Sari la conținut

Bv Talmaciu Riul Sadului Voineasa Obarsia Lotrului Paltinis Gura raulu


Postări Recomandate

Asa e cu batranele astea,imprevizibile . Iar combinat cu lipsa indemanarii a facut ca inceputul anului sa fie pierdut d.p.d.v moto, dar prosper ptr. MTB.

 

In sfarsit toate puse la punct, cat de cat, mi am facut curaj la cateva ture mai scurte cu mobra. Pana weekendul trecut cand am hotarat , eu cu Luci, sa bagam ceva mai serios - a se vedea titlul. Am luat cam tot ce credeam ca imi va trebui in caz de evenimente tehnice (stiu cam care sunt punctele slabe) si ceva ptr. noaptea la cort. Parte de asfalt intre Bv si Talmaciu am strabatut o pe sub munte, pe sub muntii Fagaras prin sate. O varianta mult mai buna,d in perspectiva mea ,decat DN ul. Asta daca nu te grabesti . E ceva mai lunga dar mai libera si ceva mai intortocheata si clar mai interesanta.

Ajunsi in Talmaciu am alimentat inainte de a ne avanta spre forestierul ce leaga Raul Sadului (tristului) de Voineasa peste muntii Lotrului.

Un forestier destul de lungut, cu cateva zone mai dificile ,cand zic asta o zic din perspectiva incepatorului (1 an jumate de carnet ) . Spre varf ceva stana si evident partea cea mai frumoasa . Coborarea cred ca a fost ceva mai dificila , drumul era mai spart, una peste alta aia forestierul a fost cireasa de pe tort din ziua 1.

 

Am reusit sa filmez cateceva. Urmeaza sa editez filmuletele si ptr. p2.

 

P 1. ziua 1

 

Eu pe Suzuki dr650 RSE 1996

Luci pe Honda Transalp 600 1996.

 

P.S. Mobrele s au comportat foarte bine. Chiar daca a mea porneste mai greu , butonul de start rupt si lipit cu banda izolatoare .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Suuper fain drumul, aveati ceva viteza pe ultima portiune.

Daca nu erau brazi in jur, zona putea fi usor confundata cu cateva strazi din Bucuresti.

Cate oi ati furat?

Ce cauciucuri aveai? :)

Mi-ar fi placut sa se auda sunetul motorului.

Editat de AlexAB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum se vede erau bine pazite oile asa ca ne am multumit ca nu ne au latrat prea mult pe noi.

 

Eu am un mitas e 07 pe spate si mitas e 09 pe fata. E07 nu e prea stralucit pe offroad , e varianta cu banda aia de cauciuc - mai de asfalt.

Luci are ceva Mitasuri fata spate ceva mai off road.

In filmul original se aude motorul ,doar ca am umblat la butoane si l am dat prea incet. Adevarul ca dupa o zi pe motor seara in padure era prea liniste. E destul de zgomotos Dr-ul.

In seara asta vreau sa editez si partea a 2 a .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit loc de campare ceva mai sus de Obarsia Lotrului. Din asfalt am intrat pe un forestier cam 2 km. In aer plutea amenintarea unei furtuni asa ca am decis sa punem cortul . Evident furtuna si ploaia s au amanat dar cum deja ne aranjasem am inceput sa facem focul sa scoatem de ale gurii de prin cutii.

Pe la ora 22 in jurul nostru la cativa metrii se vedeau niste ochi prin intuneric , mie unu mi au dat fiori dar m am linistit la gandul ca era o vulpe. Dupa ceva timp de la episodul cu vulpea ne am dat stingerea.

Dimineata pe la 9 ne am trezit , am facut o omleta si cu ce mai avcam am reusit sa incropim un mic dejun satios.

Planul era sa traversam tot pe forestier pana in Raul Sadului,altul decat cel pe care venisem, intre muntii Cindrel si muntii Lotrului. Dar la o intersectie am decis sa urcam in Paltinis, un forestier foarte fain si in stare buna. De acolo am urmat coborarea pe un alt forestier spre Gura Raului . Odata ajunsi la asfalt stiu ca am ajuns cumva la autostrada apoi Talmaciu si inapoi pe sub munte in Bv.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...