Sari la conținut

Problema turatii Suzuki GS500F


Postări Recomandate

Salutare!


De curand am avut un mic accident cu motorul (Suzuki GS500F) si am cazut cu el pe partea dreapta undeva la 40-50km/h.Toate bune si frumoase, dupa doua saptamani cand m-am urcat din nou pe el a inceput sa-mi balbaie motorul in ideea in care daca in treptele de viteza 1,2,3 trece de 6 mii de ture(dar mai greu), dintr-a 4 incepe sa-mi balbaie motorul iar intr-a 6 nu mai vrea sa treaca de turatia de 6-7 mii blocandu-se la 130km/h. Problema este urmatoarea: Asta o intampin doar daca trag maxim de gaz, daca e sa trag undeva la 60% de maneta, motorul se duce pana in 150-160 km/h dar nu trece de viteza asta. Problema nu e de viteza, problema e ca in depasiri nu-mi mai trage cum imi tragea dupa turatia asta.


L-am dus la mecanic, reglat,sincronizat,curatat carburatoarele, tot la fel face.Am schimbat bujiile,verificat fise,schimbat furtune de benzina,curatat robinet,curatat sita din rezervor, nimic.Face la fel si pe ON, PRI sau RES.


Filtrul de ulei si aer schimbate la fel si uleiul acum o luna, la relanti sta foarte bine si trage foarte bine pana in 6 mii de ture.


Motorul nu a stat mai mult de 30 sec culcat iar socul nu a fost mare intrucat nu mi-a spart nimic la el, doar carena putin zgariata.


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...