Sari la conținut

Inca 2 roti, trotineta electrica.


Postări Recomandate

Fac poza dar când ajung acasă:) zilele astea.si daca fac poza imi trimiți un porumbel cu piulita sau Cum? Oricum o sa fie amuzant ca nu ai cum sa iti dai seama din poze. Ramane sa ma duc la flanco sa le cer piulite de rezerva, ca de la ei am luat-o.

Parca si vad: buna ziua, am cumpărat acum 3 luni o trotineta de la dvs si au început să îi cada piulitele, garanția acoperă piulitele sau o băgăm în service? Hahaha

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 74
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Eu cred ca or sa imi dea, m-am ales cu extra încărcător am doua:) cadou. Băieți buni, nu le-am cerut neaparat, am zis ca ar fi misto sa am doua si sa tin unul acasa si unul la munca sa nu fie nevoie sa il port cu mine tot timpul.

 

Du.te la Flanco, o sa te umple aia de piulite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am procopsit cu chestia asta, https://www.emag.ro/bicicleta-electrica-freewheel-ebike-1-baterie-lg-viteza-30-km-h-autonomie-40-50-km-motor-250w-roti-12-inch-negru-5949023221090/pd/DYRMRFBBM/, de care m-am folosit o luna, ghiciti voi de ce, si am fost foarte multumit de ea si voi continua daca si cand ma va lasa vremea. Mai taiati vreo 10-20 % din ce se lauda astia si cam pe acolo sunt "performantele". Traseul a fost: Dr. Taberei (Romancierilor) - Eroilor - Metrou - Pantelimon - Avia Motors (aprox. 3 km). Imi era suficienta incarcarea de acasa, la intoarcere ramanea 30 % din baterie. M-a dus si direct (fara Metrou, 17-18 km) dar trebuia incarcata la destinatie. Concluzia este ca duce cam 25-30 km autonomie, depinde de cat de greu este calaretu' (95 kg cu ambalaj) si ce dealuri ai de urcat. Are avantajul rotilor de diametru mai maricel decat o trotineta. Important pentru viata bateriei este sa mergi cat mai constant, fara multe porniri de pe loc si atunci ajutor din picioare. Se pliaza ghidonul, luat de toarta si urcat in mijloacele de transport in comun cand ai de traversat pasaje supra sau subterane. Concluzia, distractiv. Recunosc, nu am prea respectat regulamentul de circulatie, mergeam pe unde se nimerea mai bine, semafoarele erau ... optionale, ... cu ochii in paispe, bineinteles.


» Post actualizat in 30 Jul 2018 19:41


Cred ca mai bine folositi: https://www.freewheel.ro/in-stoc/bicicleta-electrica-freewheel-ebike-1-autonomie-40-50-km-viteza-30-km-h-motor-de-250w-brushless.html, poate merge, EBike 1

Editat de PoliBuc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu respect semafoarele ma dau jos de pe ea când traversez strada pe la trecerea de pietoni :) sa faci si tu Asa :) ca altfel "defaimezi" trotinetistii din întreaga lume.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce model e decat daca citesc pe ea, nu auzi ca am avut criterii de selecție diferite, nu marca? Ceva cu eco eco stai sa caut pe net si revin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:))) sa stii ca si eu mi-am zis ce afacere am făcut, mi-am luat permisul e inca fierbinte si m-am proptit în primul flanco sa imi iau trotineta. Primesc si intrebarea, nu stiai ca trotineta se conduce fără permis cat. A? Nu mi se pare ridicol, mi se pare amuzant.

» Post actualizat in 30 Jul 2018 20:00

Eu inteleg ca e bine sa incepi pe o motoreta mai blanda, mai docila, dupa ce iei permisul dar deja devine ridicol.

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea nu am primit-o de la flanco, ca nu am avut vreme sa le spun ca am permis moto si am venit sa o iau de la zero cu trotineta..

 

Gata, m-am liniștit !

 

Credeam că la trotinetele astea e ca la arme, nu poți să le cumperi până nu prezinți permisul . :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:)

 

În altă ordine de idei ce urăsc cel mai mult este când imi dau peste glezne cu ea. Cand trebuie sa o ridic si nu o prind bine si imi vine peste picioare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu inteleg ca e bine sa incepi pe o motoreta mai blanda, mai docila, dupa ce iei permisul dar deja devine ridicol.

E mai putin ridicol decat sa.ti iei direct 600cmc si sa cazi cu el la fiecare curba. Vorbesc de cazuri concrete.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare cea mai tare gaselnita trotineta electrica. Am un Bosster S de la ETwow si ma surprinde de fiecare data cat de usor e de mers cu ea. Cand am cumparat-o am mers mai mult cu ea prin Bucuresti decat cu mobra, si mobra era la fel de noua :D. Pentru drumuri scurte de cativa kilometri sau pentru plimbari prin parc e fix ce trebe. Merge sa faci si cumparaturi cu ea daca iti iei un rucsac. Ale dracu de folositoare. In sector 3 onor primaria si-a facut insa un obicei din a inlocui tot asfaltul cu piatra cubica, care e pusa prost si la cateva luni e plina de denivelari si colturi iesite. E aproape imposibil sa mergi cu trotineta pe asa ceva, iar pistele de biciclete, desi sunt legale si despartite de trotuare, sunt folosite fara nicio jena de pietoni. Cred ca mi-am loat cateva mai mult sex oral dupa ce am depasit ametiti iesit la discutat pe telefon in mijlocul pistei de bicicleta.

 

Incepe sa ma ingrijoreze in schimb tendinta romanilor de a abuza mijlocul asta de transport pe carosabil. Probabil in cateva saptaluni vom vedea un ban generalizat pe mijlocul asta de transport, dupa cateva accidente umflate de presa. Enjoy them while you can.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt zone in care nu ai de ales decat sa iesi pe carosabil, cel putin in zona mea. Nu am trotuar practicabil, pista de biciclete nici asa. Nu imi place, in general ma feresc de carosabil cat pot insa nu am intotdeauna de ales.

Insa eu nu vad nici o diferenta din nici un punct de vedere intre a merge cu bicicleta pe carosabil si a merge cu trotineta. Ambele se deplaseaza cu viteze similare, sunt la fel de vizibile pentru soferi, ocupa cam la fel de mult spatiu pe sosea, nici una nu trebuie inmatriculata/inregistrata, ambele pot fi conduse fara carnet si fara sa ai minime cunostinte de legislatie rutiera (ceea ce nu e ok, dar asta e). Accidente sunt si cu bicicleta dar nu se mai scandalizeaza nimeni. Probabil s-au obisnuit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cei ce detin sau isi doresc sa detina o trotineta electrica si carora le este teama de carosabil:

 

- stai cat mai aproape de partea dreapta a carosabilului

- priveste in fata si anticipeaza ca vei ocoli un canal, o groapa, creanga, piatra... si asigura-te ca poti face manevra, accelereaza sau incetineste pentru a sincroniza manevra cu momentul in care nu vei putea fi lovit

- anticipeaza ce vrea sa faca soferul, nu este zeu nici el. Daca face dreapta la intersectie se va uita in stanga la masinile pe sensul in care intra, nu la tine care intri intre el si bordura, te poate impacheta

- evita sensul giratoriu, alege o trecere de pietoni apropiata

- da-te jos de pe trotineta pe trecerea de pietoni, nu intra din sensul tau direct pe trecere calare pe trotineta, in fond este atat de usor sa te dai jos de pe ea, mai usor decat la bicicleta

- invata sa mergi cu o mana (pe ambele parti) si semnalizeaza o eventuala depasire/ocolire, fi previzibil (este usor sa mergi cu o mana daca apesi cu piciorul pe partea opusa a platformei; exemplu: daca vrei sa mergi numai cu mana dreapta aplica forta cu talpa pe partea stanga a platformei)

- daca faci "lane splitting" fa-o lent, oricum esti mai rapid decat toti cei care asteapta in coloana

- nu te panica, nu fi indecis, daca ai semnalizat (din timp) si ai loc sa depasesti, fa-o, indiferent ca vine cineva din spate

 

Eu merg numai pe strada, acolo unde merg si cu bicicleta. Oricand am avut probleme a fost pentru ca am "uitat" una din ideile de mai sus. Nimeni nu iese pe strada sa omoare trotinisti / motociclisti.

Editat de keenon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...