Sari la conținut

caut mecanic moto Bucuresti


Postări Recomandate

ciao

 

Caut un mecanic moto doar in Bucuresti, si acel gen de mecanic care pune doar el mana sau mic service unde oamenii care lucreaza acolo o fac cu pasiune deoarece de mecanici care imi baga suruburi gresit pe filet ca le e lene sa ii dea cateva ture cu mana sunt satul. Stiu ca imi va fi greu sa il gasesc dar sunt sigur ca nu sunt singurul nebun care doreste sa lase un fier si cand se duce sa il ia, ca este gata, o face cu geanta de voiaj si pleaca in ture de sute de kilometri.

Inteleg foarte bine mecanicii care sunt aglomerati deoarece sunt buni, nu am pretentii la timpi scurti de lucru dar tin la calitate si respect.

 

Caut reparatii mici si normale pentru motociclete din perioada 1990-2010, nu restaurari generale sau modificari.

 

Va multumesc pentru orice recomandare.

 

PS: imi aduc aminte de la cineva ca ar fi un mecanic cu mic service prin Pantelimon. daca stie cineva ceva as fi recunoscator.

 

Nu stiu daca este postat corect, un administrator, daca considera altfel, rog frumos sa il mute.

Editat de ema_mann
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prin pantelimon sunt urmatorii : sorin , trancanici si papuc . Sorin e vis a vis de spitalul malaxa , papuc e in spatele spitalului si trancanici in faur . Daca vrei eu iti pot da nr lui sorin . Toti trei sunt buni si genul mecanicului pe care il cauti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zenklawa Garage. Google it.

Sau citeste topicul dedicat de aici de pe forum :lol:

 

@alex_en: Ai vazut acolo ca e vorba si de mobre din '90 si te gandeai deja la scorurile date de autodata? Ka-ching!

Money-make-it-rain-GIF.gif

parca nu te interesau clientii de pe forum...

 

@ema_mann: Incearca la TNG, la Ambulanta Moto sau la Bogdan, de la padurea Baneasa. Si la Grant Racing Garage mai am prieteni care se duc si sunt multumiti. :cheers:

Editat de gogO.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Si NU Goracing!

Am fost la ei pentru o constatare mecanica si electrica, la cald nu-mi sta la ralanti (Honda Cbr 600 F3). Am platit 2 ore pentru aceasta diagnoza si am plecat nemultumit. Mi-a curatat mufa de la alternator, si a descoperit ca-mi lipsea un fel de dop de la un carburator si de aceea nu-mi statea la ralanti. Cert e ca atunci cand am vrut sa plec de la ei, mufa de la cric era scoasa (mi se oprea motorul cand dadeam a intaia). Am ajuns acasa iar a doua zi am plecat la munca cu ea, si ce observ? turometrul o luase razna pana intr-un final cand la unirea mi-a taiat curentul, dupa 20 min de impins ma uit la mufe si observ ca mufa de la alternator era scoasa, o montez a pornit imediat. Cand ajung acasa dau rezervorul jos sa o pozitionez in locul ei, ce descopar? ....furtunul de preaplin de la rezervor lipsa si mi-e tare greu sa cred ca a cazut el asa ...

Evident ca nu am primit nici un diagnostic, am pierdut o zi de concediu si banii pe 2 ore de manopera, dar m-am ales cu acel dop la carburator.

 

Am fost la ei "cu inima deschisa" ba chiar, mecanicul mi-a zis de vreo 2 ori sa plec de langa motocicleta si am respectat lucrul asta, am zis ca stie omul ce face ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci problema ti-au rezolvat-o :D

La un service mai cu staif nu prea te lasa sa stai langa ei.

 

Prin '99 un prieten avea Tico, nu-i tinea ralantiul, carburatie, cum ca tot romanul ce avusese Dacia, am vrut sa ne repezim la surubul de dozaj sa nu aiba o scama. Nu l-am gasit si hai la Radacini in Vitan. Dupa constatare am fost anuntati ca are o valva electromagnetica ce e blocata ce cost tz.. lei. Omul nu avea malai pe el asa ca am pus aparatul de masura pe valva sa verific daca e bobinajul bun, masuratoarea a fost pozitiva in consecinta am scos-o, am "dat de pamant" de cateva ori cu ea si a mers cel putin 6ani dupa care a dat omul masinuta.

 

Cam si asta ar fi un motiv ca nu cumva sa le furi painea plus ce zici tu sa nu vezi cat lucreaza la ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
La 10.07.2018 la 20:59, caracterincompatibil a spus:

Fugi de redmotors.e doar gura de ei.celebrul țepar...skandal.vezi ce spune Răzvan din axxa

Chiar că țepar ! Am comandat la RedMotors, printre altele, o baterie Exide, am plătit pt. baterie Exide, și...... am primit baterie Landport ! Ambalare catastrofală, factură lipsă, niște ȚEPARI ORDINARI !! De evitat. Sunt convins că și pe linie de service sunt la fel de catastrofali. 

Editat de cristi_motors
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...