Sari la conținut

Showroom Timisoara


Karlos12
 Share

Postări Recomandate

Cred ca a mai fost o discutie de genul acesta pe aici, nu cred ca ai prea mari sanse sa gasesti asa ceva pe la noi prin Romania, cel mai bine mergi mai spre vest unde sigur gasesti, iar daca ai si banii necesari vei pleca cu motocicleta dorita de acolo. Un exemplu este langa Stuttgart, au peste 1000 de modele acolo aranjate frumos in hale pe marca si model, https://www.limbaecher.de/sommerfest/oldtimertreffen-2018.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg de ce trimiteti oamenii in Germani si Ungaria.. si la noi exista. De exemplu Oradea are salonul BMW, la Cluj ai Yamaha, ai la COC motors uzate, la Gherla MotoMus sa nu zic de Sebes unde este Motoboom cu de toate, la Bucuresti ai aproape de toate.

In prima faza decide-te ce tip de motor vrei sa iei sau ce-ti place si dai drumul la google.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu inteleg si asta dar hai sa luam un pic altfel. Daca noi, consumatorii nu mergem in magazine locale si nu sustinem, patronii nu o sa aiba bani sa angajeze un om bun si ramane cu unu mai prost la care o sa ai experienta proasta ca nu stie...

 

Pe bune? Unde ai invatat business?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Patronul roman oricum tot nu va risipi pe angajati, dotari etc, isi va creste doar propria bunastare! Cel mai bun exemplu in acest sens e gogomobile bavaria. Intr-o tara cu apa calda principiul enuntat de @freedom functioneaza.

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Patronul roman de show room moto nu are din ce trai in RO. Motociclete noi se vand in numar neglijabil, service isi fac aproape toti acasa sau la cunostiinte. Deci din ce sa tina un showroom?

Pe de alta parte, daca ar fi in RO service/ showroom moto, tot nu m-as duce. Prea multe talharii au fost in service auto. Eu la toate motoarele si masinile le fac service la szeged sau budapesta, asa stiu sigur ca nu sunt inselat, totul e transparent.

Apropos, tot din HU/DE am facut toate achizitiile, de aici poti lua oricand petarde cosmetizate...asta e tara in care traim.

So long...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...