Sari la conținut

MotoVloggeri Romani


AlfaMoto
 Share

Postări Recomandate

Acum 32 minute, ovi_ice a spus:

Voi stiati ca omu asta de la Long Way Home e din Ro ?

Pai are niste clipuri de la inceputurile canalului, cum iese el cu GS u in curte, pe zapada, te doare mintea:)))

Apoi iese  tot asa, pe stradute, pe langa Ploiesti parca. Ar fi trebuit sa iti dea de gandit si engleza lui, are un accent zgariecios, specific noua, balcanicilor :)

E amuzant, cum isi da el cu parerea despre orice, fara sa fi mers, sau macar vazut de aproape.  Pe toate le stie, ce mai. Cum apare ceva pe net, hop si el clip.

L-am urmarit o perioada,sa vad ce produce, dar pas.

Editat de Adrian M.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 12 minute, Adrian M. a spus:

ceva pe net, hop si el clip

Foloseste niste retete clasice ca sa mearga treaba pe YT,
Despre continut :) pentru mine din cei cunoscuti este Ryan si Lolo, restu umplu banda 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-as fi asteptat sa fie roman avand in vedere calitatea filmarii de interior (acolo trebuie lumini, blende, etc). Adica omul a investit in setup, nu gluma. Gen la acelasi nivel cu TMF si altii de prin UK/US.

No offence pt vloggerii romani, dar ma mai uit la clipurile lu Predoi (pemotoare), care teoretic e cam cel mai cunoscut si vizualizat dintre romani ca si canal moto, iar acolo calitatea filmarii e de cele de multe ori "de garaj". Cel putin ce prezentari la echipamente faceau in biroul lor din Pipera (si mai apoi intr-un garaj propriu-zis) lasa mult de dorit. Iar restu din ce am vazut doar fugitiv se bazeaza doar pe filmari in trafic cu GoPro-ul si multa gargara.

 

LEDIT: accentul ca accentul...putea sa fie Polonez, Ceh, etc - eu la astea m-am gandit initial (oricare tara vestica are mai multa apa calda ca noi si deci individual ai posibilitati financiare pentru productie/echipament bun).

Editat de ovi_ice
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai de fel ce vreti? calitate continut sau calitate imagine/montaj - impreuna sunt mai rar.

A se nota, cetatenii astia fac si vor sa faca mai multi bani din treaba asta, daca lumea vrea parbriz electric - producatorul da parbriz electric si creste pretu la premium. Daca lumea vrea imagini cu drona, astia isi cumpara drona si tot asa.
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Eu cred ca mai relevanta decat imaginea pompoasa, este informatia primita.

 

Recunosc ca atunci cand lucram in afara Romaniei, imi era tare dor de tara mea si ma uitam la BucharestBikeTraffic sau alti vlogari care NU ofereau informatii relevante dar care aratau tara, orasele dragi mie, uneori ma uitam la BucharestBikeTraffic si pe mute (injura prea mult/este prea agresiv).

 

Acum fiind in tara de exemplu, nu mai "inghit" vlogurile adica gargara, prefer documentarele, rezumatele din care primesc informatii clare si exacte asupra unui subiect anume.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Ce oameni rai.. 😂 Acuma nu tre' sa fim toti mari iutubisti. E doar o compilatie din ce mi s-a parut mie mai relevant. In primul rand e pentru mine, sa tin o oarecare evidenta a ce se intampla in jurul meu. Apoi... pentru cine mai vrea sa-si piarda timpul uitandu-se la content usor de digerat. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok :) hai sa iti las niste feedback ca sa iti imbunatatesti urmatorul episod.
Faza cand mergi 3 minute in spatele masinii de scoala si mai si zici 'ba n-am vazut asa ceva' nu e prea interesanta nu mai pune din astea
In schimb cu contentul relevant a fost cand era sa te calce tramvaiul desi aveai cedeaza, si era si politia la 5m, mai pune din astea
Iar cand a trecut ala pe langa tine la colentina, a fost neplacut insa o sa inveti sa te uiti mai des si in oglinzi, trebuie sa stii tot ce misca in jurul tau in toate directiile, acum ca esti incepator poti sa faci abstractie de ce se misca pe sub tine sau pe dreasupra, e suficient doar in plan orizontal

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate am exagerat, dar masina de scoala mergea cu 20km/h si mai si bloca traficul aiurea. Am oprit prea din scurt la tramvai, adevarat, n-am fost atent si imi asum greseala.

In schimb la faza de la Colentina, daca nu eram cu ochii in oglinda ala se urca pe mine, daca te uiti atent o sa remarci ca m-am dat mult la dreapta tocmai pentru ca am vazut ca vine cu viteza.

De avioane si cartite aveam sa ma mai feresc, ca-n rest... 😂 Mersi de feedback!😌

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salutare

 

de curand am facut un canal de youtube si am filmat cativa dintre prietenii cu care ies la plimbare ...

M'ar ajuta enorm un subscribe si un like

PLS nu dati cu hate legat de stilul de condus... fiecare cunoaste ce este bine si ce nu ... eu doar am luat filmarile si am facut partea de edit

 

 

Editat de benilika
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau să dau cu hate dar să ai 240 + pe anumite sectoare de drum e ca și când ai juca ruleta rusească. 

Văd că ai un copil la avatar..gândește-te la ea.  Big balls is not a big thing..at the end of the day. Alte lucruri sunt mai importante pe lumea asta.

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cumpara-ti un reportofon Zoom H1, sau Zoom H1n pe care-l plasezi in "portbagaj", sau in rucsac avand protectia la vant montata (deadcat).
Setarile pentru el le gasesti pe youtube.
Va trebui sa faci sincronizare audio in post, dar rezultatele sunt foarte bune.

Uite un video mai vechi:
 

 

Editat de Kosh
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu ma asteptam la altceva 😄

Cel mai constructiv coment mi se pare cel al lui GoodKat si Kosh

Daca intereseaza pe cineva voi incerca sa raspund:

 

1 muzica este pe fundal deoarece nu am microfon extern si se aude vantul foarte puternic deci incercam sa complectez cu ceva

2 partea cu sala este doar pentru simplu fapt ca am vrut sa creez un fel de poveste ( cele fara poveste au 300 views )

3 titlul ce contine big balls este pus pentru " clickbate " ( aici am vazut ca algoritmii youtube functioneaza mai bine cu, clickbate ). Eu vreau doar sa trec de pragul de 1000 subs si orele de vizionare pentru a da drumul monetizarii. 

4 stilul de condus stiu ca este agresiv sau cum zic haterii "slab , de toata jena , etc." dar pana si eu ma regasesc dupa 1 an de permis moto sa merg cu 200 din simplu motiv ca imi place acel feeling de putere si aici chiar daca toti va dati piloti si ca voi mergeti tare doar pe circuit stiti ca la fiecare iesire cu motorul depasesti limitele impuse in trafic oricat de sfinti ati fi oricare dintre voi dar de dragul discutiei sa zicem ca doar eu merg tare 

5 am spus sa nu dati cu hate ca nu sunt nebun si stiu ce am postat si am presupus ca vor continua cu astfel de comentarii dar pana la urma fiecare isi are dreptul la parere dar comentariile asumati si maturizeaza'te esti slab , patetic , eu merg mult mai bine s.a.m.d le cunosc si sunt constient de ele.

 

Eu ceream ajutorul vostru care nu stiu cat costa ( o simpla abonare ) dar cred ca ma descurc si singur se pare :)

PS va multumesc de feedback anyhow

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E bine că ai zis.. de unde ai apărut? Ai de un an permis și ai constatat că poți să faci bani dacă vloguiești, altfel nu poți?  Vrei să impresionezi puștanii și puștoaicele ca să dea subscribe, să fii modelul lor de conduită în trafic. Ce e în neregulă cu tine, câți ani ai? La viteza aia ești o bombă cu ceas pe drum și pot muri oameni nevinovați din cauza teribilismul tău infantil..dacă la copilul tău și la tine nu te gândești măcar gândește-te că poți afecta multe famili prin stilul ăsta de condus, oameni care poate nu au greșit cu nimic , nevinovați. Pentru binele tuturor inclusiv al tău îți doresc să rămâi fără permis repede. Du-te pe circuit și fă ce vrei tu , pe stradă nu ai voie să faci asta..să imi pui familia sau pe mine sau pe alții în pericol. 

 

Dacă ai cojones spune nr de înmatriculare motor , asta înseamnă să fii mega asumat și matur.  Dar ce zici, te ține? 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, benilika a spus:

Eu ceream ajutorul vostru care nu stiu cat costa ( o simpla abonare ) dar cred ca ma descurc si singur se pare :)

PS va multumesc de feedback anyhow

Hai sa iti raspund la subiect.

1-ti-a dat deja un coleg ideea. Trebuie microfon , fie iei ceva compatibil cu camera cu care filmezi, si asa scapi de sincronizare, fie iei un microfon standalone si o faci tu.

2-tine de gusturi. Stilul asta de "golaneala" nu i pentru toata lumea. Prinde la pustani , clar.

3-clickbait, nu clickbate. Si e o practica de 2 lei. Mai pe romaneste, inseamna sa ne pacalesti cu ceva, ca sa dam click. Iar, prinde la pustani, nu la adulti. Uncool, ca sa zic asa. Monetizare? E clar, de fapt tu incerci sa faci niste clipuri asa cum ai mai vazut pe la altii, ca sa aduni like uri. Si apoi, banu gros :)) Succes, ce sa zic. Daca asta i continutul, public tinta doar pustani de 12 ani ,asta i nivelul....

4-Stilul ala de condus nu i sanatos. Ai macelarit fraza de la punctul 4 grav, mai pune si tu punct si de la capat. Iar asta cu merg tare imi asum, e o prostie. Ai si o faza in clip, vine colegu cu big balls tare si da de un tractor, iese in depasire cam la orb cu 170, si din fata masina. Asta e reteta dezastrului, cand tot iti joci cartile asa, riscand aiurea, ai sanse sa o dai de gard. Nu i doresc asta. DAAAR, in acelasi timp, imi doresc sa nu fiu eu cel care vine normal din sens opus, si se trezeste cu zmeul cu 200 in curba fara vizibilitate, in depasire.

5-ai postat pe un forum. Asta presupune implicit ca esti deschis-dispus la discutii. Replica asta cu NO HATE e o mare tampenie. NU vrei comentarii, nu posta pe un forum. Dreptul la replica , la exprimare, nu merge cu NO HATE ul asta. Posteaza pe iutub, si opreste comentariile, daca nu ti le doresti. Si vei fi zen, doar cu energii pozitive, vei trai in bula ta de fericire :P

Ehee, tu cereai abonarea. Aia vine cand ne place continutul si dorim sa l urmarim. Tu ai adunat APROAPE TOATE CLISEELE posibile, si ai facut un clip. Ca sa vezi, multora nu le place. Ma repet, daca publicul tau tinta il reprezinta pustanii de 12 ani, e ok, de ce ti-ar pasa?

Nu ne place, dam cu hate, ca atat stim noi, motociclistii astia satanisti cu burta, fara muschi , pe care nu sar gacicile la final de clip!

 

Editat de Adrian M.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 22 ore, benilika a spus:

Salutare

 

de curand am facut un canal de youtube si am filmat cativa dintre prietenii cu care ies la plimbare ...

M'ar ajuta enorm un subscribe si un like

PLS nu dati cu hate legat de stilul de condus... fiecare cunoaste ce este bine si ce nu ... eu doar am luat filmarile si am facut partea de edit

 

 

Am vrut să scriu un feedback mai complex, și mai general,  dar îmi dau seama că nu înțeleg scopul acestor clipuri și probabil nu fac parte din publicul țintă. Singurele clipuri moto la care mă uit sunt: review-urile pentru un model anume, clipurle cu accidente unde încerc să îmi testez capacitatea de a anticipa acțiunea (și să învăț ce să nu fac) și clipurile cu unii care se dau tare pe circuit sau tare și (relativ) ÎN SIGURANȚĂ pe stradă (ca să învăț ce e bine să fac).

 

Genul ăsta de "vlogging" cu "clickBAIT" (cu "bait" de la momeală) mi se pare ușor penibil, periculos și plictisitor și nu cred că se adresează motocicliștilor. Problema e că nu îi vad scopul: Cauți admiratori? (dacă ai standarde suficient de joase și  doar vrei admiatori prepuberi, din ăia care vin la semafor să "bată pumnul", ești pe calea cea bună, a-la MotorBike) Vrei să faci profit ... big $$$? (să știi că nu e așa ușor, tehnic vorbind, deci mai ai mult de muncă)

 

Dacă chiar ai permisul de doar un an, numărul ascuns sub șa, și te dai cu S1000 cu +240 km/h și tai curbele pe contrasens ... îți urez mult noroc, și ție și nouă celor din jur, pentru că ai multă nevoie! Probabil încă nu ai căzut sau nu ai trecut printr-o situație "maro".

 

 Și dacă te liniștește cu ceva: să știi că nu o sa fii niciodată cel mai rapid (deci nu mai încerca asta, încearcă să mergi corect și sigur), să știi că gagicicle nu se uită la "motoare" bălind (TOATE preferă o mașină mișto), și să mai știi că cine o să te felicite pentru genul ăsta de bravuri stupide sau alte acțiuni riscante nu îți vrea binele și nu o să-ți aducă supă la spital sau flori la groapă!


Mult noroc la rulare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v locked this topic
  • l.u.v unlocked this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...