de talent iese ceva interesant si mai ales folositor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebe ceva talent la editare ca sa vada strainii ca sunt si drumuri pe care sa mearga! Cam cum se poza pe vremuri plaja de la Venus in prim planul hotelurilor din Cap Aurora, sa dea bine in pliante! :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la naiba, stati pe aici si le faceti vizualizari loozerilor astora (si deci bani), in loc sa vedeti un royal jordanian sau mordeth13....

Cam cat estimezi ? ( la bani ma refer )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v locked this topic
  • l.u.v unlocked this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...