BMW RIDER Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Colegul cartcotas Xt parca nici japonezii nu mai fabrica motociletele in Japonia. Sunt putine modele care se mai asambleaza acolo de obicei gamele de varf la fel ca la orice marca consacrata. deci daca e european si e asmblat/fabricat in India sau China e de rahat daca e japonez asamblat /fabricat in taiwan e super!! Voi chiar credeti ca Honda, Kawa, Yamaha, Suzuki fac motocilete din caritate? Fac si ei pt profit la fel ca si concurentii lor din europa sau SUA. Quote Link to post Share on other sites
TheHuskyCrobats Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Eu am vazut-o la Pitesti, e frumusica, alb perlat daca nu gresesc. Nu am intrebat de test. Quote Link to post Share on other sites
MYMOTO Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 Eu am vazut-o la Pitesti, e frumusica, alb perlat daca nu gresesc. Nu am intrebat de test.Da, la Pitesti s-au vandut deja cateva, si este si una disponibila pentru teste. Momentan doar la Arad si Iasi nu mai sunt pe stoc, in rest toate magazinele din retea au cel putin cate una inmatriculata. Quote Link to post Share on other sites
xt600 Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Colegul cartcotas Xt parca nici japonezii nu mai fabrica motociletele in Japonia. Sunt putine modele care se mai asambleaza acolo de obicei gamele de varf la fel ca la orice marca consacrata. deci daca e european si e asmblat/fabricat in India sau China e de rahat daca e japonez asamblat /fabricat in taiwan e super!! Voi chiar credeti ca Honda, Kawa, Yamaha, Suzuki fac motocilete din caritate? Fac si ei pt profit la fel ca si concurentii lor din europa sau SUA. Intr-adevar, nici japonezii nu mai produc toate modelele in Japonia. Multe din modele sunt produse la diviziile lor din Europa, State, in functie de piata. Parca ai alta garantie a calitatii cand cumperi o Yamaha, Honda, etc, facuta undeva in UE, decat in India, nu? Desigur, mai fac motociclete si in Taiwan, Malaezia, dar motocicletele alea sunt 100% conceptie japoneza, executate la standardele cerute de japonezi, pentru ca la controlul calitatii sunt japonezi. Mai mult, o mare parte din motocicletele produse in tarile din Asia-Oceania, sunt destinate acelor piete. In alta ordine de idei, eu nu cunosc vreun model facut de un brand nipon, care sa aibe motor chinezesc, indian, austriac, etc. Din pacate, branduri cu multe fite din Europa, nu numai ca produc motocicletele in tari din lumea a treia, dar apeleaza, mai nou (din dorinta de a maximiza profitul), la motorizari chinezesti. Principial vorbind, daca dau 14000 de euro pe un BMW F850 GS, vreau un motor german, nu o chinezarie. Ce garantie am ca voi putea exploata acel motor macar 3-4 ani, fara sa stau mai mult prin service? Nici una. Cand luam decizia de a achizitiona o masina, motocicleta sau orice alt produs ce implica o investitie mai mare, vrem sa stim pe ce dam banii aia. Corect? In aceste conditii, pe banii mei imi permit sa fiu carcotas. Quote Link to post Share on other sites
MYMOTO Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 Buna seara, Rugam, daca se poate, sa pastram linia topic-ului, si anume Dominar400. Dorim sa raspundem la toate intrebarile, si sa invitam cat mai multi dintre voi sa testeze motocicletele noastre... Multumim, Echipa MYMOTO Quote Link to post Share on other sites
valentin.urda Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Salutare! Daca sunt incepator (am mai putin de un an experienta) pot participa la ridetest? Quote Link to post Share on other sites
MYMOTO Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 Salut Valentin, Sigur. Treci pe la Cotroceni, cand ai timp. Cu stima, Echipa MYMOTO Quote Link to post Share on other sites
raluca_carlan Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Da, la Pitesti s-au vandut deja cateva, si este si una disponibila pentru teste. Momentan doar la Arad si Iasi nu mai sunt pe stoc, in rest toate magazinele din retea au cel putin cate una inmatriculata. dominar-homepage_03.png Daca vreau un test la Pitesti cu cine iau legatura? Telefon, ceva? Quote Link to post Share on other sites
MYMOTO Posted July 26, 2018 Author Share Posted July 26, 2018 Buna seara Raluca, Ai datele de contact aici: http://mymoto.ro/pitesti.html Cu stima, Echipa MYMOTO Quote Link to post Share on other sites
caracterincompatibil Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 as vrea sa fac maine un drivestest,la magazinul din cotroceni,e disponibil un dominar? Quote Link to post Share on other sites
SONYC Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Salutare, am fost, am testat, povestea o gasiti AICI Multumesc MyMoto Spor! Quote Link to post Share on other sites
Maximo74 Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 salut, am inteles ca acum pretul fata TVA este 2999e,sau gresesc eu!? Quote Link to post Share on other sites
MYMOTO Posted October 3, 2018 Author Share Posted October 3, 2018 Salut, As este. Avem o campanie facuta cu sustinerea directa a fabricii. 2999 EURO + TVA. Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 acum vin eu cu abtibildul de 600. Parca e alt prag psihologic la 2999 fara tva. Quote Link to post Share on other sites
TheHuskyCrobats Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Da, la Pitesti s-au vandut deja cateva, si este si una disponibila pentru teste. Momentan doar la Arad si Iasi nu mai sunt pe stoc, in rest toate magazinele din retea au cel putin cate una inmatriculata. dominar-homepage_03.png Vad una alba - parca - foarte des, pe DN7, vine de undeva de mai jos de Stefanesti Quote Link to post Share on other sites
Maximo74 Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 (edited) deci, pret final in jurul a 3600 e Edited October 3, 2018 by motonot Quote Link to post Share on other sites
Maximo74 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 modelul 2019 a ajuns in Rom,daca da la ce pret? multumesc! Quote Link to post Share on other sites
einstein1984 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Asa de buna a fost motoreta asta ca mymoto vad ca nu o mai vinde.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts