Jump to content

Problema Mercedes vito 112 ,an 2000


Recommended Posts

Salutare ! Am o problema cu mașina. Nu îmi pornește. Acum două săptămâni am fost cu ea in service , in Romania . Am schimbat ulei, filtre și termostatul. Isa de atunci a început să îmi pornească greu . Rămâne fără motorina . Am montat o supapă de sens pe furtunul de tur ,pentru că vedeam că motorina se întorcea pe furtunul și se auzea cum scapă aer pe undeva . Acum sunt in Germania , și am depistat pe unde ia aer . Ce as putea sa fac acum că sa pot sa o pornesc ,având în vedere că e Duminică. .. mi s-a aprins și EDC in bord.

» Post actualizat in 24 Jun 2018 10:11

Revin cu video in 10 minute

» Post actualizat in 24 Jun 2018 10:23

» Post actualizat in 24 Jun 2018 10:40

Am zis sa ii pun niste super glue , că așa ceva am prin casa . Dar nu știu dacă fac bine ... Aștept niste pareri

» Post actualizat in 24 Jun 2018 10:41

Nu înțeleg de ce am EDC (electronic diesel control) când mecanicul mi-a spus că nu am pompa electrica de motorina

Link to post
Share on other sites

Întrebarea era : ce as putea sa ii fac sa o pornesc azi, duminică.

Oricum , am pus superglue acolo și văd că a pornit . Am mers 10 km , am ajuns acasă și am oprit-o . Becul cu EDC tot aprins sta , mai mult sta și becul ăla de la bujiile incandescente aprins. O las vre-o 10 minute sa vad cum pornește .....daca pornește .

» Post actualizat in 24 Jun 2018 11:37

Oare o fi vre-o problema faptul că busonul de la rezervor , pe unde alimentez , nu etanșează bine ? L-am uitat pe mașină și am plecat ... L-am calcat vre-un tir că mi l-am turtit și acum nu se închide cum trebuie . Face cumva vacuum cu rezervorul ?

» Post actualizat in 24 Jun 2018 11:38

Auto corectarea asta mă f... Rău de tot

Link to post
Share on other sites

Puteți închide topicul ! Mulțumesc pentru ajutor =)) ...

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...